new begining
Početnik
- Poruka
- 37
pozdrav svim forumasima
zanima me ako muz ima ucesce u ratu da li to znaci da mi nemamo nikakvu sansu da odemo za kanadu?
da li moze neko da mi odgovori na ovo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pozdrav svim forumasima
zanima me ako muz ima ucesce u ratu da li to znaci da mi nemamo nikakvu sansu da odemo za kanadu?

da li moze neko da mi odgovori na ovo![]()
Pa bas zato ne moras da overavas u opstini, jer je sam prevod overa dokumenta.![]()
Super,eto nekoliko hiljada dinara ustedjenih na ovu propast i krizu!
Danas odemo da se slikamo,u prvoj radnji 4 hiljade za po osam fotografija za nas cetvoro,nama bilo puno,prosetamo dalje i nadjemo za 1200.
![]()
da li moze neko da mi odgovori na ovo![]()
Molim vas za odgovor na još jedno pitanje-nedoumicu.
Da li ste slali ugovore i reference od svih poslodavaca ili samo od pojedinih? Konkretno, moja supruga je nosilac aplikacije, radila je do sada u 4 firme ali bodove može dobiti na osnovu iskustva iz samo dve. Da li je potrebno da sakupljamo i prevodimo dokumenta iz sve 4 firme ili je dovoljno samo iz te dve (na izvodu iz PIO stoje sve 4 firme)? Kako ste vi postupali u ovakvim situacijama?
Hvala.
Evo opet ja-mogu li medjunarodni izvodi da budu kopije?

1040 dinara smo platili jedan izvod danas,pa zato pitam,znam da ce nam trebati opet!Nema veze,ako traze ponovo,znaci da su nas uzeli u proces,a tad nista nece biti problem da platimo!![]()

Molim vas za odgovor na još jedno pitanje-nedoumicu.
Da li ste slali ugovore i reference od svih poslodavaca ili samo od pojedinih? Konkretno, moja supruga je nosilac aplikacije, radila je do sada u 4 firme ali bodove može dobiti na osnovu iskustva iz samo dve. Da li je potrebno da sakupljamo i prevodimo dokumenta iz sve 4 firme ili je dovoljno samo iz te dve (na izvodu iz PIO stoje sve 4 firme)? Kako ste vi postupali u ovakvim situacijama?
Hvala.
Please help:
Moze li se diploma srednje medicinske skole nekako podvesti pod ovo Obtained a one-year diploma, trade certificate or apprenticeship and completed at least 12 years of full-time or full-time equivalent studies?
Tako bi bilo super da moze,onda bismo imali tacno 67 poena!

Evo ja odgovaram, prema nasem iskustvu koje je relativno sveze... Mislim da je bitno iskustvo u zanimanju sa NOC liste (neka me neko ispravi ako gresim), dovoljno je poslati samo pisma preporuke, na memorandumu firme, sa pecatom i potpisom osobe koja je potvrdu izdala. Najbolje da bude napisana na engleskom, i da sadrzi podatke osobe koja je potvrdu potpisala ili da se uz potvrdu prilozi njena vizit karta. Izvod iz PIO nije potreban (jedino ako oni to budu trazili), jer oni prepoznaju i rad "po ugovoru". Eventualnu proveru vrsice pozivanjem kontakt osobe. Nadam se da sam koliko toliko pomogla. Pozdrav!
Ja sam slala od 2 konkretno od onih od kojih sam mogla da ih dobijem, ostalo sam slala od saradnika tj kolega sa posla...
i to ona koja su se odnosila na struku sa liste ostalo nisam jer nije imalo veze s tim...

uglavnom definitivno imaju hronicni shortage of nurses and doctors....
Znam,bila sam u Kanadi sedam meseci,slala rezimee i stalno su me zvali na intervjue,ali kad cuju da moraju da mi rade job offer-niko ne moze,tj. nece.
Nurses su na listi,i na novoj,a bili su i na staroj.
pa ako je srednja medicinska strucna skola i ako njome dobijas zvanje sestre ili slicno a imas tih 12 godina ne vidim zasto to ne bi prihvatili, zar ne?
Mislim, moja sestra je zavrsila za akusera i verovatno bi je prihvatili da aplicira pod uslovom da ima iskustvo u struci ali ga nema ... ali ona nema nameru da dolazi tako da to nema veze.Tamo ima super posao sa drugim fakultetom u drugoj struci koja je ovde jos bolje placena al opet nema veze ....
Mozda ti i proglrdaju kroz prste ako imas radno iskustvo, po meni onaj trade bi bio ekvivalent srednjoj ekonomskoj na primer za trgovca, a aprenticeship je nesto tipa zanatske skole npr. stolar ili varilac zar ne?Bitno da ima neka struka koje je na listi i koja im treba, pa da se to sve lepo uklopi.
Opet nista te ne sprecava da pokusas...