manoylo_bg
Zainteresovan član
- Poruka
- 324
To je bio Vancouver do sada, kada sam dolazio iz Montreala a sada krece Montreal foto sešn 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dragi drugari,
Popodne nam je stigao Passport Request, ne znamo sta bi smo vam rekli, osecaj je neopisiv i zelimo vam svima isti zahtev.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...odosmo malo da se saberemo...![]()
![]()
![]()
To je bio Vancouver do sada, kada sam dolazio iz Montreala a sada krece Montreal foto sešn![]()
..Dragi drugari,
Popodne nam je stigao Passport Request, ne znamo sta bi smo vam rekli, osecaj je neopisiv i zelimo vam svima isti zahtev.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BRAVOOOOOOOO!!!!!!!
Jel vam se menjao status na ecas-u pre toga? Naši lekarski su otputovali isti dan...
..
Cestitamo happy sunrisesvaka cast sad u Bec po Vize
![]()
Nije nas bilo neko vreme. Cestitke svima koji su ostvarili neki pomak a evo dobrih vesti i sa nase strane. Stigao PER!!!![]()
![]()
Dragi drugari,
Popodne nam je stigao Passport Request,
Cestitam![]()
Pitanje za sve koji su dobili vizu - vracaju li ovi iz Beca dokumentaciju poslatu uz aplikaciju?
Dragi drugari,
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dragi drugari,
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BRAVOOOOOOOOOOOOOOOO
Bravo!!!Cestitam!
Sve najbolje u Kanadi!
@barni: Najteze je proslo. Ovo sad su slatke muke. Uskoro i kod vas opstenarodno veselje.![]()
obavezno moramo napraviti udruzenje sa krstarice, ja sad gledam facebooku i tamo sve imigranti sa kojima smo poceli caskati prije 5 godina... ja se prijavljujem da budem pokretac udruzenja u Calgary/u.... hahahahahhaTo je bio Vancouver do sada, kada sam dolazio iz Montreala a sada krece Montreal foto sešn![]()
Forumasi moze li jedna velika pomoc? Skupili smo 99 % potrebnih papira za FSW ali imamo jedan veliki problem! Moj suprug je dve godine imao prebivaliste u Bosni i samim tim nam je potrebno uverenje o nekaznjavanju i iz Bosne. U Bosni smo bili i nacelnik policijske stanice u Bijljenini nam je izdao papir gde pise da oni nisu u mogucnosti da nam izdaju uverenje jer bi svaki eventualni krivicni postupak bio prenet u mesto rodjenja, odnosno Beograd. Znaci, mi nemam uverenje vec imamo objasnjenje zasto nemamo uverenje!( Da li da pokusamo da apliciramo sa ovim papirom? Mada, danas smo pricali sa jednim policajcem koji kaze da je svaka zemlja u obavezi da ovakvo uverenje izda. Sta da radimo? Da, i vrlo nam je hitno jer se nas NOC polako ali sigrno popunjava...