stajos
Obećava
- Poruka
- 94
Pozdrav svima,
Evo prodje 40 meseci od kada smo aplicirali za vizu. Imamo 67 ili 68 poena, zavisi koliko ce da daju supruzi na pravni fakultet. I jos uvek cekamo. Aplicirali smo 2007, septembar, Simplyfied application proces. Ima li nekoga da toliko dugo ceka. Da li je neko cekao tako dugo i dobio poziv za lekarski pregled. U oktobru 2009 su trazili sva dokumenta i sve smo im poslali u januaru 2010. Ako neko ima neko iskustvo ili savet - pisite.
Pozdrav svima
Pozdra,
Koliko mi se cini, ima dosta ljudi koji su tako (pre)dugo cekali... I jos to zovu "Simplyfied"
Sta drugo da radis, preostaje ti da cekas. Nadam se da je sve u redu bilo sa posiljkom, da li ste proverili da je sve to lepo pristiglo, kako ste slali? Da li imate broj dosijea, da li ste proverili na sajtu Imigracionog? Nek me isprave ako gresim, koliko znam pre nego pozovu na lekarski, sto je poslednji korak pred dobijanje vize, obavljaju se sigurnosne provere, sto u nekim slucajevima moze potrajati. Mozda imaju razloga da proveravaju dodatno, ne znam kako stojis sa vojskom i slicno.Nadam se da ce uskoo biti pomaka.
Pozdrav i srecno

O tome je ovde reč.
zna, mozda ti ne bi mogli reci ni sluzbenici same ambasade. U principu, ako je to sve sto im nedostaje, onda brzo. Mada proceduru za tvoj slucaj ne poznajem, pa ne znam da li ti sledi jos neki korak.