malaribica
Zainteresovan član
- Poruka
- 106
happy sunrise
iskrene čestitke i sretno i dalje u procesu!!!
iskrene čestitke i sretno i dalje u procesu!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poz svim forumasima.
Prvo da se izvinim sto cete izgubiti 10 min citajuci sve ovo
Posto nigde nisam uspela da nadjem odgovor na neka moja pitanja postavicu ga Vama: Trudna sam 3 meseca i sa suprugom zelimo da pokusamo da se uselimo u Kanadu preko FSW programa. E sad, imam zavrsenu visu skolu 2.5 god ali bez dana radnog iskustva (radila na crno 2 god). NOC 5243-b fashion designer tj Dizajn i modelovanje odece po nashki. Suprug ima srednju, MSCA tj proof of achievement diplomu bez datih ispita jer nije imao para da iste ide da polaze, i diplomu narodnog univerziteta za operatera racunara 1godword, office..., ima svoju radnju: prodaja i servis racunara nekih skoro 3 godina, i pre toga radni staz od 3 godine na poslu knjigovodje, i 3 meseca radni staz za odrzavanje i instaliranje telekomunikacione opreme. Radio sve i svasta od instaliranja alarma do el. popravki svega i svacega ali nema nista napismeno osim gore navedenog. Naravno polagace ields test, odlicno zna engleski. I imamo tetku u Torontu
.
1. Da li da pokusavamo uopste ili ne? Ono sto me je strah je od tog skenera na med testu zbog bebe (ako uopste i dodjemo do tog testa)?
2. Tetka hoce i moze da nadje prearranged job za supruga ali za sta da glasi taj posao?
Hvala Vam opet na potrosenom vremenu i stvarno se nadam na Vasem odgovoru jer nemogu nigde osim ovde da ga nadjem.
Pozdrav
Dobrodosli u Vankuver. 25 Kvadrata = $850 mesecno. Prosecna mesecna zarada 2000$
http://www.cbc.ca/news/canada/british-columbia/story/2011/12/19/bc-tiny-apartments.html
Dobrodosli u Vankuver. 25 Kvadrata = $850 mesecno.
http://www.cbc.ca/news/canada/british-columbia/story/2011/12/19/bc-tiny-apartments.html
Dobrodosli u Beograd - prosecna plata 380€, iznajmljivanje jednosobnog stana od 30 kvadrata oko 150€ + komunalije 50€, potrosacka korpa za dvoclanu porodicu oko 300€ ...
I sta dalje reci ...
Kolege, forumasi, drugari...,
Samo da javimo da su nam od prekjuce vize u pasosima a od juce i karte u rukama...
Ne znam sta bismo rekli sem da su osecanja jako, jako pomesana. Variraju od tuge i sete do radosti i ogromne zelje da ostvarimo svoje snove. Verovatno je to i normalno jer nije tako lako spakovati ceo dosadasnji zivot u par kofera i krenuti u jedan sasvim novi.
Od srca vam svima zelimo da i svi vi krenete u ostvarenje svojih snova sto pre.
![]()
Bravo!!! Koji je avio prevoznik? Kada putujete?Kolege, forumasi, drugari...,
Samo da javimo da su nam od prekjuce vize u pasosima a od juce i karte u rukama...
Ne znam sta bismo rekli sem da su osecanja jako, jako pomesana. Variraju od tuge i sete do radosti i ogromne zelje da ostvarimo svoje snove. Verovatno je to i normalno jer nije tako lako spakovati ceo dosadasnji zivot u par kofera i krenuti u jedan sasvim novi.
![]()
![]()
Koji je avio prevoznik?
Bravo!!! Koji je avio prevoznik? Kada putujete?
Želimo vam sve najbolje!!! Biće sve OK!![]()
Supeeeeeeeer!
I potpuno vas razumemo sto se emocija tice![]()
![]()
![]()
Cestitam od srca!!Zelim vam ostvarenje svih zelja i snova u novoj domovini i novom zivotu!
Viktoria
Ma da, bice sve ok, zato smo se svi borili i borimo se i dalje. 'ajte i vi za nama...mada moram priznati da smo se nadali da cemo zajedno u Bec. Kako god u pitanju su dani kada ce i vama stici poziv za viziranje.
Putujemo 25.01. Beograd - London - Calgary (Jat i British). Karte su kostale po 500eura one way.
![]()
![]()