kalli
Zainteresovan član
- Poruka
- 256
@Viktoria
Jeste li zavrsili sa lekarskim?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@Viktoria
NEKA VAM JE SA SRECOM
Ne sumljam da cete se snaci![]()
Zdravo Kalli, srecan vam put 10 februara!
Lekarski smo uradili 14 decambra, iz IOM-a su poslali rezultate za London 22 decembra. Pogledala sam na trakeru posiljka je stigla ali ne moze biti dostavljena zbog praznike. Sada ce spavati u Londonu do 27 decambra, to je prvi radni dan posle Bozica.
Zdravo Kalli, srecan vam put 10 februara!
Lekarski smo uradili 14 decambra, iz IOM-a su poslali rezultate za London 22 decembra. Pogledala sam na trakeru posiljka je stigla ali ne moze biti dostavljena zbog praznike. Sada ce spavati u Londonu do 27 decambra, to je prvi radni dan posle Bozica.
Mi idemo 10.02![]()
Hvala, uz bozju pomoc radicemo i truditi se maksimalno sto i vama iskreno zelimo.
Gde ce biti vasa nova adresa?
![]()
Super, januar=viza
I onda mozemo zajedno 10og feb. da putujemo![]()
Da Kalli, i mi smo ZA, cuvajte nam 4 mesta pored vas u avionu![]()
Da li mi se samo cini ili je zaista cinjenica da ogromna vecina ljudi sa ovog foruma slece u Ca od kasne jeseni do ranog proleca?![]()
Super, januar=viza
I onda mozemo zajedno 10og feb. da putujemo![]()
Da Kalli, i mi smo ZA, cuvajte nam 4 mesta pored vas u avionu![]()
Dogovoreno![]()
Dobrodosli u Vankuver. 25 Kvadrata = $850 mesecno.
http://www.cbc.ca/news/canada/british-columbia/story/2011/12/19/bc-tiny-apartments.html
Hvala na lepim zeljama
Rado cu reci cim udare vize u pasos,ali hajde za sad da presutim, cisto da ne ureknem![]()
Ok, samo napred!
![]()
Zdravo,
Vidim iz tvog potpisa da su vam trazili dopunu dokemenata posle lekarskih pregleda. Sta su vam trazili?
Heeejjj, pa srecno u Kalgariju. Mi tek putujemo u martu, mislili smo da se ne preseljavamo bas po najvecoj zimi, ali vidim da ste vi hrabriji. Imate li nekoga tamo???? Moramo piti kafu cim se smjestimo.....
Ne staj mi na muku,ja se nadao mail-u za pasose,a oni poslali pismo da im posaljem potvrdu iz vojnog odseka
Radi se o tome da nisam sluzio vojsku,pa ih je interesovalo objasnjenje zasto nisam ili da im posaljem neki dokument iz vojnog odseka,odakle mogu da vide objasnjenje.
Izvini sto sam ti stala na zulj, bas mi je zao sto uvek razvlace stvari., to su mogli da traze i pre MR-a. Ali druze, gore glava, posalji im i to i bice sve u redu
.
Mene do sad nista nije zaobislo, cak sam bila i na intervju, zbog toga i pitam sta li jos moze da me snadze.Nadajmo se da ce sve biti u redu
Viktoria![]()
Ne staj mi na muku,ja se nadao mail-u za pasose,a oni poslali pismo da im posaljem potvrdu iz vojnog odseka
Radi se o tome da nisam sluzio vojsku,pa ih je interesovalo objasnjenje zasto nisam ili da im posaljem neki dokument iz vojnog odseka,odakle mogu da vide objasnjenje.
Ne znam sta da ti napisem druze, a znam kako ti je i mi smo isto poslali dopunu dokumenata posle lekarskog, isto vojska,ali proci ce jos i to pa cemo i mi dobiti nase VIZE
![]()
Srecno![]()
veliki pozdrav svima na forumu. Podigli ste mi nade na najvisi nivo!!! Moj muz( vanbracni partner ) i ja smo potpuno reseni da se selimo u CA, e sad...kao i kod svih vas ima problema. Idemo za pocetak u posetu Torontu, sada u januaru, pa posle cemo vec nekako...
Ima li iko iskustva sa zvanjem trenera.... moj muz je bio profi boxer, a sada vec duze vreme radi kao trener i sudija na mecevima! Imamo li ikakve sanse da apliciramo kao Self-employed... ja sam po struci fizioterapeut tehnicar....
Predali smo u septembru 2007 i evo jos malo pa cetiri godine kako cekamo. In process... Da li neko zna da li je moguce promeniti status aplikacije, npr povuci ovu aplikaciju i predati po novom. Stvarno, ne znamo sta da ocekujemo. Ima li neko slicna iskustva? Pozdrav