To je onda to, ti si dobro uradila, jer ti se ta on-line verifikacija automatski omogucava i uracunata je u cenu paketa...I mi smo mogli samo da biramo da li ce nam slati obicnom postom ili kurirskom, i bio je taj link za imigrante, pa si imao varijantu za kanadsku i americku evaluaciju....ali definitivno nema sanse da je postojao link za FSW program, bar ne u momentu kada sam se ja prijavljivala!!! Vidim da ima masa istih slucajeva na onom forumu sa Indijcima, koliko sam uspela da shvatim kada sve to odradis, PER stigne vrlo brzo posle toga, kazu da nije situacija za paniku...ali, 'ajde ti sada budi pametan da li da saljes ili ne saljes duplikat originala u CIC ili ne, neki su slali, neki nisu, malo je konfuzija oko toga sta treba da se radi...ja cu u svakom slucaju sutra to platiti, oni ce automatski aktivirati on-line mogucnost (sto je CIC i trazio) i poslati mi drugi izvestaj, taman dok on stigne odlucicemo da li da ga saljemo ili ne u CIC, buduci da nije navedeno da su oni to trazili nego WES...iako stvar nije tragicna, ne moze covek da se opusti i bude miran, na zalost

(((((