Sale najbolje je da ignorises budalu, vise ce ga boleti!!!
J.... budalu, opusti se i uzivaj...
Pozdrav
Pozdrav

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta je s forumom?prslo sve,a?
Kao i sto sam mislio.Nemas BALLS.Poslacu ortake sa NBG-a ako Sale objavi adresu.Evo adrese, i sta sada nista.
PUTAIN ostaje PUTAIN.Rien,nula, duhovna beda sakrivena iza monitora.
Sale najbolje je da ignorises budalu, vise ce ga boleti!!!
Pozdrav![]()
sale pukao na interviju za Kanadu 2005 (provalil ga kanadjani),onda sale uci francuski sada aplicira za Quebec,imao intervju,dobije odgovor proveravamo te 18.meseci,proslo 18.meseci i nista.sale pedal nije nikada bio u Kanadi,pukao na interviju i sta on dalje trazi na ovoj temi ? Kakav savet on nekome moze da da ? Pali ljude za Quebec,a on prvi nije prosao.Ima 50.godina kao neki inzinjer,a zivi kod taste na jaslama,i tasta mu placa letovanje.
sada sale posto niko me cita njegove postove,e sada na ovaj nacin hoce daa skrene paznju na sebe.sada on trazi da ja dokazem da zivim u Americi,da dam svoj broj telefona,broj kreditne kartice...
Nema problema,ali neka sale prvo napise njegovu adresu i njegov broj telefona,da se proveri da li je naucio francuski jezik kao sto kazeJer svako moze napisati sale devenez la femme que vous etes,i reci ja znam francuski. Kada sale das svoju adresu,poseticete neko od mojih ortaka sa NBG,da provere tvoje znanje francuskog(nemoj mi reci da si zaboravio francuski i da si se preselio u Kuratlice).E onda cu ti ja odgovori ti zasto su sve ulice u Washington D.C. pod pravim uglom...
Razumem da grandic cuveni biznismen iz Kanade koji zaradjuje na desetine cente godisnje da prica o klimi u Kanadi i kako trci u atlet majici.
sale me je prijavio policiji da me locira,ali me nisu nasli u Srbiji.Godine prolaze dolaze neki novi klinci u Kanadu,a sale dozivotno na ovom forumu.
Imigracija u Quebec ? U Quebecu je pre neki dan osudjen Earl Jones na 11.godina (kanadski Jezda) ljude iz Quebeca je olaksao za 50 miliona $(limate link na predhodnoj stranici). To se desilo u Quebecu.
Kriminalac broj 1 iz Kanade,je takodje iz Quebeca, Moris Buse ( Maurice Boucher,boucher inace znaci kasapin). Droga,prostitucija,orizije,ubistva...centar kriminala u Kanadi je Montreal i Quebec.
http://en.wikipedia.org/wiki/Maurice_Boucher
Takodje u Quebecu postoji separatisticki pokret za ocepljenje od Kanade,koji su imali nekoliko referenduma za ocepljenje. Plate su vece u Ontariu i B.Kolumbiju cak 30% nego u Quebecu.
Znaci ko hoce da zivi u Montrealu,Quebecu zivece u centru kriminala,manja plata 30% i jos mora da nauci francuski.
Svima je sada jasno(pogotovo posto je Quebec odbio saleta) da Quebec i nije neko mesto za zivot i rad.
Toronto i Vancuver su centri,plate su vece,kriminal je manji i svi pricaju engleski
Niko sa foruma nije otisao u Quebec da prica kako ima manju platu za isti posao nego u Torontu.
Kakav Quebec,kakvi bakraci.
sale me je prvo prijavio FBI,posle mup-u Srbije, a sada hoce da organizuje zakazane tuce preko interneta...
Samo anglofoni deo Kanade !!!!
Evo zasto je sale imigrant odbijen zbog ucesca u ratu. Kako mogu da te utrpaju u avion ?
Kako nisi znao sta radis ? E sale,sale znao si sve za imigraciju za Quebec,osim jedne sitnice da si imao ucesce u ratu. Bilo ko sa foruma ti je mogao reci da neces proci zbog ucesca u ratu.
Imigracija u Quebec ? U Quebecu je pre neki dan osudjen Earl Jones na 11.godina (kanadski Jezda) ljude iz Quebeca je olaksao za 50 miliona $(limate link na predhodnoj stranici). To se desilo u Quebecu.
Kriminalac broj 1 iz Kanade,je takodje iz Quebeca, Moris Buse ( Maurice Boucher,boucher inace znaci kasapin). Droga,prostitucija,orizije,ubistva...centar kriminala u Kanadi je Montreal i Quebec.
http://en.wikipedia.org/wiki/Maurice_Boucher
Takodje u Quebecu postoji separatisticki pokret za ocepljenje od Kanade,koji su imali nekoliko referenduma za ocepljenje. Plate su vece u Ontariu i B.Kolumbiju cak 30% nego u Quebecu.
Znaci ko hoce da zivi u Montrealu,Quebecu zivece u centru kriminala,manja plata 30% i jos mora da nauci francuski.
Svima je sada jasno(pogotovo posto je Quebec odbio saleta) da Quebec i nije neko mesto za zivot i rad.
Toronto i Vancuver su centri,plate su vece,kriminal je manji i svi pricaju engleski
Niko sa foruma nije otisao u Quebec da prica kako ima manju platu za isti posao nego u Torontu.
Kakav Quebec,kakvi bakraci.
sale me je prvo prijavio FBI,posle mup-u Srbije, a sada hoce da organizuje zakazane tuce preko interneta...
Samo anglofoni deo Kanade !!!!
Pozdrav svim forumasima i izvinite jos jednom ako sam nekoga smorio.
TAKODJE SE ZAHVALJUJEM SVIMA KOJI SU IZNELI RECI PODRSKE
Pa jesi li ti ovo napisao.Ovo za ortake sa NBG-a.Pa jesi li ti meni pretio?
Pa imas sada moju adresu pa izvoli.Znam da ne smes i da si PUTAIN bio PUTAIN ostao.Ne zakazujem ja tuce preko interneta vec javno prozivam umisljene pedercine koje mi krijuci se iza monitora, prete,da eto izvole,imaju moju adresu pa ce mi biti zadovoljstvo da im se najebem keve.
Sale covece sto se upustas u ovo, nisu KRETENI vredni normalnih zivaca.
OVO JE NAJVECA SRAMOTA U STVARI ZA MODERATORE I ADMINISTRATORE KOJI DEFINITIVNO NE RADE ONO STO BI TREBALO, ILI SE MOZDA I ONI NASLADJUJU OVOM RASULU OD NEKAD ONAKO LEPOG FORUMA KOJI JE USPEO DA UNISTI IMBECILNA NISTARIJA ARLINGTON UZ MALU POMOC MODERATORA.
Molim...sta...galamim...ma ajde.....IMAM VALA I ZASTA.
SRAMOTA.
Sklonite budalu vec jednom ako uopste marite za rad foruma.
Pa jesi li ti ovo napisao.Ovo za ortake sa NBG-a.Pa jesi li ti meni pretio?
Pa imas sada moju adresu pa izvoli.Znam da ne smes i da si PUTAIN bio PUTAIN ostao.Ne zakazujem ja tuce preko interneta vec javno prozivam umisljene pedercine koje mi krijuci se iza monitora, prete,da eto izvole,imaju moju adresu pa ce mi biti zadovoljstvo da im se najebem keve.