misic misa
Zainteresovan član
- Poruka
- 271
Takodje primecujem puno stvari koje nisu tacne. Na primer devojka koja je trazila posao 7 meseci za nursing. Cisto sumnjam da su je odbili zato sto nije imala paperwork. U kanadi diplome jednostavno ne vaze ako nisu Kanadske. Takodje, moram vam reci da Srbi, Rumuni i ostale siromasne nacije definitivno pocnu od nule i tamo dugo ostanu na nuli. Kanadjani vole da dovode Kineze zato sto su bogati i vole da kupuju imovinu. Znaci, ne pocinju svi od nule i to ce vam biti jasno kada se preselite.
Pretpostavljam da sam ja "devojka" koja nije nasla posao za sedam meseci,pa da odgovorim.Nista nije izmisljeno,napisala sam svoje iskustvo,da posla za nurse ima i previse,da se lako dobija,ali da moras da imas status u Kanadi i licencu,jer nijedan poslodavac nece da radi arranged employment(bar ja nisam nasla,a pricala sam sa mnogima).Svi su rekli-javite se obavezno kad se preselite.Znaci,ja nisam u Kanadi jos uvek,bila sam 7 meseci kao visitor.
Znaci,neko je pogresno protumacio moj post.Please,read again.
Pretpostavljam da sam ja "devojka" koja nije nasla posao za sedam meseci,pa da odgovorim.Nista nije izmisljeno,napisala sam svoje iskustvo,da posla za nurse ima i previse,da se lako dobija,ali da moras da imas status u Kanadi i licencu,jer nijedan poslodavac nece da radi arranged employment(bar ja nisam nasla,a pricala sam sa mnogima).Svi su rekli-javite se obavezno kad se preselite.Znaci,ja nisam u Kanadi jos uvek,bila sam 7 meseci kao visitor.
Znaci,neko je pogresno protumacio moj post.Please,read again.

Ja sam se preselio posle 15 godina iz Montreala zato sto je moja devojka bila francuskinja i imala je bolju priliku da pravi karijeru u Torontu posto perfektno govori 2 jezika. Ja jos uvek zivim u Torontu ali iskreno ne moze da se poredi sa Montrealom.... to je mdoduse moje misljenje i zavisi od coveka. Ako hoces da radis kao konj i mozda zaradis vise para, idi u Toronto.... ali imaj u vidu da je zivot jedno 30% skuplji i ziveces od centra grada 2 sata u nekom ghettu. Montreal ipak nije takav zato sto je manji grad i po mom misljenju kvalitet zivota je bolji.