e molim te nemoj da se ljutis, ali Teleporter nije promasio temu. ako si citala temu od pocetka videces da je mnogo ljudi davalo informacije kakve je i Teleporter dao. Mozda one tebi nisu interesantne sad, ali veruj mi bice ti cim posaljes papire.Mislim da je svaka informacija dobro dosla. TELEPORTER hvala na javljanu. i veliki pozdrav od nas.

i pozdrav za Le_Piaffeta...
Sto se tice nekih drugih ljudi ovde ja bih samo predlozio ljudima da ne ulaze u rasprave, i to je sve.
Sve sto vas interesuje procitajte, sto vas ne interesuje nemojte. Ima nas mnogo ovde i svi smo u razlicitim delovima procesa, neko skuplja papire, neko salje aplikaciju, neko ceka neki odgovor, neko se sprema da poleti, a neko je sleteo. Tako da svima trebaju razlicite informacije.
Na pitanje u vezi vojne knjizice je vec odgovoreno 1000 puta. bar ja koji sam procitao celu temu znam da vojnu knjizicu svima traze,(samo sto ja koliko znam ide samo kopija od korice do korice,bez prevoda) ali to opet ne znaci i da ce je svima u buducnosti traziti, tako da ne znam sta bi ti rekao. Mogu samo da nagadjam, jer meni nema nikakve logike meni da traze Vojnu knjizicu jer ja nikako nisam mogao da ucestvujem u ratu, s obzirom na moje godine. A nisam je ni sluzio, ni civilno, ali opet mislim da ce mi je traziti.
Evo ja cu ti javiti cim budem dobio neki zahtev od njih.

ako ti treba neka pomoc oko papira koje skupljas slobodno pisi, mozes i na PP, ja cu se potruditi da ti pomognem. (da ne bacate pare na prevode nekih stvari koje se ne prevode).
Pozdrav svima... i ajde vise neka stigne nekom neka vest!!!