- Poruka
- 6.496
Ovo je javan forum i ja nastavljam da pisem , ako tebi smeta sto ja pisem istinu, i to je za tebe tenzija onda imas neki problem ocigledno. Prijavi me moderatoru i napisi mu ima jedan sto drukcije razislja nego ja, kazite ga.Vidim i zato sam se i umesala jer mi je zao sto se sada nasao neko tako posavljati na forumu kada svako od Vas zna da ga ceka naporan rad i trud da se ostvare Vasi snovi kao sto ja radim vec 4 meseca i sto ni meni nije prijalo kada sam citala da neko tako pise a svaki dan mi je bio u nadanju da cu dobiti neki odgovor a kao sto svi znaju to nije prijatan osecaj iako se sada mogu svemu tome smejati i sto ce te svi Vi to raditi...Nigde nije perfektno sto svi sami znaju al je u svakom slucaju ovde bolje i blaze su te lose strane kanade nego lose strane zemalja u kojima svi Vi zivite pa zelite da odete iz nje!!!!
Podrzavam Vas sve i samo tako nastavite da pomazete jedni drugima i meni je bilo lakse kad sam bila dole pa sam svaki dan citala sta se ljudima desava i dan dans citam kad god imam vremena al ne pisem jer nisam isla istim postupkom kao Vi pa neznam sta da pisem al me je ovo jako nerviralo sto se nadje neko da stvara tenzuju medju ljudima i da uopste dolazi do toga da se tako pise!!!!Vi imate razloga da pisete i da budete nestrpljivi a mi koji smo vec ovde nemamo prava da se tako istresamo-barem tako mislim!!!A taj ko nece da Vas podrzi i pomogne niko ga ne tera da bude ucesnik u svemu ovome...

,
, stigli smo kuci i sada se privikavamo, slatke muke.