Nadica77
Početnik
- Poruka
- 47
Volela bih da razmenim informacije sa ljudina koji su aplicirali posle 27.februara 2008. a ne potpadaju pod NOC 38 a ipak su im iz beca poslali zahtev za pratecu dokumentaciju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"На дипломи Дипломских студија (120 ЕСПБ) писаће се академски назив ДИПЛОМИРАНИ ИНЖЕЊЕР МАШИНСТВА – МАСТЕР (скраћено дипл.инж.маш.). У Додатку дипломе даје се списак одслушаних и положених предмета, и уз титулу се обавезно додаје повлака и назив усмерености коју је студент остварио избором одређеног модула (одсека). У међународним односима ова титула одговара титули Master of Science (M.Sc.)."
E ovo stoji na zvanicnom sajtu masinskog fakulteta i na osnovu toga ja sam racunala da moj suprug ima 25 poena za obrazovanje. Pa te pitam da li ti mozda imas neku informaciju da kanadjani na to gledaju drugacije ili si sam zakljucio na osnovu tabele da 5-godisnje studije donose 22 poena. Hvala unapred na odgovoru, pozdrav!
Pitanje za PAUKMANA
Obtained a three-year diploma, trade certificate or apprenticeship (other than university) and completed at least 15 years of full-time or full-time equivalent studies.
Cini mi se koliko sam dobro razumeo, da za 22 poena u obrazovanju treba imati zavrsen neki zanat (najmanje 3 godine) i studije ne manje od "15" godina redovnih studija!
Znaci 4-godisnji fakultet!
Ispravite me ako gresim! Hvala!![]()
U pravu si, ja imam zavrsen zanat elektricar (4 godine) + 5-godisnji fakultet, tako da imam ukupno 17 godina formalnog obrazovanja i diplomirani sam inzenjer a nisam master pa dobijam 22 poena, a ne 25 koliko bi me trebalo sledovati. Mozda ako si npr. zavrsio gimnaziju a imas 17 godina obrazovanja, onda dobijas 20 poena. Uglavnom posto u oba slucaja prelazim 67, nisam se toliko udubljivao u tumacenje.
Imam jedan problem. Trazili su mi iz ambasade u Becu da posaljemo pasose na viziranje i svi smo se radovali konacno gotovo, ali ne lezi vraze izvadimo mi nove pasose ja i dva deteta se vode na jednoj ulici, a suprug na starom nazivu ulice. Sta da radim pasosi su mi stigli, kazu u skupstini grada kod vas je izvrsena promena ulice , a kod njega nije. Neznam kako da ovo prevazidjem bojim se da ne budemo odbijeni sad na kraju zbog toga. Cak ni varijanta da se odjavimo i prijavimo ne moze ta ulica ne postoji vise, a da se moj suprug prijavi na novu adresu ni to nemoze..Sta sad ziva nisam. Sutra idem da placam takse, a bas samda ne bude nekih problema. Ima li nekom neki savet
Da li postoji neko vremensko ogranicenje na dokumenta koja se salju u Bec? Konkretno mislim na internacionalne izvode rodjenih i vencanih. Imam ih sve, ali su iz prosle godine, ne bih da ih ponovo vadim ako ne moram.
Mene zanima koko se tretiraju Cisco, Microsoft i Juniper sertifikati. Nikako ne mogu da provalim.
Pozdrav
Ti sertifikati se ne uzimaju u obzir prilikom bodovanja godina obrazovanja obzirom da ih je moguce dobiti samo izlaskom na ispit tj ne spadaju u stepene obrazovanja kao sto su srednja skola i fakultet.Oni su jedino dobri prilikom apliciranja za posao.Kursevi za Microsoft i Cisco su kratki tako da njih ne racunaju u obrazovanje vec samo sluze da bi dokazali neciju specijalnost za usko podrucje kao sto je IOS ili Windows.Njih zato ni nema u sistemu bodovanja za iseljenje.
![]()
Administrateur de Réseau/ Network Admin
TEKsystems, la plus large entreprise de recrutement de TI en Amérique du Nord, est à la recherche d’un Administrateur de Réseau pour un de nos clients à Montréal. Nos clients font parties des plus grandes entreprises réputées à Montréal et en Amérique du Nord.
Ceci une excellente opportunité de rejoindre une entreprise de grande envergure pour un contrat de 6 mois.
Description:
Le candidat idéal sera en charge de l’administration de réseau dans un environnement Windows. Le candidat sera essentiellement responsable de l’installation, configuration et maintenance des réseaux.
Exigences :
- D’expérience comme administrateur de réseau dans un environnement Windows
- Expérience avec les technologies Cisco (routeurs, switches et firewalls[/B])
- VMware
- Tivoli Storage Manager
- NetApp
- HP Servers
- Bilingue
http://offreemploi.monster.ca/GetJob.aspx?JobID=82752453&aid=68538483&WT.mc_n=JSAHG10
Administrateur de réseaux/Windows
À propos du poste
En tant que membre de notre équipe d’exploitation de réseaux, vous serez responsable principalement de contribuer à assurer le plein fonctionnement des divers périphériques réseaux Cisco et des serveurs Windows et à offrir un niveau de disponibilité élevé. Vous aurez également à travailler à la mise en place de nouveaux projets de réseaux et de systèmes de notre société.
Vous participerez à la gestion et à l’entretien de l’environnement virtuel VMWare. Vous serez également responsable du système de sauvegarde de données Symantec Netbackup de la société. Les responsabilités supplémentaires du titulaire de ce poste seront les suivantes :
· Installer, configurer et entretenir les périphériques de Cisco.
· Installer, configurer et entretenir les serveurs MS Windows.
· Installer, configurer et entretenir les serveurs et machines virtuelles VMWare ESX.
· Gérer le système de sauvegarde de données Symantec Netbackup de la société.
· Assurer la disponibilité des divers systèmes 24 heures sur 24, 7 jours par semaine.
· Assurer le fonctionnement approprié de la solution du plan de récupération après sinistre et effectuer des tests sur une base régulière.
· Sécuriser les systèmes et effectuer les contrôles quotidiens requis.
· Fournir du support technique de niveau 3 à l’équipe de soutien des applications.
· Communiquer avec des fournisseurs externes au besoin.
http://offreemploi.monster.ca/GetJob.aspx?JobID=80616799&aid=68538483&WT.mc_n=JSAHG10
Tu est une bala qui peux premnater et francoiser toujours.![]()
Dobili smo vize u pasose, najzad!!!
Kupio karte za pocetak oktobra, zelim svima da sto pre zavrsite proceduru!
Veeliki pozdrav!!!
Veeliki pozdrav!!!
Veeliki pozdrav!!!
Veeliki pozdrav!!!
Veeliki pozdrav!!!