Kako do kanadske iseljeničke vize?

• Začetnik teme Začetnik teme okano
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zdravo svima nikako da stignem do kompa.
Pre 10-tak dana rodio nam se mali Aleksa:D 3900 gr, 54 cm, ja presekao pupcanu vrpcu:super:,
zene su zaista heroji:klap:, stigli smo kuci i sada se privikavamo, slatke muke.
Jos malo pa saljemo dopunu dokumenata pa polako napred.

Puno pozdrava svima na forumu i naravno da vam se ostvare zelje i snovi kao sto se i meni polako ostvaruju.

Cestitam tata! :vatromet:Neka vam je ziv i zdrav mali Aleksa!!!

Poslednja izmena:
Pre 10-tak dana rodio nam se mali Aleksa:D 3900 gr, 54 cm, ja presekao pupcanu vrpcu:super:,
zene su zaista heroji:klap:, stigli smo kuci i sada se privikavamo, slatke muke.

Puno pozdrava svima na forumu i naravno da vam se ostvare zelje i snovi kao sto se i meni polako ostvaruju.

Najiskrenije cestitke, nek je ziv i zdrav Aleksa da poraste veliki momak. Svaka cast za ovo secenje pupcane vrpce, ja bi se srusio ko sveca :D.

Jos jedanput sve najbolje i svako dobro ;).

Cestitamo!!! :)

cestitamo!!!!! :klap: :zag:

čestitammmmmm od srca.......drago mi je za tebe i neka ti je sa srećom.........:klap:

Molim Vas da neko odgovori kao bi ja i moja porodica dobili iseljeničku vizu za Kanadu. Završila sam srednju medicinsku školu - zubni tehničar,a suprug mašinsku školu. Imam iskustva kao gerijatrijska sestara ali sam radila kao volonter u svom gradu. imam dvoje dece, neznamo engleski jezik, ali to nije božije slovo naučićemo ga. Molim Vas da mi odgovorite.

Bravo Majstore !!!

Neka ste zivi, zdravi i veseli svi. Kako ne bi bili sada...da, slatke muke...najsladje.
I neka se snovi i dalje ostvaruju :)

Pozz.:ok:

Cestitam... Samo napred..

Molim Vas da neko odgovori kao bi ja i moja porodica dobili iseljeničku vizu za Kanadu. Završila sam srednju medicinsku školu - zubni tehničar,a suprug mašinsku školu. Imam iskustva kao gerijatrijska sestara ali sam radila kao volonter u svom gradu. imam dvoje dece, neznamo engleski jezik, ali to nije božije slovo naučićemo ga. Molim Vas da mi odgovorite.

Pre svega morate da proverite da li ste u onih famoznih 38 zanimanja sa kojima imate prolaz za iseljenje po federalnom programu ( spisak je na nekoj od prethodnih stranica ) a zatim se izbodujete na sledećem sajtu: http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/skilled/assess/Education.asp

U suštini bez solidnog znanja jezika teško da ćete imati dovoljno bodova, obzirom da imate srednju školu i pod uslovom da nemate užu rodbinu u Kanadi.

Pre svega morate da proverite da li ste u onih famoznih 38 zanimanja sa kojima imate prolaz za iseljenje po federalnom programu ( spisak je na nekoj od prethodnih stranica ) a zatim se izbodujete na sledećem sajtu: http://www.cic.gc.ca/english/immigra.../Education.asp

U suštini bez solidnog znanja jezika teško da ćete imati dovoljno bodova, obzirom da imate srednju školu i pod uslovom da nemate užu rodbinu u Kanadi.

A ako niste na spisku tih 38 zanimanja onda vem je opcija neki od provincijskih programa za iseljenje.

sale bbq pali ljude za Quebec, to je kao resenje da se lakse udje u Kanadu. Tamo bilo koji in posao da trazis, moras da znas francuski da pricas i da pises. Da se ne prica da se Quebec sastoji iz jednog grada Montreala, gde je sada problem i domacima da nadju posao. Koliko je njih vec otislo za Toronto. Onda se jave pojedinci kao sale bbq objavljuje neke linkove ima posla, on recimo razbija francuski napise salut, a onda deset puta ispravlja tj. azurira. Quebec zaobici u velikom luku. Toronto ili Vancuver, ali prvenstveno Toronto ko vec mora za Kanadu.

sale bbq pali ljude za Quebec, to je kao resenje da se lakse udje u Kanadu. Tamo bilo koji in posao da trazis, moras da znas francuski da pricas i da pises. Da se ne prica da se Quebec sastoji iz jednog grada Montreala, gde je sada problem i domacima da nadju posao. Koliko je njih vec otislo za Toronto. Onda se jave pojedinci kao sale bbq objavljuje neke linkove ima posla, on recimo razbija francuski napise salut, a onda deset puta ispravlja tj. azurira. Quebec zaobici u velikom luku. Toronto ili Vancuver, ali prvenstveno Toronto ko vec mora za Kanadu.

tetka mi je u Montrealu...i ovo što ti pišeš nije istina.....žena je tamo 25 godina...i djeca i nitko nepomišlja da nevalja.....a ti si preko vikenda u Montrealu pa znaš,hehe...pozdrav

tetka mi je u Montrealu...i ovo što ti pišeš nije istina.....žena je tamo 25 godina...i djeca i nitko nepomišlja da nevalja.....a ti si preko vikenda u Montrealu pa znaš,hehe...pozdrav

Sta nije istina da se prica francuski, da za in poslove treba da se zna da se pise francuski ??????????????????????????????????????????????????????????
Koliko gradova ima Quebec osim Montreala ?
Da ne pricamo o njihovim separatistima,i da dete od emigranta NE MOZE da ide u englesku skolu, nego u francusku. Toliko o slobodi u Qubecu.
Sta nije istina sto sam napisao ? Sve mislim da imas nesto da odgovoris !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back