kalli
Zainteresovan član
- Poruka
- 256
@Viktoria
Jeste li zavrsili sa lekarskim?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@Viktoria

NEKA VAM JE SA SRECOM
Ne sumljam da cete se snaci![]()

Zdravo Kalli, srecan vam put 10 februara!
Lekarski smo uradili 14 decambra, iz IOM-a su poslali rezultate za London 22 decembra. Pogledala sam na trakeru posiljka je stigla ali ne moze biti dostavljena zbog praznike. Sada ce spavati u Londonu do 27 decambra, to je prvi radni dan posle Bozica.

Zdravo Kalli, srecan vam put 10 februara!
Lekarski smo uradili 14 decambra, iz IOM-a su poslali rezultate za London 22 decembra. Pogledala sam na trakeru posiljka je stigla ali ne moze biti dostavljena zbog praznike. Sada ce spavati u Londonu do 27 decambra, to je prvi radni dan posle Bozica.

Mi idemo 10.02![]()

Hvala, uz bozju pomoc radicemo i truditi se maksimalno sto i vama iskreno zelimo.
Gde ce biti vasa nova adresa?
![]()

Super, januar=viza
I onda mozemo zajedno 10og feb. da putujemo![]()
Da Kalli, i mi smo ZA, cuvajte nam 4 mesta pored vas u avionu![]()
Da li mi se samo cini ili je zaista cinjenica da ogromna vecina ljudi sa ovog foruma slece u Ca od kasne jeseni do ranog proleca?![]()
Super, januar=viza
I onda mozemo zajedno 10og feb. da putujemo![]()
Da Kalli, i mi smo ZA, cuvajte nam 4 mesta pored vas u avionu![]()
Dogovoreno![]()
Dobrodosli u Vankuver. 25 Kvadrata = $850 mesecno.
http://www.cbc.ca/news/canada/british-columbia/story/2011/12/19/bc-tiny-apartments.html

Hvala na lepim zeljama
Rado cu reci cim udare vize u pasos,ali hajde za sad da presutim, cisto da ne ureknem![]()

Ok, samo napred!
![]()
Zdravo,
Vidim iz tvog potpisa da su vam trazili dopunu dokemenata posle lekarskih pregleda. Sta su vam trazili?

Heeejjj, pa srecno u Kalgariju. Mi tek putujemo u martu, mislili smo da se ne preseljavamo bas po najvecoj zimi, ali vidim da ste vi hrabriji. Imate li nekoga tamo???? Moramo piti kafu cim se smjestimo.....
A mi cemo, kao tad vec ''stari'' Kanadjani, biti puni iskustva i imacemo o cemu da pricamo iako se do tada necemo poznavati. 

Ne staj mi na muku,ja se nadao mail-u za pasose,a oni poslali pismo da im posaljem potvrdu iz vojnog odseka
Radi se o tome da nisam sluzio vojsku,pa ih je interesovalo objasnjenje zasto nisam ili da im posaljem neki dokument iz vojnog odseka,odakle mogu da vide objasnjenje.
, to su mogli da traze i pre MR-a. Ali druze, gore glava, posalji im i to i bice sve u redu
.
Nadajmo se da ce sve biti u redu

Izvini sto sam ti stala na zulj, bas mi je zao sto uvek razvlace stvari., to su mogli da traze i pre MR-a. Ali druze, gore glava, posalji im i to i bice sve u redu
.
Mene do sad nista nije zaobislo, cak sam bila i na intervju, zbog toga i pitam sta li jos moze da me snadze.Nadajmo se da ce sve biti u redu
Viktoria![]()

Ne staj mi na muku,ja se nadao mail-u za pasose,a oni poslali pismo da im posaljem potvrdu iz vojnog odseka
Radi se o tome da nisam sluzio vojsku,pa ih je interesovalo objasnjenje zasto nisam ili da im posaljem neki dokument iz vojnog odseka,odakle mogu da vide objasnjenje.
ali proci ce jos i to pa cemo i mi dobiti nase VIZE 
Ne znam sta da ti napisem druze, a znam kako ti je i mi smo isto poslali dopunu dokumenata posle lekarskog, isto vojska,ali proci ce jos i to pa cemo i mi dobiti nase VIZE
![]()
Srecno![]()

veliki pozdrav svima na forumu. Podigli ste mi nade na najvisi nivo!!! Moj muz( vanbracni partner ) i ja smo potpuno reseni da se selimo u CA, e sad...kao i kod svih vas ima problema. Idemo za pocetak u posetu Torontu, sada u januaru, pa posle cemo vec nekako...
Ima li iko iskustva sa zvanjem trenera.... moj muz je bio profi boxer, a sada vec duze vreme radi kao trener i sudija na mecevima! Imamo li ikakve sanse da apliciramo kao Self-employed... ja sam po struci fizioterapeut tehnicar....
Tvoje zanimanje je na listi i glavni aplikant mozes biti ti. Mozes poceti sa citanjem odavde:
Predali smo u septembru 2007 i evo jos malo pa cetiri godine kako cekamo. In process... Da li neko zna da li je moguce promeniti status aplikacije, npr povuci ovu aplikaciju i predati po novom. Stvarno, ne znamo sta da ocekujemo. Ima li neko slicna iskustva? Pozdrav
. predali smo u novembru 2007, a u avgustu 2011 dobili isto obavestenje kao i ti - nista do januara 2013. to nas je potpuno porazilo jer smo vec sagoreli od cekanja. htela sam samo da te pitam sta ste uradili i da li ima neke nade da se ipak situacija resi pre toga? meni sad najteze pada to sto vidim da ne moraju ni u januaru 2013. da rese stvar, nego ce da produzavaju dok njima odgovara... uzas! izvini ako si vec pisao na ovu temu, ali procitala sam 50-etak stranica, pa cu sutra da nastavim do kraja teme...
) i u procesu sam za spouse vizu, ako bog da, da doveslam i ja do Kanade u toku sledece godine.