Kako do Kanadske iseljeničke vize?

Dragi naši, Beč je proradio!!!!
DOBILI SMO POZIV ZA VIZIRANJE!!!:zskace::zskace::zskace:z:dm4:z:dm4:z:dm4::zskace::zskace::zskace:

Kakav divan osećaj! Živeo Deda Mraz!:zskace:

Viktoria, OnajTamo, MysticS, vi ste na redu, čekamo vaše vesti!!!
Svima ostalima puno sreće! :zpozdrav:

JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
E neka ste dobili poziv:vatromet::vatromet::vatromet::vatromet:
.........a i bio je red da se prekine ova neugodna tisina :super::super::super::super::super:

Dragi naši, Beč je proradio!!!!
DOBILI SMO POZIV ZA VIZIRANJE!!!:zskace::zskace::zskace:z:dm4:z:dm4:z:dm4::zskace::zskace::zskace:

Kakav divan osećaj! Živeo Deda Mraz!:zskace:

Viktoria, OnajTamo, MysticS, vi ste na redu, čekamo vaše vesti!!!
Svima ostalima puno sreće! :zpozdrav:

Barni cestitam!!!Tako se radujem zbog vas!:zskace:

Havala ti sto si u najsretnijim trenutcima pomislila na nas:zskace:.

Molim te samo pisi kada su vasi rezultati stigli u London?

Puno pozdrava

Viktoria

Viktoria,

Naš lekarski je stigao u London 28.11. Znam kako vam je, mi smo proveravali mail svakih sat vremena! I računali, i proračunavali.....
Biće, biće ovih dana! Rekla sam ja da možemo lepo u Ca kao ekskurzija :bob::sanke:

Barni,

Ja stvarno ne proveravam mail svakih sat vremena, z:dm2: ja mail uopste ne iskljucujem.z:dm3:

Ali vidim da je vas lekarski tacno mesec dana stigao ispred naseg. Imamo mi jos dosta cekanja. :yeee:

:zpozdrav:

hej cao,
novi smo na forumu, ali stari po stazu :(. predali smo u novembru 2007, a u avgustu 2011 dobili isto obavestenje kao i ti - nista do januara 2013. to nas je potpuno porazilo jer smo vec sagoreli od cekanja. htela sam samo da te pitam sta ste uradili i da li ima neke nade da se ipak situacija resi pre toga? meni sad najteze pada to sto vidim da ne moraju ni u januaru 2013. da rese stvar, nego ce da produzavaju dok njima odgovara... uzas! izvini ako si vec pisao na ovu temu, ali procitala sam 50-etak stranica, pa cu sutra da nastavim do kraja teme...
veliki pozdrav!

Stvarno je nehumano takvo cekanje,z:( ali ako je vase zanimanje na aktuelnoj listi, nemojte cekati, saljite novu aplikaciju, i kad ova nova krene povucite staru. Tako mozete dobiti vizu jos 2012 i necete morati cekati 2013 da pocne obrada.

:zpozdrav:

Kalli, Vrachar, happy sunrise, hvala svima! z:poz:

happy sunrise,
planiramo u martu, u Toronto. Gde vi idete? Preko koje ste kompanije uzeli karte? Jel vas hvata trema pred put?:)

Mi idemo u Calgary. Karte smo uzeli preko Jumbo Travela, bili su najpovoljniji i sa cenom i sa rutom.
Trema...hm da pomalo, sve vise je pozitivna a sve manje imamo vremena za nju jer mnogo toga jos treba ovde da zavrsimo.
Zelimo vam puno srece!

:zdm5:

Mi idemo u Calgary. Karte smo uzeli preko Jumbo Travela, bili su najpovoljniji i sa cenom i sa rutom.
Trema...hm da pomalo, sve vise je pozitivna a sve manje imamo vremena za nju jer mnogo toga jos treba ovde da zavrsimo.
Zelimo vam puno srece!

:zdm5:

Dobrodosli u Kalgari :-)
Kanada je dodala 199,000 poslova prosle godine, od toga polovinu u Alberti
Srecno!

Imam dva pitanja vezano za imigraciju, pa ako neko moze da odgovori bio bih mu zahvalan:

- Gde se u Beogradu moze izvaditi formular sa otiscima prstiju (fingerprint check), koji nam je neophodan za vadjenje policijske potvrde u inostranstvu.

- Na zvanicnom sajtu stoji podatak da je minimalni broj poena za Kvebek aplikaciju "63 points (principal applicant with spouse or common law partner)." Da li sa tih 63 poena (ili vise) neko moze biti ipak odbijen za imigraciju? Pri tome ne mislim na probleme sa security check ili sa greskama u papirima, vec cisto na mogucnost da oni bez ikakvog konkretnog razloga vas odbiju (mozda zbog zanimanja, ili je u tom trenutku jednostavno previse ljudi apliciralo).

Hvala unapred

Dragi forumasi,
da li neko zna koliko otprilike vremena treba da prodje od momenta aplikacije do neke prve povratne informacije? Poslali smo aplikaciju 7. decembra, jos uvek nemamo nikakav feedback, a takodje ne znam da li je moja prijava usla u onih prvih 500 po profesiji (vec je bilo 430 popunjeno kad smo poslali). Da li da se uopste nadam odgovoru od nih...? Hvala puno, pozdrav!

Back