Tom Jones 1
Poznat
- Poruka
- 9.058
Mora da postoji neke razlike između suda i smernica?Sve se svodi na isto.
Svi na kraju polažu račun Hristu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mora da postoji neke razlike između suda i smernica?Sve se svodi na isto.
Svi na kraju polažu račun Hristu...
Sa vašim osnivačima Raselom i Raderfordom.Nego sa kim?
Или : Који није са мном, против мене је; и који не сабира са мном, просипа.''Ako nije protiv nas, sa nama je''...
Da.Mora da postoji neke razlike između suda i smernica?
Naš osnivač je Isus Hrist.Sa vašim osnivačima Raselom i Raderfordom.
Sa njim sam i sabiram sa njim...u njegovom sam jarmu i vučem sa njim..Или : Који није са мном, против мене је; и који не сабира са мном, просипа.
Samo nešto ne bi tih sljedbenika prije te dvojice.Naš osnivač je Isus Hrist.
Te što si nabrojao su takođe sledbenici Hrista.
poštujem pravoslavlje jer je to vera mog naroda. tako rade svi veliki ljudiУ лично својој као и сви ми остали.![]()
ranije je bio jehova ili je još uvek a cicolino huliSamo nešto ne bi tih sljedbenika prije te dvojice.
Ко ти је рекао да си лењи слуга, видимо да се трудиш?Da.
Ja sam lenji sluga za razliku od njih...i kao takav se uzdam u Božiju milost...
Tačno Maki.Samo nešto ne bi tih sljedbenika prije te dvojice.
Htist.Ко ти је рекао да си лењи слуга, видимо да се трудиш?
I ja bih trebao povjerovati u to? Kako da znam da i vi niste dio "vremena neznabožaca"?Tačno Maki.
Dok se nije navršilo vreme neznabožaca niko na ispravan način nije obožavao Boga Jehovu...
Ta su vremena prošla i Jehova se ponovo obožava onako kako On želi i zapoveda...
Христос ти се обратио и рекао да си ти лењи слуга за разлику од осталих ЈС и да изађеш из организације да им не квариш углед?Htist.
Moji učenici će se poznati po ljubavi između sebe...I ja bih trebao povjerovati u to? Kako da znam da i vi niste dio "vremena neznabožaca"?
Neće on svaki čas skakutati do planete...i reći...heej ovo sam zaboravio da vam kažem...Христос ти се обратио и рекао да си ти лењи слуга за разлику од осталих ЈС и да изађеш из организације да им не квариш углед?![]()
možda je imao viziju dok je purnjaoХристос ти се обратио и рекао да си ти лењи слуга за разлику од осталих ЈС и да изађеш из организације да им не квариш углед?![]()
Pa po vašoj teologiji i Isus Hristos i apostoli su došli tokom "vremena neznabožaca". Jesu li onda i oni pogrešno slavili Jehovu Boga?Moji učenici će se poznati po ljubavi između sebe...
Prosto je...
Ne. Vremena neznabožaca idu posle...u skladu sa onim što Hrist govori...otpad, vuci itd...Pa po vašoj teologiji i Isus Hristos i apostoli su došli tokom "vremena neznabožaca". Jesu li onda i oni pogrešno slavili Jehovu Boga?
Vremena neznabožaca su po JS od 607. pne do 1914. godine.Ne. Vremena neznabožaca idu posle...u skladu sa onim što Hrist govori...otpad, vuci itd...
Шта је рекао, на основу којих Његових ријечи и зашто ти судиш себи да си ти лењи слуга и да не можеш да боравиш међу добрим слугама тј. ЈС?Neće on svaki čas skakutati do planete...i reći...heej ovo sam zaboravio da vam kažem...
Sve je rekao.
Hrist je posadio pelcer koji je nikao onda kad treba...Vremena neznabožaca su po JS od 607. pne do 1914. godine.
Zakopao sam blago koje mi povereno a nisam ga umnožio...Шта је рекао, на основу којих Његових ријечи и зашто ти судиш себи да си ти лењи слуга и да не можеш да боравиш међу добрим слугама тј. ЈС?
Hristos je posadio sjeme Svoje Crkve koje je proklijalo i nikad nije ugušeno i nikad nije nestalo.Hrist je posadio pelcer koji je nikao onda kad treba...
Okreni se i pogledaj da je zemlja puna poznanja o Jehovi...seme je niklo i niko ga zaustaviti ne može...
Probati hoće, ali neće uspeti...
Sve se ispunjava moj Maki...
Misliš ne moraš više nikoga i da vučeš za rukav po ulicama? A posle još po netu spamuješ ime đikve? I tako svaki đikvin dan?Da.
Ja sam lenji sluga za razliku od njih...i kao takav se uzdam u Božiju milost...