stajos
Obećava
- Poruka
- 94
Kao prvo, od kad smo mi na "ti"? Kao drugo, isto kao sto Ti imas priliku da odlucis kad ces nesto da napises, tako mogu i ja! Tebe niko ne ucutkuje, ocigledno imas neki problem, jer sam sticajem okolnosti citala i tvoje ranije postove (koji uvek imaju neki negativan ton) pa ako mozes resavaj ga sa nekim ko ti je blizak, a ne istresaj frustracije na drugima (ukljucijuci mene). Ja prihvatam da si ti jedan od onih koji vole da "pametuju', samo sto meni takva vrsta "pomoci" ne treba. Efekat koji zelis da postignes, sa mnom definitivno ne postizes, U mojim ocima nisi WOW ni u jednom trenutku. Izigravaj Robina Huda za sve te "druge" koji ne umeju sami da napisu sta ih nervira i sta im smeta. Ja sam zavrsila na tu temu, i vise necu odgovarati na tvoje negativne poruke.
Na ovom forumu, ako se ne varam, obracamo se uglavnom sa "ti". Izvinite ako sam Vas uvredio. Ja pisem ono sta mislim, iskljucivo u svoje ime, a ne pozivam nikoga da "ubuduce" vise ne reaguje na ono sto mu zasmeta. Ako se to zove "pametovanje", onda "pametujem", sta ja tu mogu sto Vam smeta kad neko ima svoje misljenje i vidjenje stvari. Cisto sumnjam da ste citali moje prethodne postove (sad ih je moguce automatski pronaci samo 4 zbog izmena na Krstarici), gde sam samo davao informacije, onda kada to neko zatrazi. Da ne bi pricali napamet, pitajte NemanjuNS90, luvcanada, yugoslava, hsandru, maple_leaf, mistera1, dzej-dzeja, medusu, manoyla_bg, donivasa, i sve ostale kojima sam odgovarao, da li im se moji postovi cine "negativni". "Pomagao" nikome nisam na silu, ni pokusavao da neko misli da sam WOW (kako se to kaze na srpskom?). Niti trazio od Vas bilo kakvo misljenje i savet, pa mi Vasi odgovori na moje postove svakako nece ni najmanje nedostajati.
Poslednja izmena: