sweet darling
Zainteresovan član
- Poruka
- 149
Cestitke! Da i prikupljanje papira prodje brzo i lako![]()
Hvala Can, ali sumnjam da skupljanje papira u ovoj zemlji moze proci lako!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cestitke! Da i prikupljanje papira prodje brzo i lako![]()
LJUDI STIGO EMAIL DA POŠALJEMO PASOŠE .
LJUDI STIGO EMAIL DA POŠALJEMO PASOŠE
Ovog puta su se ubrzali. Medical smo uradili 4,novembra danas stigao email za viziranje pasoša.
Na sajtu i dalje stoji In Process, ali u detaljima piše "Medical results have been received. ".
Ovog puta su se ubrzali. Medical smo uradili 4,novembra danas stigao email za viziranje pasoša.
Na sajtu i dalje stoji In Process, ali u detaljima piše "Medical results have been received. ".
Ovog puta su se ubrzali.
Znas li mozda kada je vas Medical stigao i London?
![]()
Hvala Can, ali sumnjam da skupljanje papira u ovoj zemlji moze proci lako!
Da li je neko placao aplikaciju preko VISA INTERNET KARTICE jer cinimi se da je neko pominjao tu opciju,samo sada ne mogu da nadjem na forumu nista o tome?Ili je bolja opcija preko visa elektronske kartice?
Nerazumem kako nemaju svi iste uslove?Mi smo platili visa internet karticom, sad pre jedno dve nedelje su nam skinuli pare. Ali treba dobro proveriti sa bankom posto nemaju sve iste uslove koriscenja kartice. Nasa je iz Komercijalne banke.
Nerazumem kako nemaju svi iste uslove?
Pa u nekim bankama nije omoguceno placanje u inostranstvu a to je ono sto ti treba da bi platio fee
Da li se moze placati karticom koju inace koristim za placanje (Visa Electron) za npr. e-bay, avionske karte preko interneta, skype kredit a na izvodu mi stoji cini mi se IBAN ili swift koje mogu koristiti za internacionalna placanja?
Pozdrav
Ja stvarno ne znam, nisam iz te profesije![]()
Cestitke svima na napretku u aplikacijskom procesu.
@ Can
Pisalo se i na Cohenovom forumu o placanju visa electron deviznom (debitnom) karticom. Nekima prolazi, a nekima ne. Budi oprezan. Moja devizna visa electron kartica od Erste banke ima ona 3 sigurnosna broja na poledini, te je zbog toga mogu koristiti na pay-palu. Nemaju sve visa devizne/debitne/electron kartice taj broj otraga.
Pored toga, znam ljude koji imaju istu takvu visa electron karticu sa tri broja kao i ja ali izdanu u Zagrebackoj banci, pa im ponekad ne prolaze transakcije na internetu, npr. kod kupovine karata za avion. U banci bi trebali znati, no najsigurnije je izvaditi klasicnu kreditnu karticu.
Mi smo za zadnju FSW aplikaciju koristili Master card.
Za evaluaciju diploma u IQAS-u u Alberti smo koristili tu moju visu electron karticu i sve je bilo u redu, iako su trazili iskljucivo kreditnu karticu na obrascu za popunjavanje zahtjeva.
Ako nekoga zanima, evo popisa High Opportunity Occupations in British Columbia izdanog u 10 mjesecu 2011
http://www.aved.gov.bc.ca/labourmarketinfo/reports/high_opportunity.pdf
A evo nesto slicno i za Albertu
http://employment.alberta.ca/documents/LMI/LMIarof-Alberta.pdf