barni
Zainteresovan član
- Poruka
- 101
Vrachar,
Hvala!!!
Hvala!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imamo pitanje za vas koji ste plaćali RPR fee u Beču. Gde se tačno nalazi banka? Neko je pominjao da je blizu ambasade, ali ne možemo da pronađemo taj post.
Hvala unapred!![]()
Najbliza Bank Austia (radi od 8h)....kad stojis na izlazu iz ambasade krenes desno (niz brdo) niz ulicu posle 2 pesacka semafora (izmedju njih prelazis preko mosta) predjes na drugu stranu ulice i tu jeod prilike 300-500 metara od ambasade.
Nemoguce je promasiti.
Srecan put!
![]()
Dragi forumasi,
da li neko zna koliko otprilike vremena treba da prodje od momenta aplikacije do neke prve povratne informacije? Poslali smo aplikaciju 7. decembra, jos uvek nemamo nikakav feedback, a takodje ne znam da li je moja prijava usla u onih prvih 500 po profesiji (vec je bilo 430 popunjeno kad smo poslali). Da li da se uopste nadam odgovoru od nih...? Hvala puno, pozdrav!
Puno srece u Becu,javite nam impresije
Kako idete za Bec?
Najverovatnije autom. Sve čekamo hoće li još nekom od vas stići poziv, pa da idemo zajedno
Utiske, naravno, prenosimo čim se vratimo!
Najverovatnije autom. Sve čekamo hoće li još nekom od vas stići poziv, pa da idemo zajedno
Utiske, naravno, prenosimo čim se vratimo!
Hvala,ali bez mene.Danas mi stiglo da im posaljem update iz banke za 4.osobe,iako nas ide 3.
Videcu o cemu se radi.
mysticS,
šaljemo pozitivnu energiju da vam sutra stigne taj famozni mail, pa da malo bazamo po Vienni od nedelje!
Jel vam piše na e-casu da su primili vaš lekarski?
OnajTamo, kakav je vaš status?
primili su nas lekarski davno jos, onda trazili jos jedan papir, i to smo poslali, sad smo na iglama preko mesec dana, ne znam sta da ti kazem stvarno ne znam ...
OnajTamo, druze drzi se, pribavi jos i taj papiric pa da se veselimo u Januarudrzim ti palceve
![]()
Imam dva pitanja, pa ako bi neko mogao da odgovori bio bih mu veoma zahvalan:
- Gde se u Beogradu moze uraditi fingerprint check, jer nam je potreban za vadjenje potvrde u inostranstvu da nismo osudjivani (police certificate)?
- na zvanicnom sajtu stoji da je za aplikaciju za Kvebek potrebno 63 poena (zajedno sa partnerom). Da li to znaci da ako nekome priznaju 63 (ili vise) poena da ce verovatno biti odobren za vizu, ako nije napravio neki previd u podnosenju papira? Tj. ne moze se desiti da neko bude odbijen bez nekog konkretnog razloga ako ima vise od tih 63 poena.
Hvala puno
zdravo svima - prvo da forumasima pozelim puno srece i puno viza u novoj godini
sto se tice ovog pitanja - ako se dobro secam sem mene jos jedna osoba je imala potrebe da radi fingerprint check, mozda je bila redapple - ali ona je u bosni - ako se dobro secam neko ko je pre dosta vremena otputovao je sve odradio u beogradu (mi nismo). ... mozes da potrazis te postove, sigurno ce ti koristiti. mi smo malo potegli neke vezice u policiji mada nisam sigurna da je to neophodno svuda - u mestu gde mi zivimo smo izgleda bili prvi poslednjih godina (da ne kazem ikada) koji su to trazili. moze se desiti da ti traze neko obrazlozenje napismeno zasto ti je to potrebno, nama nisu nista naplatili, sve smo zavrsili u centralnoj policijskoj stanici (ili kako se to vec zove), vrlo brzo su nam uzeli otiske, posle smo te formulare odneli sudskom tumacu da prevede i poslali gde je trebalo i to je bilo to. ja sam se mnogo brinula kako cemo sve zavrsiti ali je na kraju bilo iznenadjujuce bezbolno (all things considered).
puno srece svima![]()
i mi smo imali isto iskustvo. otisli u policijsku stanicu, centralnu, nismo tamo nikoga poznavali, objasnili sta nam treba, oni rekli sad cemo vam to mi uraditi. i to je to. nista nije kostalo, zahvalili se i otisli. isto tako smo bili jedini ikad da su tako nesto dosli da traze od njih. to su uvazili ovi iz FBI i sve je proslo super... evo malo deda mrazica dok su jos tusrecni praznici svima
Stvarno je nehumano takvo cekanje,ali ako je vase zanimanje na aktuelnoj listi, nemojte cekati, saljite novu aplikaciju, i kad ova nova krene povucite staru. Tako mozete dobiti vizu jos 2012 i necete morati cekati 2013 da pocne obrada.
![]()
Stigao nam MR![]()
![]()
![]()
Jeste, neverovatno brzo, 4.5 mesecaCestitam!!!
Tako se to radi,brzo i efikasno
Viza na vidiku!
![]()
Stigao nam MR![]()
![]()
![]()
CEstitamooooooooooooooooo![]()