E pa dragi prijatelji ja sam danas dobila pasose sa prikacenim visama zavrseno jesvima zelim brz zavrsetak procesa...
Cestitke i sve najlepse u zivotu!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E pa dragi prijatelji ja sam danas dobila pasose sa prikacenim visama zavrseno jesvima zelim brz zavrsetak procesa...
pozdrav
pa gde si salekako ide
:
Cestitke!!!![]()
Evo i nas dve da vam se javimo....
JUCE SMO U AMBASADI PREUZELE VIZIRANE PASOSE ! ! ! ! !
Posle tacno godinu dana razdvojenosti tajo dolazi po nas i 4-og oktobra letimo zajedno u novi zivot!
Procedura se za nas nastavlja, obzirom da sam ja dobila tzv.Open Work Permit a cerka posetilacku vizu.Tek sledece godine moci cemo da apliciramo za PR......
....ali sve je super.....bicemo NAPOKON U KANADI ! ! !
CESTITAMO......
Sto se tice Austrian avio kompanije, moji roditelji su leteli njima za US i bas su bili zadovoljni. Usluga je Ok, a osoblje ljuazno. Oni su presedali u Becu, gde je aerodrom lak za snalazenje. Takodje, cene su im bile pristupacnije od drugih kompanija.
Posle tacno godinu dana razdvojenosti tajo dolazi po nas i 4-og oktobra letimo zajedno u novi zivot!
Procedura se za nas nastavlja, obzirom da sam ja dobila tzv.Open Work Permit a cerka posetilacku vizu.Tek sledece godine moci cemo da apliciramo za PR......
HVALA VAM SVIMA!
Zelim vam svima i sto pre, isti ovaj osecaj satisfakcije dolaska do cilja!
Naoruzajte se veromi strpljenjem
jer su vam samo oni potrebni!
One step done ....idemo dalje!
evo i ja se pridružujem čestitkama, i stvarno mi se sviđa što je tema krenula u ovom pravcu - dobili - čestitamo
tražio sam jednu informaciju na forumu, ali nisam uspeo da nađem...naime, razmišljam se da dok čekam dalje korake, odem npr. na brod ili u neku drugu zemlju da radim, ali se bojim da će da mi dođu sa pričom - završi medical u sledećih mesec dana, a ja npr. na brodu ili u nekoj drugoj zemlji počeo da radim i nije mi baš jednostavno da "skoknem" do Srbije i uradim pregled odmah.
1. da li znate koliki je rok za odrađivanje medical-a i da li može da se prolongira ako nisi u državi? može i neko samo da iskopira mejl od njih... a ako neko zna za prolongiranje, bilo bi super...
2. kada vam se najkasnije dešavalo da pošalju zahtev za dopunom dokumentacije? takođe me zanima rok koji određuju za to i da li može da se prolongira. evo meni će uskoro mesec dana od slanja dokumenata, još nikakvu dopunu ne traže, što je verovatno dobro.
hvala unapred!
Samo jedno pitanje...
Da li si ti poslao dokumenta prvo u Sydney, Nova Scotia, pa su ti rekli da posaljes dokumentaciju u Bec, pa si poslao, pa je proslo mesec dana?
pozdrav