Kako do kanadske iseljeničke vize?

• Začetnik teme Začetnik teme okano
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ajde bre sta cekas vise i ti covece, e ovi u Becu su bas....nema smisla...i ja sam cekao 3 (tri) godine, okruglo...
Sto je mnogo mnogo je.
Al' bice zato sladje....:ok:

Drzim fige.

Bice bato.Bice.Prekjuce sam ti bio u Krusevcu u FAM-u.Jos uvek postoji tradicija pravog domacina da gosta vode u kafanu pa nisam mogao da odbijem klopu u restoranu koji se zove ET.Bogami na nivou.

Pozdrav dobri ljudi,

drago mi je da cujem da su neki vec otisli a neki na pragu da odu, mene nije bilo jer smo supruga i ja sakupili sva dokumenta i i settlement found za manje od 2 meseca pa se spremamo da do 15.12 najdalje saljemo FedEx-om u Bech. Nadam se da ce nam javiti za medicinski pregled negde pocetkom Februara, pa onda da i mi sto pre letimo.
Srecno svima !

Pozdrav dobri ljudi,

drago mi je da cujem da su neki vec otisli a neki na pragu da odu, mene nije bilo jer smo supruga i ja sakupili sva dokumenta i i settlement found za manje od 2 meseca pa se spremamo da do 15.12 najdalje saljemo FedEx-om u Bech. Nadam se da ce nam javiti za medicinski pregled negde pocetkom Februara, pa onda da i mi sto pre letimo.
Srecno svima !

ha, ha, sakupili settlement fund.... to je bas smijesno... :zcepanje::zcepanje: ispricajte i nama ostalima kako se sakuplja, mozda savjeti posluze, ha, ha...
super ste, svaka cast...

Poslednja izmena:
Pozdrav dobri ljudi,

Srecno svima !

Pozdrav i tebi :D

Ne ljuti se ,ali imas jedno O viska kod settlement funds.Nema veze, ali i ja bih tako zeleo da ovde u ovoj nasoj nesreci moze da se skupi settlement funds za dva meseca.Mozda neka druga kombinacija....;);):D:D:D

Srecno takodje:D

Pozdrav i tebi :D

Ne ljuti se ,ali imas jedno O viska kod settlement funds.Nema veze, ali i ja bih tako zeleo da ovde u ovoj nasoj nesreci moze da se skupi settlement funds za dva meseca.Mozda neka druga kombinacija....;);):D:D:D

Srecno takodje:D

E kad smo vec kod settlement funds, procitala sam na Trackitt forumu da su nekom liku trazili izvod iz banke za godinu dana unazad, na kom se vidi promena stanja racuna na kom su polozena sredstva.

Zaboravila sam gde se on nalazi ali znam da mu se aplikacija ne resava u Becu...

Zdravo sapatnici! :)

Da li je neko od vas imao situaciju da mu je rodjak, koga je naveo u prijavi da ima u Kanadi, u medjuvremenu iz ko zna kojih razloga otkazao poverenje, a ambasada trazi dokaz njegovog statusa u Kanadi i dokaze o srodstvu?

Ima li neko ideju sta raditi u toj situaciji i koje objasnjenje ponuditi ovima u ambasadi?

Mi smo vec sva prethodna, potrebna dokumenta poslali i nisu imali primedbe, ovo je sad dopuna koju traze.

Mi i bez tog (F*&^$#g) rodjaka imamo dovoljno bodova, ali se sad tripujemo da nas ne odbiju i pomisle da smo kao lagali da imamo nekoga u Kanadi.

Any savet?

Pozdrav svima i srecno!

Naaz dvoje

Hej drugari,

'Ajde da vam ne bude tesko da SVI sa foruma stavite u onaj fixni "potpis" datume prijave, AOR-a... - ovako kao sto ima kod nas i Paukman-a, da bismo izbegli stalna zauzimanja prostora foruma pitanjima ko je kada aplicirao, kada mu/joj/im je Doc. Req... Mnogo je lakse sa tim, odmah se vide vremena cekanja itd.

Ma, kontate sta kazem! ;)

'Ajd hvala!

:brus: :gace:

Dopuna za "potpis"

Odete na vasu stranicu, pa onda levo-gore iznad vaseg username kliknete na "Korisnicki profil", pa sa leve strane na stupcu "Vas kontrolni panel" pod "Podesavanja i opcije" nadjete "Izmeni potpis" i upisete npr.kao nama:

Aplicirali:18/12/07.AOR:06/03/08.Doc.Req.:22/07/09.Poslali:06/10/09.Trazili dopunu:21/10/09.

i onda nam svima bude lakse.

Eto, valjda sam vam olaksao.

pozzzz :bye:

Dopuna za "potpis"

Odete na vasu stranicu, pa onda levo-gore iznad vaseg username kliknete na "Korisnicki profil", pa sa leve strane na stupcu "Vas kontrolni panel" pod "Podesavanja i opcije" nadjete "Izmeni potpis" i upisete npr.kao nama:

Aplicirali:18/12/07.AOR:06/03/08.Doc.Req.:22/07/09.Poslali:06/10/09.Trazili dopunu:21/10/09.

i onda nam svima bude lakse.

Eto, valjda sam vam olaksao.

pozzzz :bye:

Ako je tako,evo odmah dejstvujem:ok:

Poslednja izmena:
:super: :klap: :super: :klap: :super: :klap: :super: :klap: :super: :klap: :super: :klap: :super: :klap: :super:

Ej, super ste ljudi! Svaka cast! (da je 'vaka cela Srbija, ne bih ni isao nigde)

(PS. Samo sto mi niko nije odgovorio na pitanje sa posta o rodjaku, odmah iznad "potpis" posta) :whistling: lol!

:brus: :gace:

Svchost mi smo imali slican problem sa rodjacima. Moj muz ima tetku u Ca, koja nam je na jedvite jade poslala kopiju pasosa kad smo poceli da skupljamo dokumenta tj. pre 2 godine. U medjuvremenu je taj pasos istekao i ona je odbila da nam posalje kopiju novog pasosa. Ubedjivanje je trajalo dva meseca i na kraju nam je poslala kopiju svoje citizen card. Na kraju smo samo to i prilozili.
Ta dva meseca su bila prava agonija, jer smo ostala dokumenta vec odavno skupili, a
vreme za dostavljanje trazenih dokumenata je isticalo. A poeni na rodjaka su nam znacili.

Budi uporan i dosadan

Bice bato.Bice.Prekjuce sam ti bio u Krusevcu u FAM-u.Jos uvek postoji tradicija pravog domacina da gosta vode u kafanu pa nisam mogao da odbijem klopu u restoranu koji se zove ET.Bogami na nivou.

Sta si radio po FAM-u... :) da, ET je do skoro bio jedan od poznatijih kafića, ali su shvatili da je profit u "pravom" ugostiteljstvu (kilo belog i sifon)...blago tebi u svakom slucaju, verujem da je bilo fino.
Pozz i C U soon :)

Posto smatras da imas dovoljno bodova i bez rodjaka jednostavno nemoj nista da saljes od dokumentacije niti da objasnjavas.Ako ipak uspes da ti rogaci daju dokumenta onda super-salji.Pri bodovanju visa oficeri uzimaju u obzir samo ono sto je uredno dokumentovano znaci za rodzake ti dokumentacija nije uredna.Sa srekom

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back