Da li odmah da aplikujemo svi,porodicno ili muz za posao ili ja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mi jos uvek cekamo PPR, tako da bi najtacnije informacije sigurno dao neko ko je vec slao/nosio pasose. Pisano je na temi se o tome. Pasosi mogu licno da se odnesu i, koliko sam ja razumela, nije potrebno da se najavljujete unapred. Pasosi se mogu licno predati od ponedeljka do cetvrtka ujutru i obicno su spremni za preuzimanje istog dana. Oko placanja nisam upoznata jer cemo mi platiti kreditnom. To nam je najlakse i najsigurnije. Neka me neko ispravi ukoliko sam negde omasilaPisao samo ovo i na temi viza i Bec, ali ajd i ovdeza svaki slucaj
Pozdrav svima,
Permanent resident dobijena
Moja porodica i ja smo dobili poziv da posaljemo pasose na viziranje, iz Beca.
Zanima me par stvari ako neko zeli da mi odgovori:
1. Zelimo da odemo do Beca supruga i ja i odnesemo im nase i decije pasose na viziranje, ne bih slali postom. da li je to moguce?
2. Da li je istina da viziraju pasose samo odredjenim danima(utorak i cetvrtak)? Da znamo da planiramo put za Bec.
3. Placamo fee 490$ po pasosu(42.120 din u Komercijalnoj banci u BG), da li im samo nosim(banci) novac i pasos, ili treba jos nesto?
Hvala unapred.
Mi jos uvek cekamo PPR, tako da bi najtacnije informacije sigurno dao neko ko je vec slao/nosio pasose. Pisano je na temi se o tome. Pasosi mogu licno da se odnesu i, koliko sam ja razumela, nije potrebno da se najavljujete unapred. Pasosi se mogu licno predati od ponedeljka do cetvrtka ujutru i obicno su spremni za preuzimanje istog dana. Oko placanja nisam upoznata jer cemo mi platiti kreditnom. To nam je najlakse i najsigurnije. Neka me neko ispravi ukoliko sam negde omasilaPozdrav!
Tako je, istina, evo upravo su mi odgovorili iz ambasade u Becu, pon-cetv od 8-30 do 10.00 viziranje pasosa.
Hvala, poz.
Mi idemo busom u ponedeljak, platili fee juče karticom.
Ljudi,
da li poznajete nekoga da je prevaren od strane Adriatic agencije iz Zemuna tj.da su Branko Pesic i Nenad Dodik nekoga zastupali prilikom apliciranja za iseljenicke vize?
Samo da se javim da su vize, knačno, u pasošima..............
Pozdrav svima!
znam da ste vecina ovde za FSW,EE I sl ali evo I ja malo da se pohvalim:LMIA konacno odobren pre par dana,za Albertu,High Skill NOC
pa uskoro krece I aplikacija za work permit.
inace G.Milorad Borota za koga skoro svi znate je odradio odlican posao,pa kome treba bilo kakva pomoc oko papirologije za bilo koju vrstu aplikacije--preporucujem coveka.
Hvala Bogu, i vi dočekaste. Čestitamo!Samo da se javim da su vize, konačno, u pasošima..............
Naše do kraja nedelje!Samo da se javim da su vize, konačno, u pasošima..............
Samo da se javim da su vize, konačno, u pasošima..............
Imam pitanje jedno. Upravo nam je stigao PPR. Pise da treba da posaljemo pasose u roku od 30 dana i da prati,moninstrukcije iz mejla. Takodje pise da odmah platimo RPRF (you must immediately pay the right of permanent redisence fee). Mi smo trenutno na odmoru van zemlje i vracamo se tek naredne nedelje u cetvrtak. Da li moramo odmah daplatimo fee ili ne? Takodje, kad platimo online kreditnom karticom da li treba da saljemo tu potvrdu o placanju koju omi posalju na mail. U instrukcijama na sajtu pise da treba da odstampamo tu potvrdu i posaljemo 'together with other application papers'. Potpumo sam zbunjena. Poslala sam mail na vienn - visa @ international . Gc. Ca ali pitanje je kad ce oni odgovoriti.
Imam pitanje jedno. Upravo nam je stigao PPR. Pise da treba da posaljemo pasose u roku od 30 dana i da prati,moninstrukcije iz mejla. Takodje pise da odmah platimo RPRF (you must immediately pay the right of permanent redisence fee). Mi smo trenutno na odmoru van zemlje i vracamo se tek naredne nedelje u cetvrtak. Da li moramo odmah daplatimo fee ili ne? Takodje, kad platimo online kreditnom karticom da li treba da saljemo tu potvrdu o placanju koju omi posalju na mail. U instrukcijama na sajtu pise da treba da odstampamo tu potvrdu i posaljemo 'together with other application papers'. Potpumo sam zbunjena. Poslala sam mail na vienn - visa @ international . Gc. Ca ali pitanje je kad ce oni odgovoriti.
Hvala na odgovoru"App. papers" se u našem slučaju odnosi na pasoše i kopiju njihovog pisma (emaila). Kada platiš online, izaći će ti račun u PDF-u i biće ti istovremeno poslat na email (official receipt) u atačmentu.
Nije ništa zbunjujuće, ceo postupak je vrlo jednostavan.
Videćeš na računu koji budeš dobila blanko polja, gde treba da se upišu neki podaci (payer information), i tvoje odštampano ime. Iako se nigde ne kaže da to treba da se popuni, ti ih upiši ako hoćeš. Mi nismo ništa upisivali, i to nije predstavljalo nikakav problem, samo smo gotov račun kakav smo dobili u emailu odštampali i priložili uz pasoše i njihovo pozivno pismo za RPRF i PPR. Znaće iz priloženog da se račun odnosi na vas (aplikante).
Pisalo je i nama da odmah uplatimo, što smo učinili sutradan po pristiglom emailu, tako da ne znamo da li je kasno da to uradite za 7-10 dana. Pretpostavljamo da nije. Verovatno će ti brzo odgovoriti iz Beča, nama su uvek brzo odgovarali na pitanja.
- - - - - - - - - -
Zaboravih da napomenem da smo pasoše i potvrdu o plaćanju slali preko Candada Visa Application Service (IOM) u Beogradu, tamo gde smo radili i lekarski pregled. Cena je 5.580 din po pasošu.
Danijele, znam da je potrajalo i drago mi je da je konačno gotovočestitam!
Emiiuki, konačno!!
Danijelm, kako da stuoim u kontakt sa tim Miloradom posto supruga i ja planiramo da apliciramo za EE? Evo ti moj mail pa javi markoobrenovic1987@gmail.comPozdrav svima!
znam da ste vecina ovde za FSW,EE I sl ali evo I ja malo da se pohvalim:LMIA konacno odobren pre par dana,za Albertu,High Skill NOC
pa uskoro krece I aplikacija za work permit.
inace G.Milorad Borota za koga skoro svi znate je odradio odlican posao,pa kome treba bilo kakva pomoc oko papirologije za bilo koju vrstu aplikacije--preporucujem coveka.