Kako do Kanadske iseljeničke vize?

Dragi svi,

ng2008.jpg

Da nam se svima u novoj godini ostvare snovi... :)

Pozdrav

Srecna Nova Godina !

Ne znam da li je vec bila ova ova informacija ali da podelim sa svima mozda ce nekome da koristi, danas sam uplatio fee za vizu online i takodje landing fee tako da se zajedno placaju ove dve stavke, $1040 je sve zajedno. U utorak saljem koverat u Mississauga-u i apliciram za spouse vizu, pocinjem i ja da veslam ka CA, nadam se da ce proces sto krace trajati i da cu do sredine 2012 doveslati do CA.

Ako nekome treba pomoc oko aplikacije moze slobodno da me kontaktira na pp.

Pozdrav i srecno svima!

Poslednja izmena:
Srecna Nova Godina !

Ne znam da li je vec bila ova ova informacija ali da podelim sa svima mozda ce nekome da koristi, danas sam uplatio fee za vizu online i takodje landing fee tako da se zajedno placaju ove dve stavke, $1040 je sve zajedno. U utorak saljem koverat u Mississauga-u i apliciram za spouse vizu, pocinjem i ja da veslam ka CA, nadam se da ce proces sto krace trajati i da cu do sredine 2012 doveslati do CA.

Ako nekome treba pomoc oko aplikacije moze slobodno da me kontaktira na pp.

Pozdrav i srecno svima!

Sa srecom!!!z:):zjelka2:

Lekarski smo uradili 14 decambra, iz IOM-a su poslali rezultate za London 22 decembra. Pogledala sam na trakeru posiljka je stigla ali ne moze biti dostavljena zbog praznike. Sada ce spavati u Londonu do 28 decambra, to je prvi radni dan posle Bozica.[/QUOTE]

Hvala Viktoria, srecno takodje :)

Ja sam lekarski radio pocetkom Novembra i primljen je i potpisan od strane AZIZ-a 16. Novembra.
Ako neko zna, da li je cudno sto toliko traje obrada ili je to uobicajeno?

Lekarski smo uradili 14 decambra, iz IOM-a su poslali rezultate za London 22 decembra. Pogledala sam na trakeru posiljka je stigla ali ne moze biti dostavljena zbog praznike. Sada ce spavati u Londonu do 28 decambra, to je prvi radni dan posle Bozica.

Ja sam lekarski radio pocetkom Novembra i primljen je i potpisan od strane AZIZ-a 16. Novembra.
Ako neko zna, da li je cudno sto toliko traje obrada ili je to uobicajeno?[/QUOTE]

Zna li neko? z:poz:

Pozdrav svima od novog clana!
Evo jos zainteresovanih za temu...
Moj muz i ja imamo master diplome i radno iskustvo. Ali, nasa zanimanja se ne nalaze na listi 29 trazenih za FSW. Da li je neophodno za dobijanje iseljenicke vize da se zanimanje onoga ko podnosi aplikaciju nalazi na toj listi iako imamo preko 67 bodova?

Ako neko zna, da li je cudno sto toliko traje obrada ili je to uobicajeno?

Zna li neko? z:poz:[/QUOTE]

Hvala puno zmaja 23, moj lekarski je primljen u Londonu 28 decambra 2011, potpisan je Morse (znas onaj moj drug sto je isao u skolu zajedno sa tvoga druga Aziza)z:lol:

I ja bi voljela da znam koliko traje obrada u Londonu paz:lol: da idemo dalje?:sanke:

Zar ga oni obradjuju?Nisam znao za to
Kada smo mi radili medical,rekli su da ce javiti ako neko ima zdravstveni proble.Nakon nekog vremena,kada sam zvao da dobijem broj DHL posiljke,potvrdili su da je sve OK.To valjda znaci da su oni pregledali rezultate.Ako se ne varam,na onom papiru gde se kace fotografije,napisane su tri opcije,a sami rezultati pregleda se svode na jednu od njih.

Pa da. Koliko sam ja razumeo ove u BG-u kada sam radio lekarski, salju se u London uzorci na dalju obradu. Dobio sam i tracking number za DHL, e sad, ne mogu da se setim sta su mi rekli, da li ti kao aplikant dobijes te rezultate posle obrade ili ostaju tamo pa oni salju u Bec i kakva je dalje procedura?! Doktorka mi je rekla da "Copy 2 of the Medical Report - Section A" koji sam dobio na pregledu u BG gde ima moja slika i pecat centra u Drzicevoj, samo prilozim uz aplikaciju pri apliciranju sto sam i uradio kada sam poslao supruzi papire da posalje u Mississauga-u.
Nazvacu ih sutra da pitam ali cisto rek'o d vidim ako neko ima iskustva sa ovim.

Poslednja izmena:
Imam takodje jos jedno pitanje. Dok traje proces za vizu, razmisljam da odem da odradim jos jedan ugovor u USA na 5-6 meseci, pa me interesuje ako neko zna, recimo da se resi proces u Becu i zovu me da dodjem da se vizira pasos a ja sam jos preko, da li moram da idem odmah kada me pozovu ili je fleksibilan datum, i ako je potrebno da idem na intervju, da li moram da idem odredjenog datuma ili se moze eventualno zakazati drugi datum tj. pomeriti s obzirom da nisam u Srbiji? Naravno ja mogu da se vratim i odmah kada me budu zvali ali interesuje me da li je ovo moguce mada cisto sumnjam da ima ovakvo iskustvo s obzirom da svi aplikanti jedva cekaju da proces bude gotov i da odu po vizu i pale preko. Hvala

Back