redapple
Zainteresovan član
- Poruka
- 303
hey redapple! pa bas su oni nesto azurni, zar ne? ako se dobro secam, poslali ste papire krajem avgusta? mi jos nismo poslali papire jer cekamo potvrde o nekaznjavanju iz inostranstva, verujte da ne zelite da znate kako mi je... raspitala se sta se desava s tim potvrdama, odgovor je bio 'in process', v v v helpful, nema sta... imam nocne more da nece stici na vreme, ne znam da li uopste da malo odahnem obzirom da ti nisi inicijalno poslala iz bosne (gde sada zivis, jel' tako?) vec samo iz srbije, pa su ti trazili dopunu... ako te ne mrzi, bi li mogla da objasnis (mozda ponovo) o cemu se tu radi, kakva je tacno tvoja situacija? verovatno uopste nije poredivo, ali mozda ce mi biti malo lakse
pretpostavljam da sve sto ti je potrebno mozes dobiti u kadrovskoj, ako mozes lepo da se dogovoris sa njima. ja bih trazila da napisu nesto tipa te i te su bile tvoje obaveze, toliko i toliko sati nedeljno si radila to, a toliko i toliko ovo. to je nesto slicno, verovatno, kao sto uopste u ugovorima o angazovanju na fakultetima stoji da ti je 50% radnog vremena 'za nastavu', a 50% za naucno-istrazivacki rad itd. ne znam da li ti mozda tako nesto i u ugovoru pise?
ne brini, kada ste do ovih stvari stigli, izboricete se i uspeti! svu srecu zelim, veliki pozdrav![]()
cao medusa,
upravo je tako bilo... kod mene se zaista radilo o gresci, jer sam ja obilazila policijske stanice u bosni i oni su me svi izignorisali i rekli da ne mogu da dobijem uvjerenje o nekaznjavanju kod njih vec samo u mjestu rodjenja, a to je u Srbiji. Tamo odem i jedva nekako dobijem uvjerenje i to posaljem. Oni su nakon 20 dana od slanja dokumenta poslali zahtjev za dopunu dokumentacije, gdje pise da moram poslati uvjerenje iz Bosne. Ja poludim, odem u stanicu i dobijem odmah, mozeeeeesssss mislitiiiii!!!! Kao nije to problem uopste, kao da sam luda i kao da nisam bila tu prije mjesec dana sa istim yahtjevom. Dakle, ako ne daj boze bude kasnjenja ti salji ono sto imas, a oni ce traziti dopunu. U sustini to pise i u guide/u, da ako ne posaljes sve sto treba oni ce morati slati zahtjeve za dopunu i onda ce ti se oduziti proces, a to i nije big deal... Bitno je da se okrece...
Za taj raspored radnih sati cu vidjeti i napisati nesto u kadrovskom, nema mi druge, jer moj ugovor je cisto asisitenski i ne piuse nista u njemu o vremenu koje provodim na poslu i sta radim, jer se to mijenja svakih sest mjeseci, ali cu napraviti raspored casova koje sam drzala i onda ostatak vremena dodijeliti drugoj funkciji i to je to, valjda bude ok.