jelena cvrcak
Početnik
- Poruka
- 2
Martina_p, ne mogu vam drugacije odgovoriti nego ovako. Da bi ste ovde redili kao Property Manager morate zavrsiti Kanadsku skolu za to ili 10 godina raditi u administraciji pa onda da vas unaprede. Meni je prica isla ovako. Ja sam se u Torontu zaposlila prvo kao Superintendent-Administrativni asistent proprti menadzera, posle nekog vremena izbrisali su mi ono superintendent jer su bili zadovoljni. Zakoni se jako razlikuju od jedne provincije do druge, ali je princip uvek isti. Prvo neka vam pomognu da napisete rezime (to mogu i ja da vam pomognem) za Rental property administrativnog asistenta. Onda pocnite da trazite taj posao. Budite strpljivi. Ako ste u torontu bice vam znacajno lakse jer mnogo ljudi s Balkana radi u toj grani. Gledajte live in oglase gde cete i vi i vas suprug moci da radite za pocetak zajedno. Znam da je plata bedna za pocetak je ok jer vam vecina Landlordova daje besplatan stan sa sve placenim troskovima. Iza toga ce vam sam Property Manager objasniti sta treba dalje da radite. U Kalgariju je prica drugacija. Ovde su suroviji. Ovde morate nekako da udjete kao Leasing agent ili kao Costumer Service representative, pa onda odatle da se borite. I u jednom i u drugom slucaju spremite se da radite vikendima i praznicima ( za pocetak). Sledeci ugovor ce vam biti bolji ukoliko vam Properti Manager da preporuke, jer preporuke iz otadzbine ih neinteresuju.
Ja sam imala srecu da mi prvi posao da jedna divna zena sa Balkana, pa me je naucila poslu i kasnije dala divne preporuke.
Ja sam imala srecu da mi prvi posao da jedna divna zena sa Balkana, pa me je naucila poslu i kasnije dala divne preporuke.