Can
Početnik
- Poruka
- 20
Dragi svi,
Da nam se svima u novoj godini ostvare snovi...
Pozdrav
Da nam se svima u novoj godini ostvare snovi...

Pozdrav
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nek nam nova godina prodze u dobrom zdravlju, vecih uspeha, mudrih odluka i prijatna iznenadzenja!

Sretna Nova svima 

Dragi drugari, želim nam svima da sledeću Novu godinu dočekamo u Kanadi
A vama koji ste već tamo, da ostvarite sve ono zbog čega ste otišli!
Srecna Nova Godina !
Ne znam da li je vec bila ova ova informacija ali da podelim sa svima mozda ce nekome da koristi, danas sam uplatio fee za vizu online i takodje landing fee tako da se zajedno placaju ove dve stavke, $1040 je sve zajedno. U utorak saljem koverat u Mississauga-u i apliciram za spouse vizu, pocinjem i ja da veslam ka CA, nadam se da ce proces sto krace trajati i da cu do sredine 2012 doveslati do CA.
Ako nekome treba pomoc oko aplikacije moze slobodno da me kontaktira na pp.
Pozdrav i srecno svima!

Sve najbolje u ovoj 2012-oj....i da se za sledecu Novu godinu kuckamo iz Ca
![]()
U potpunosti se slazem sa ovim zeljama! Sve najbolje svima u Ca!!! 

Ovde bas tisina
Aj ja da se javim,cisto da se zna da nisam odustao,pobegao....cupkam![]()
, ovaj put bice onaj pravi, ne brini dolazi zurka!

I ne skidas oci sa (maila) kompjutera, (to ja iz sopstvenog iskustva), ovaj put bice onaj pravi, ne brini dolazi zurka!
Drzim fige![]()

Lekarski smo uradili 14 decambra, iz IOM-a su poslali rezultate za London 22 decembra. Pogledala sam na trakeru posiljka je stigla ali ne moze biti dostavljena zbog praznike. Sada ce spavati u Londonu do 28 decambra, to je prvi radni dan posle Bozica.

Hvala Viktoria, srecno takodje
Ja sam lekarski radio pocetkom Novembra i primljen je i potpisan od strane AZIZ-a 16. Novembra.
Ako neko zna, da li je cudno sto toliko traje obrada ili je to uobicajeno?
[/QUOTE]
da idemo dalje?
Pozdrav svima!
Spremamo se da apliciramo za Quebec, pa imam jedno pitanje za one koji su već odmakli u proceduri:
Da li kopije dokumenata mogu da se overe u opštini da su verne originalu, ili mora isključivo u sudu?