Banets
Zainteresovan član
- Poruka
- 151
Jeee hvala Laura86! Zahvaljujemo..ipak je malo lakse kada ti kaze koleginica 
Sent from my iPhone using Tapatalk
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeee hvala Laura86! Zahvaljujemo..ipak je malo lakse kada ti kaze koleginica

Pratimo vas u stopu,Takodje treca linija![]()

Ja nisam jos stigao ni do prve, ali se pripremam za to, i pripremam IELTS, ali nisam uspio da se prijavim za 6-ti decembar, pa bih da se prijavim za 13-ti..Molio bih nekoga od iskusnijih da mi odgovori koliko mi je vremena potrebno za slanje aplikacije, posto cu skupiti sva dokumenta, samo ce mi faliti IELTS, a njima treba 13 dana da ocijene, pa bi to bilo neposredno pred novu godinu? Hvala unaprijed na odgovoru 
Prvo bih da cestitam svima na trecoj linijiJa nisam jos stigao ni do prve, ali se pripremam za to, i pripremam IELTS, ali nisam uspio da se prijavim za 6-ti decembar, pa bih da se prijavim za 13-ti..Molio bih nekoga od iskusnijih da mi odgovori koliko mi je vremena potrebno za slanje aplikacije, posto cu skupiti sva dokumenta, samo ce mi faliti IELTS, a njima treba 13 dana da ocijene, pa bi to bilo neposredno pred novu godinu? Hvala unaprijed na odgovoru
![]()
Nadam se da cete i vi i ja uspjeti da stignete Dobili PERu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i vaške..............
Sad smo opet u istom loncu, and I like it
A sto se vaski tice... kakav flashback i uspomena na detinjstvo jedne dugokose devojcice...