Kako do Kanadske iseljeničke vize?

Mi smo lekarski zakazali za petak naredne nedelje. U slucaju da se nesto desi i budemo spreceni da odemo, da li mislite d abi bio problem odloziti? Moj posao je prilicno nepredvidiv, tako da nikad nisam sigurna sta me sutra ceka :D

Ma nikakve brige oko toga nema sigurno. Jako su prijatni, a i ne bili kad znaju da ce vam za vadjenje krvi i merenje pritiska naplatiti 150e - niko drugi osim njih to ne moze da radi... :) zato - bez stresa oko toga... ;)

Stigao mail, tačnije dva maila - u jednom poziva za medical - da ga zakažemo u narednih 30 dana, a u drugom nam traže dokumente koje nedostaju - a u drugom nam traže suprugovu vojnu knjižicu, prevedenu, naravno. čini mi se da je neko imao sličnu situaciju, ako se ne varam, zanima me da li je sve dobro prošlo i da li možemo da zakažemo pregled pre slanja dodatnih dokumenata?

hvala svima unapred na odgovorima!

Stigao mail, tačnije dva maila - u jednom poziva za medical - da ga zakažemo u narednih 30 dana, a u drugom nam traže dokumente koje nedostaju - a u drugom nam traže suprugovu vojnu knjižicu, prevedenu, naravno. čini mi se da je neko imao sličnu situaciju, ako se ne varam, zanima me da li je sve dobro prošlo i da li možemo da zakažemo pregled pre slanja dodatnih dokumenata?

hvala svima unapred na odgovorima!
Naravno da mozete da zakazete pregled, oni u IOM-u bas nemaju nikakve veze sa vojnom knjizicom. Mi smo slali skoro vojnu knjizicu, sve je proslo u najboljem redu. Srecno i vama i svima ostalima :)

Back