Najpre puno hvala misic misa i bumbaric.. Ali ste uspeli i malo da me zbunite (zbog razlicitog postupka slanja). Moracu da pogledam detaljno o cemu se radi, ali ne uspevam da pronadjem sajt na kome sve to stoji (gde, kako, sta, kome prvo, pa onda drugo...), sve sto sam uspeo da pronadjem je "how to apply" (ali tu nepise o ovim pojedinostima).
Inace sajt koji si mi zakacio ne mogu da otvorim (mozda je nesto pogresno napisano), pa ako ti nije tesko zakaci ga ponovo (ili neko drugi ko zna i moze da pomogne).
Sto se IELTS-a tice nisam ga polagao (a ni puno ucio, ali sam gledao i malo vezbao stare testove), i mislim da sam ok, jer imam dobro znanje engleskog (nadam se da cu to i da potvrdim na testu
).
A ono da li mozemo na "ti", se podrazumeva (ako se nisi salio - zbog predhodnih postova
)...
A za test cu biti spreman mozda za nekih 15ak dana (pa onda kad imam prvi termin). Kako si ti prosao, kako je bilo?
Cao... Pozdrav svima
Inace sajt koji si mi zakacio ne mogu da otvorim (mozda je nesto pogresno napisano), pa ako ti nije tesko zakaci ga ponovo (ili neko drugi ko zna i moze da pomogne).
Sto se IELTS-a tice nisam ga polagao (a ni puno ucio, ali sam gledao i malo vezbao stare testove), i mislim da sam ok, jer imam dobro znanje engleskog (nadam se da cu to i da potvrdim na testu
A ono da li mozemo na "ti", se podrazumeva (ako se nisi salio - zbog predhodnih postova
)...A za test cu biti spreman mozda za nekih 15ak dana (pa onda kad imam prvi termin). Kako si ti prosao, kako je bilo?
Cao... Pozdrav svima
stigla je za supruga ta potvrda o nekaznjavanju iz inostranstva koja nam je zadavala toliko briga (hoce li stici na vreme, nece li stici na vreme i tako u krug ad nauseam) - mozemo da pretpostavimo da kako sam ja uvek bila dobro dete
ista takva je u posti i za mene - sada samo rodjaci ciju smo adresu tamo daleko dali (kako se ne bi ti vazni papiri izgubili u obicnoj posti na putu do srbije) da nam to dobace i otprilike smo spremni... naravno, od ovolikog stresa se ponasam potpuno nezdravo pa obzirom da rodjaci naravno nisu hteli da otvaraju to pismo, sada se u mojoj glavi u najvece gledaju filmovi na temu "a sta ako nesto nije ok...". da nije tako tuzno, bilo bi smesno. mada verujem da me ostali forumasi razumeju, s birokratijom uvek obazrivo... znate ono o zmijama, mleku, gusterima, jogurtu...