Idi na sajt WES-a gde imaš besplatnu evalaciju i tu će ti izbaciti fakultete koje prepoznaju.Pozdrav svima.
Da li iko od vas imao iskustva sa evaluacijom diploma sa privatnih akreditovanih fakulteta? Da li odobravaju?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Idi na sajt WES-a gde imaš besplatnu evalaciju i tu će ti izbaciti fakultete koje prepoznaju.Pozdrav svima.
Da li iko od vas imao iskustva sa evaluacijom diploma sa privatnih akreditovanih fakulteta? Da li odobravaju?
Draga, nisam bila na forumu par dana. Na kraju ih nisam zvala, odgovorili su na mail i u cetvrtak popodne poslali meni kopiju originala i omogucili CIC-u da sada mogu verifikovati ECA izvestaj on-line. Sada opet cekamo...cekamo...cekamo....i...valjda cemo docekatiSve najbolje sa rezultatima testa i sa slanjem eplikacije, javljam cim bude nesto novo
![]()
Super
Ne mogu da docekam rezultate![]()
Drugari, kada ste vadili potvrdu iz banke, jel treba da se naglasi da iznos bude u nekoj posebnoj valuti, tj. u kanadskom dolaru ili evru ili je u dinarima?
Pozdrav svima,
Zelio bih da platim kreditnom karticom za evaluaciju, ali mi ne dozvoljava, kaze da nije uspjela transakcija, jer nemam dovoljno sredstava..Ja sam stavio na karticu 300 dolara, ali u eurima, u cemu je problem, ima li neke provizije i kolika je?
Obiljezio sam da se vrate kurirskom sluzbom, i ukupan iznos koji mi pokazuje je 299,45$ sa svim nekim taksama, i sa tom kurirskom sluzbom..Sto bi moglo biti u pitanju?
Ako nemaš karticu nominovanu u kanadskim dolarima moraš voditi računa da se vrši konverzija iz valute u valutu pri čemu ćete "malo" ošišati na kursu. I još ako je kartica u dinarima, prvo će konvertovati dolare u evre pa onda evre u dinare.Obiljezio sam da se vrate kurirskom sluzbom, i ukupan iznos koji mi pokazuje je 299,45$ sa svim nekim taksama, i sa tom kurirskom sluzbom..Sto bi moglo biti u pitanju?
Hvala, blok45.Nebitna je valuta. Važno je da imaš adekvatan iznos.
Traži odmah dvojezičnu da ne moraš da prevodiš.
Dragi drugari saborci,
samo da javim da smo konacno dobili PEEEEERRRRRRR)))) Posle tacno 146 dana cekanja i skoro godinu dana od pocetka priprema za iseljenicki proces
)))) Bas danas nam i sin puni godinu i po dana
)))) Sve najbolje zelimo svima koji su na pocetku procedure, kao i onima koji se vec priblizavanju viziranju
![]()
Najbolje je uzeti karticu u Banka Intesi za placanje preko interneta.Ne uzimaju ni proviziju ni bilo kakvu kamatu
Meni je ispalo ravno 200eur.
Dragi drugari saborci,
samo da javim da smo konacno dobili PEEEEERRRRRRR)))) Posle tacno 146 dana cekanja i skoro godinu dana od pocetka priprema za iseljenicki proces
)))) Sve najbolje zelimo svima koji su na pocetku procedure, kao i onima koji se vec priblizavanju viziranju
![]()
Dragi drugari saborci,
![]()
Naravno, nego rekoh ako ga orijentaciono zanima koliko otprilike ispadne :-)Na sajtu piše da prihvataju ili ček ili VISA/MASTER/AMEX karticu.
Što se kamate tiče, ne moraš je platiti ako izmiriš dugovanja do određenog datuma. U mojoj banci je do 15. narednog meseca.
Zavisi koji je bio kurs EUR/CAD na dan uplate.
Dragi drugari saborci,
![]()
Ljudi imate sve na sajtu koji sam poslao..Nemojte sami da popunjavate i prikupljate..imate check listu gde SVE pise..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Na sajtu piše da prihvataju ili ček ili VISA/MASTER/AMEX karticu.
Što se kamate tiče, ne moraš je platiti ako izmiriš dugovanja do određenog datuma. U mojoj banci je do 15. narednog meseca.
Ova kartica sto sam ja uzeo u Intesi je VISA kartica ali se mora imati na računu onoliko koliko je visina iznosa!
Ima sve istina, samo ne bas najpreciznije kako platiti fee...Cuo sam da moze samo u Beogradu i Novom Sadu, u BG pored nekadasnje ambasade Kanade. Ali koji ziro racun, sta mi je dokaz o uplati...?
Ne mogu bas da se setim, mislim da treba oko 340 dolara, ukoliko se oznaci da se papiri vrate kurirskom sluzbom a ne regularnom postom. Zavisi sta si obelezio.