Djordje Vukobrat
Obećava
- Poruka
- 67
UF I JA SAM JAKO NESTRPLJIV![]()
Ja ocekujem MR najkasnije 7 dana posle tebe
mada vidim da nema nekih pravila ko li je jos dobio PER pre 24.12.14? Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
UF I JA SAM JAKO NESTRPLJIV![]()
mada vidim da nema nekih pravila ko li je jos dobio PER pre 24.12.14? ma samo da stigne, ja se kao nadam do 15.05. da ce sticiJa ocekujem MR najkasnije 7 dana posle tebemada vidim da nema nekih pravila ko li je jos dobio PER pre 24.12.14?
![]()

ma samo da stigne, ja se kao nadam do 15.05. da ce stici![]()

sve se slažem, meni je želja da stignem u Kanadu u septembru ili oktobruPa znam samo da stignenista mi ne menja +/- mesec dana nego ova neizvesnost malo nervira
drzimo palceve da bude sto pre radije bi krenuo na leto nego na zimu![]()

sve se slažem, meni je želja da stignem u Kanadu u septembru ili oktobru![]()

). Pita za opšte stvari, da li boluješ od nečega, da li je bila neka operacija i sl. Nakon toga se daje mokraća i čeka lekar. Lekarka ispipa stomak, vrat, presluša pluća. Nas četvoro smo tamo proveli skoro tri sata. Plašila sam se da će se deca unervoziti pošto je za njih sve to jako dosadno (imau 5 i 6 godina), ali su me prijatno iznenadili. Nakon toga te šalju u neki institut u Resavskoj ulici gde se snimaju pluća. Tu se ništa ne čeka, portir te odmah usmerava gde treba kad kažeš da je za vizu i tamo nismo proveli više od 5 minuta. Deca se ne snimaju (niti vade krv).Hajde da se i ja oglasim...........
Bili smo juče na lekarskom. Najduže od sve procedure je čekanje. Prvo se ide kod sestre koja fotografiše i vadi krv (prilično je lake ruke). Pita za opšte stvari, da li boluješ od nečega, da li je bila neka operacija i sl. Nakon toga se daje mokraća i čeka lekar. Lekarka ispipa stomak, vrat, presluša pluća. Nas četvoro smo tamo proveli skoro tri sata. Plašila sam se da će se deca unervoziti pošto je za njih sve to jako dosadno (imau 5 i 6 godina), ali su me prijatno iznenadili. Nakon toga te šalju u neki institut u Resavskoj ulici gde se snimaju pluća. Tu se ništa ne čeka, portir te odmah usmerava gde treba kad kažeš da je za vizu i tamo nismo proveli više od 5 minuta. Deca se ne snimaju (niti vade krv).
Pošto je ćerka pod hormonskom terapijom koju će dobijati i nakon odlaska, tražili su nam da prevedemo neke otpusne liste iz bolnice i pošaljemo mailom. Zbog toga očekujem da nam ni ovo neće ići regularnom brzinom ali javljam čim bude nekog pomaka.
Dobro dodje nama koje to tek ceka 

Posle svog mog kukanja poslednjih par dana, evo da podelim i dobre vesti
Stigla su 2 maila sa zahtevima za lekarske preglede, za mene i zenu
zelim i ostalima da se obraduju sto pre![]()
pa da sto pre odete 

Nadam se da ce svi koji cekaju uskoro dobiti lepe vesti 
JESU TI PRETHODNO TRAZILI NEKA DODATNA DOKUMENTA?Posle svog mog kukanja poslednjih par dana, evo da podelim i dobre vesti
JESU TI PRETHODNO TRAZILI NEKA DODATNA DOKUMENTA?

Nista nisu trazili samo sam dobio 2 e-maila koja su sadrzala Pdf formulare. U formularima stoji da je rok da odradimo preglede 30 dana i to je to
Nadam se da i tvoji stizu ubrzo![]()
E SUPER BAS, I JA SE NADAM DA CE USKORO STICI BAS BAS SAM NESTRPLJIV, MOZDA BIH I JA TREBAO MALO DA KUKAKM![]()
aj pa da bude sledeci za tebe hvala hvalaHe he mozda je to kjucna stvaraj pa da bude sledeci za tebe
![]()

Hvala svima na lepim zeljamaNadam se da ce svi koji cekaju uskoro dobiti lepe vesti
Pisem dalje kako je prosao medical samo da ga zakazem prvo![]()

kuku kuku kuku kuku kad ce meni MR kuku kuku kuku kuku
e ako mi danas ne stigne nemam reči, baš sam dobro kukao![]()