- Poruka
- 77.429
znači ti sudišHuliš...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znači ti sudišHuliš...
Ne.znači ti sudiš
a u kojoj sam sekti, reci da i ja znamNe.
Tema je kako deluju sekte.
Svojim rečima ti to radiš...
У реду, али шта то значи у контексту онога што сам те питао, да ли то значи да ЈС не могу стати између тебе и Јехове или да себе из неког разлога (скромност или нешто друго) не сматраш достојним да будеш у ЈС?Između mene i Jehove može stati samo Hrist i niko više...
Neandefisancista...a u kojoj sam sekti, reci da i ja znam
Ček bato, a što bi neko mislio da se laktas ako bi se prosto predstavio kao adventista? Koji su to viši standardi?A sto bi bilo koji adventista imao razloga za sramljenje ?
Biti adventista jeste cast ali i obaveza,privilegija ali i izuzetno puno posla sa konkretnom odgvovornoscu stoga ako neko ne kaze javno da je tog ubedjenja u najmanju se ruku moze shvatiti kao skromnost ili manjak zelje za laktanje u smislu "ja imam izuzetno vise standarde nego li sto je nazalost slucaj sa ljudima u mom opkruzenju".
JS sude onima koji su unutra u skladu sa Božijim smernicama...У реду, али шта то
У реду, али шта то значи у контексту онога што сам те питао, да ли то значи да ЈС не могу стати између тебе и Јехове или да себе из неког разлога (скромност или нешто друго) не сматраш достојним да будеш у ЈС?
Pitaj aeternum, ona to često ponavlja a ja ne bih znao o čemu muhabeti.Ko su pravi vernici?
ovo moram da upamtimNeandefisancista...

Pa kome je lakše i zbog čega?JS sude onima koji su unutra u skladu sa Božijim smernicama...
Ja sam napolju i meni sudi Bog.
Дакле оно прво, односно не може између тебе и Јехове нико сем Христа да стоји, па макар то били и ЈС који суде према датим смјерницама.JS sude onima koji su unutra u skladu sa Božijim smernicama...
Ja sam napolju i meni sudi Bog.
Aeternum radi ono što je Hrist zapovedio i ništa više...Pitaj aeternum, ona to često ponavlja a ja ne bih znao o čemu ona to muhabeti.
Ma sve zaboravi i vrati se na Hristovu stazu....ovo moram da upamtim![]()
Ne poredite se sa Hristom.Aeternum radi ono što je Hrist zapovedio i ništa više...
Ako je Hrist sektaš onda je i Ona...
Da imate standarde ne bi vas tako lako mantrali. Ne govorim lično o tebi već o tvojim vjerskim prethodnicima.Tako je...
...osim ako nisi bio sarkastican pa t u tom slucaju molim da mi osporis tvrdnju konkretnim dokazima.
У лично својој као и сви ми остали.a u kojoj sam sekti, reci da i ja znam
Na uskom putu je uvek teško...Pa kome je lakše i zbog čega?
''Ako nije protiv nas, sa nama je''...Дакле оно прво, односно не може између тебе и Јехове нико сем Христа да стоји, па макар то били и ЈС који суде према датим смјерницама.
A šta je lično njoj Hrist zapovedio? Jel zbog Hristove zapovesti ponavlja imena je đikva? Ili je došlo ko smernica?Aeternum radi ono što je Hrist zapovedio i ništa više...
Ako je Hrist sektaš onda je i Ona...
Nego sa kim?Ne poredite se sa Hristom.
Sve što je Hrist rekao odnosi se na sve pa i na nju...A šta je lično njoj Hrist zapovedio? Jel zbog Hristove zapovesti ponavlja imena je đikva? Ili je došlo ko smernica?
Ma pitam te gde ti je lakše? Pred Božjim sudom ili su smernice bile bolje?Na uskom putu je uvek teško...
Gde je rekao da treba ponavljati đikvino ime ko papagaj? Meni to više liči na smernicu neku.Sve što je Hrist rekao odnosi se na sve pa i na nju...
Sve se svodi na isto.Ma pitam te gde ti je lakše? Pred Božjim sudom ili su smernice bile bolje?
Budi precizniji, ne razumem te.Gde je rekao da treba ponavljati đikvino ime ko papagaj? Meni to više liči na smernicu neku.