- Poruka
- 77.429
pa to mahom se zna.Dobro je da su ovako nešto napisali.
kad zazvoni neka komšinica, žena iz kuhinje pita ko je to ti kažeš ma jehovini svedoci, žena kaže oteraj to

mogu biti dobar alibi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa to mahom se zna.Dobro je da su ovako nešto napisali.
Meni su jednom na ulici prišli. Nisu nikad došli pred kuću.pa to mahom se zna.
kad zazvoni neka komšinica, žena iz kuhinje pita ko je to ti kažeš ma jehovini svedoci, žena kaže oteraj to
mogu biti dobar alibi
Vidim da mu se ni ne vraća, koliko je dobro pa ne bi ni da sa pokaje.on bi da se vrati ali nećedu ga
verovatno nije dobro čistio dvoranu ili money u pitanju ili najnovije fore
ko će njima znati
dok sam radio svoju struku upozno jednog, zatim dok sam taksirao vozio dve pa sad zadnji put preko tlfMeni su jednom na ulici prišli. Nisu nikad došli pred kuću.
tek onda si u njihovoj vlasti, a ne deluje mi da je totalno izgubljen. zato se lomiVidim da mu se ni ne vraća, koliko je dobro pa ne bi ni da sa pokaje.
Koliko ja znam možeš da se odrekneš đikve al ako se pokaješ primaju nazad.
Beše to pre mnogo godina...Al ti nisi taj, koji se ne kaje, čim vidiš da si postao gori.
Ne lomim se ja ništa. Sa Jehovom sam jer ga volim, baš kao i On mene...tek onda si u njihovoj vlasti, a ne deluje mi da je totalno izgubljen. zato se lomi
a opet kažem ko zna moraju i nove fore da se smišljaju.
iznajmite sobuNe lomim se ja ništa. Sa Jehovom sam jer ga volim, baš kao i On mene...
Nisi svestan da je i to jedan načina kako deluju sekte...iznajmite sobu
A sto bi bilo koji adventista imao razloga za sramljenje ?Kao i ti koji se sramiš reći javno da si adventista.
pa ti i tvoji najbolje znateNisi svestan da je i to jedan načina kako deluju sekte...
A sto bi bilo koji adventista imao razloga za sramljenje ?
Biti adventista jeste cast ali i obaveza,privilegija ali i izuzetno puno posla sa konkretnom odgvovornoscu stoga ako neko ne kaze javno da je tog ubedjenja u najmanju se ruku moze shvatiti kao skromnost ili manjak zelje za laktanje u smislu "ja imam izuzetno vise standarde nego li sto je nazalost slucaj sa ljudima u mom opkruzenju".
Jel vas dvoje ovako manifestujete vasu "veru"na tim vasism sastancima ?
Uh sve ste mi puni standarda.A sto bi bilo koji adventista imao razloga za sramljenje ?
Biti adventista jeste cast ali i obaveza,privilegija ali i izuzetno puno posla sa konkretnom odgvovornoscu stoga ako neko ne kaze javno da je tog ubedjenja u najmanju se ruku moze shvatiti kao skromnost ili manjak zelje za laktanje u smislu "ja imam izuzetno vise standarde nego li sto je nazalost slucaj sa ljudima u mom opkruzenju".
Tako je...Uh sve ste mi puni standarda.
Za*ebano održati monopol nad duhovnošću danas
Naravno.pa ti i tvoji najbolje znate
jehovina presuda?Logično jer nisi pod Hristovim uticajem...
Нисам сигуран како ово схватити, испада овако, Јехова те воли, ти волиш Јехову, дакле поштујеш његове законе, а ипак из неког разлога сматраш да ниси довољно добар за ЈС?Ne lomim se ja ništa. Sa Jehovom sam jer ga volim, baš kao i On mene...
Svako sebi sudi...jehovina presuda?
pa otkud ti onda znaš šta sam sebi presudio?Svako sebi sudi...
Između mene i Jehove može stati samo Hrist i niko više...Нисам сигуран како ово схватити, испада овако, Јехова те воли, ти волиш Јехову, дакле поштујеш његове законе, а ипак из неког разлога сматраш да ниси довољно добар за ЈС?
Huliš...pa otkud ti onda znaš šta sam sebi presudio?
Ko su pravi vernici?Daklem, pouzdan znak sekte nije toliko "ja znam najbolje" nego kad se prodaju da kod njih nema mesta za neke probisvete.
Ako u startu neko nije šatro moralna gromada bar apostolskog nivoa, onda kao ćao, zdravo, nećemo ni da počnemo da opstimo s tobom. Nema kod njih ni sodomije ni pedofilije ili bilo čega, zbog čega se vucaraju po sudovima. To su uvek sve same laži i hule na prave vernike...