Kako do Kanadske iseljeničke vize?

Da li je neko placao aplikaciju preko VISA INTERNET KARTICE jer cinimi se da je neko pominjao tu opciju,samo sada ne mogu da nadjem na forumu nista o tome?Ili je bolja opcija preko visa elektronske kartice?

Mi smo platili visa internet karticom, sad pre jedno dve nedelje su nam skinuli pare. Ali treba dobro proveriti sa bankom posto nemaju sve iste uslove koriscenja kartice. Nasa je iz Komercijalne banke.

Cestitke svima na napretku u aplikacijskom procesu. :klap:

@ Can
Pisalo se i na Cohenovom forumu o placanju visa electron deviznom (debitnom) karticom. Nekima prolazi, a nekima ne. Budi oprezan. Moja devizna visa electron kartica od Erste banke ima ona 3 sigurnosna broja na poledini, te je zbog toga mogu koristiti na pay-palu. Nemaju sve visa devizne/debitne/electron kartice taj broj otraga.

Pored toga, znam ljude koji imaju istu takvu visa electron karticu sa tri broja kao i ja ali izdanu u Zagrebackoj banci, pa im ponekad ne prolaze transakcije na internetu, npr. kod kupovine karata za avion. U banci bi trebali znati, no najsigurnije je izvaditi klasicnu kreditnu karticu.

Mi smo za zadnju FSW aplikaciju koristili Master card.
Za evaluaciju diploma u IQAS-u u Alberti smo koristili tu moju visu electron karticu i sve je bilo u redu, iako su trazili iskljucivo kreditnu karticu na obrascu za popunjavanje zahtjeva.

Poslednja izmena:
Cestitke svima na napretku u aplikacijskom procesu. :klap:

@ Can
Pisalo se i na Cohenovom forumu o placanju visa electron deviznom (debitnom) karticom. Nekima prolazi, a nekima ne. Budi oprezan. Moja devizna visa electron kartica od Erste banke ima ona 3 sigurnosna broja na poledini, te je zbog toga mogu koristiti na pay-palu. Nemaju sve visa devizne/debitne/electron kartice taj broj otraga.

Pored toga, znam ljude koji imaju istu takvu visa electron karticu sa tri broja kao i ja ali izdanu u Zagrebackoj banci, pa im ponekad ne prolaze transakcije na internetu, npr. kod kupovine karata za avion. U banci bi trebali znati, no najsigurnije je izvaditi klasicnu kreditnu karticu.

Mi smo za zadnju FSW aplikaciju koristili Master card.
Za evaluaciju diploma u IQAS-u u Alberti smo koristili tu moju visu electron karticu i sve je bilo u redu, iako su trazili iskljucivo kreditnu karticu na obrascu za popunjavanje zahtjeva.

Hvala echoes puno!

Na mojoj kartici stoje 3 zadnja sigurnosna broja (CVV2/CVC2) i do sada su sve uplate prolazile, ali srecom imamo i klasicnu kreditnu karticu :)

Back