jel ima neko na forumu da ceka permanent residence na osnovu braka??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drustvo ima li neko iskustava ili je cuo od nekog, kakvo je stanje da se ode u manje gradove i u manje razvijenim provincijama, tipa Manitoba i Saskatchewan i neke njihove gradove. Ima li neko sa foruma da je tamo, kakvi su uslovi zivota, potrebe za zaposlenima i sl?
Hvala
Ima...ima,cekamo ali smo jos u Srbiji.jel ima neko na forumu da ceka permanent residence na osnovu braka??
jel ima neko na forumu da ceka permanent residence na osnovu braka??
Ima...ima,cekamo ali smo jos u Srbiji.
Ja danas dobila zahtjev za pasos!!!! i jedna super informacija, od sad ce mnogo brse da se resavaju papiri jer doticna iz imigracije konacno odlazi a na smjenu dolazi neki super lik!!!
U novembru prosle godine@vatrogasac1985
kad ste predali aplikaciju?
U novembru prosle godine
Icice to brze sad,poceli su da rade punom parom izgleda,vidim i cujem da ljudi dobijaju vize skoro svaki danmi smo u septembru 2013 predali u missisauge, a 28 oktobra su primili aplikaciju u bec i medical, i eto jos nista. valja cekat....
Veliki pozrdav saborcima!!!
Nova sam na forumu ali ne i u aplikacionoj proceduri.
Pitanje: AEO je predat oko 20. aprila 2013 godine I jos nema nikakvog odgovora. Receno nam je da je zbog strajka, koji je dugo trajao-oko 4 meseca ako se ne varam, sve pomereno najmanje za taj period ali I duze. Jos jedno pitanjce: Da li se process apliciranja racuna od momenta kada se uslo u proceduru dobijanja/odobrenja za AEO....Platili smo I application fee (550CAD per person I 150CAD for each child). Da li neko ima slicna ili ista iskustva.....Unapred hvala I samo hrabro :-)
@Canada calling AEO treba da ocekujete od HRSDC -a,nazalost Bec sa tim nema vezeOrange juice: kako znas da su krenuli punom parom????? Daj jos malo detalja da se I mi ostali radujemo. Super ako je tako, valjda ce I nama stici neki odgovor za AEO I sve ostalo....![]()