Ako ima još onih iz stare garde, posle skoro 6 godina i dva lekarska zbog neažurnosti dotične gospode preko FSW programa dobih konačno rešenje o stalnom boravku
Pozdrav svima i puno sreće.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako ima još onih iz stare garde, posle skoro 6 godina i dva lekarska zbog neažurnosti dotične gospode preko FSW programa dobih konačno rešenje o stalnom boravkuPozdrav svima i puno sreće.
Ako ima još onih iz stare garde, posle skoro 6 godina i dva lekarska zbog neažurnosti dotične gospode preko FSW programa dobih konačno rešenje o stalnom boravkuPozdrav svima i puno sreće.
GEP cestitam... ajde molim te napisi tvoj timeline.. ako te ne mrzi...
Kad se leti i u koji grad?
Napokon neko sa lepim vestima. Ocigledno ciste polako zaostalo. Normalno da si ti prvi pa onda mi Majci proslogodisnji.
Forum je bas zamro... Ajde neka se jave svi koji cekaju bilo sta iz Beca da napravim spisak pa da pratimo kako to tece. Neka svako napise timeline i dokle su stigli i sta cekaju.
A GEP jos jednom cestitam. Svaka cast na istrajnosti. Ja sam sad presao godinu dana od kad je stiglo u Bec i vec sam prso. Bar da znam neki datum pa nek je to 2023 god. pa bi mi bilo lakse.
Pozdrav i sve najbolje.
P.S. Ako treba neka pomoc oko pronalazenja karata ili bilo sta slobodno javi.
poz
P.P.S. a ovo za strajk... nemam reci... sad bi opsovao kao sto nikad nisam u zivotu. samo sto ne bi bilo u redu da psujem na internetu. Gori su od nasih. Prosto ne mogu sebi da dodjem da ti neko uzme pare da ti obradi papire i moze u nedogled da te "voza" i ne obradjuje. STRASNO!!!!!
a azurna gospoda je sad i u strajku tako da ce se ostali jos nacekatihttp://www.cic.gc.ca/english/department/media/notices/2013-06-11.asp
LMO se dobija nakon 12 nedelja plus 60 dana cekanja na vizu pa racunaj.Vezan si za poslodavca i posao koji radis ,znaci ako te otpuste teoriski se mozes snaci realno ne ,jer procedura je preduga 39 dana + 12 nedelja LMO
potreban je samo broj kartice i datum isteka koji ne sme biti kraci od 9 meseci od dana slanje aplikacije..hm, kad ce vec jednom da mi se odobri da komuniciram sa ovim ljudima, hitno mi treba informacija o placanju vize za Kvebek???