Can
Početnik
- Poruka
- 20
Dragi svi,
Da nam se svima u novoj godini ostvare snovi...
Pozdrav

Da nam se svima u novoj godini ostvare snovi...

Pozdrav
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srecna Nova Godina !
Ne znam da li je vec bila ova ova informacija ali da podelim sa svima mozda ce nekome da koristi, danas sam uplatio fee za vizu online i takodje landing fee tako da se zajedno placaju ove dve stavke, $1040 je sve zajedno. U utorak saljem koverat u Mississauga-u i apliciram za spouse vizu, pocinjem i ja da veslam ka CA, nadam se da ce proces sto krace trajati i da cu do sredine 2012 doveslati do CA.
Ako nekome treba pomoc oko aplikacije moze slobodno da me kontaktira na pp.
Pozdrav i srecno svima!
Sve najbolje u ovoj 2012-oj....i da se za sledecu Novu godinu kuckamo iz Ca
![]()
Ovde bas tisina
Aj ja da se javim,cisto da se zna da nisam odustao,pobegao....cupkam![]()
I ne skidas oci sa (maila) kompjutera, (to ja iz sopstvenog iskustva), ovaj put bice onaj pravi, ne brini dolazi zurka!
Drzim fige![]()
Lekarski smo uradili 14 decambra, iz IOM-a su poslali rezultate za London 22 decembra. Pogledala sam na trakeru posiljka je stigla ali ne moze biti dostavljena zbog praznike. Sada ce spavati u Londonu do 28 decambra, to je prvi radni dan posle Bozica.
Hvala Viktoria, srecno takodje
Ja sam lekarski radio pocetkom Novembra i primljen je i potpisan od strane AZIZ-a 16. Novembra.
Ako neko zna, da li je cudno sto toliko traje obrada ili je to uobicajeno?
Pozdrav svima!
Spremamo se da apliciramo za Quebec, pa imam jedno pitanje za one koji su već odmakli u proceduri:
Da li kopije dokumenata mogu da se overe u opštini da su verne originalu, ili mora isključivo u sudu?