Verovatno reference letter. Ja sam to spremila ali nisam u zemlji a nemam ga na mailuda bih mogla da ti posaljem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imas na cic.ca na koji ziro racun uplacujes a dokaz da si uplatio je swift koji ti daje banka po uplati. Ako ti sami ne daju onda ti trazi SWIFT. Mogu ti ga odstampati ili poslati na mail i to je dokaz o uplati koji proslijedis ambasadi.
Imam pisma preporuke iz dve firme(8 god ukupno), ali ne ugovore o delu. Vidim na sajtu cic.ca(doc cck list) da nisu obavezni, da li su nekome od vas trazili ugovore o delu i radu, moze li se proci i bez toga?
Pozdrav.
Cestitke svima, ovo je ludnica ovih danaIma li mozda neko primjer nekog propratnog pisma, koje ste slali kada ste aplicirali? Pitam ove iskusnije, pa neka neko odgovori, ako nije problem, sto prije, to bolje
Moze i na pp
Hvala unaprijed
![]()
Drugari pitanje: poslali smo diplome u wes i proslo je dva dana i njima i dalje stoji da dokumenta nisu stigla..da li je do njihovog up date ili ... Imamo potvrdu dostave.. Takodje stoji na sajtu da imaju veliku guzvu zbog ogromnog priliva dokumenata..
Vidim da se procession fee plaća u Komercijalnoj u Miloša Velikog, ali imam par pitanja u vezi sa tim:
/QUOTE]
Cao, gresis, processing fee se moze platiti iskljucivo kreditnom karticom ili cekom kanadske banke, iznos je za vas 1400CAD i placa se sve odjednom. Za kreditnu karticu imas formular na zvanicnom sajtu, samo ga popunis i time si im dao dozvolu da ti skinu pare kad dodje vreme za to. Ili da ti neko u Kanadi kupi cek kanadske banke a ti mu das 1400CAD. Ali ne moze u kneza Milosa da se plati, to tek kasnije zavrsna taksa kad si vec sve papire sredio.
Drugari pitanje: poslali smo diplome u wes i proslo je dva dana i njima i dalje stoji da dokumenta nisu stigla..da li je do njihovog up date ili ... Imamo potvrdu dostave.. Takodje stoji na sajtu da imaju veliku guzvu zbog ogromnog priliva dokumenata..
Jednan od poslodavaca nece da mi da podatak o plati, da li to moze biti problem, ili da sredim to u Photoshopu?
Hvala na savetima.
Meni su papiri stigli u WES 27.10. i za 3-4 dana je stajalo da su primili papire.Brzo su sve zavrsili,stigao mi je email 7.11. da je sve ok i da poslali papire!Drugari pitanje: poslali smo diplome u wes i proslo je dva dana i njima i dalje stoji da dokumenta nisu stigla..da li je do njihovog up date ili ... Imamo potvrdu dostave.. Takodje stoji na sajtu da imaju veliku guzvu zbog ogromnog priliva dokumenata..
Ja to nisam ni slala, samo kopiju ugovora o radu i reference letter od poslodavca.
ja imam reference letter, ali nemam ugovor o radu, to i jeste problem.
Neki ljudi nisu ni slali ugovor o radu, vec samo reference letter.