CiCoLiNo
Poznat
- Poruka
- 8.276
Ako je tako gde nestade Bog Jehova koji šalje svoga Sina i ko Jehovu obožava u telesnom hramu onako kako je Hrist rekao?Hristos je posadio sjeme Svoje Crkve koje je proklijalo i nikad nije ugušeno i nikad nije nestalo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako je tako gde nestade Bog Jehova koji šalje svoga Sina i ko Jehovu obožava u telesnom hramu onako kako je Hrist rekao?Hristos je posadio sjeme Svoje Crkve koje je proklijalo i nikad nije ugušeno i nikad nije nestalo.
Manje JS propagande. Jehova Bog nije nigdje nestao samo mi ne trebamo do besmisla pominjati to ime koje je ionako pogrešno.Ako je tako gde nestade Bog Jehova koji šalje svoga Sina i ko Jehovu obožava u telesnom hramu onako kako je Hrist rekao?
Vi ga ne uzimate usta. Za vas ga nema...Manje JS propagande. Jehova Bog nije nigdje nestao samo mi ne trebamo do besmisla pominjati to ime koje je ionako pogrešno.
А остали ЈС дају мјењачима таланте и умножавају их?Zakopao sam blago koje mi povereno a nisam ga umnožio...
Jesu li apostoli ikad koristili Tetragramaton u svojim spisima?Vi ga ne uzimate usta. Za vas ga nema...
u kuli lagari da, sve se ispunjavaSve se ispunjava moj Maki...
otišao malo da delujeNego, nema nam bata robije nešto. Mora da ima neke velike obaveze...
Ma tu sam ja nego neki od nas moraju po nesto i odraditi da bi zaradili lebac za porodicu...narocito mi koji svetkujemo subotu - trebamo aktivno raditi u toku 6 radnih dana u suprotnom krsimo subotu...potpuno isto kao sto je slucaj i kad bi radili u toku subote !Nego, nema nam bata robije nešto. Mora da ima neke velike obaveze...
Pa što si zabušavao juče? Bio ponedeljak ceo dan.Ma tu sam ja nego neki od nas moraju po nesto i odraditi da bi zaradili lebac za porodicu...narocito mi koji svetkujemo subotu - trebamo aktivno raditi u toku 6 radnih dana u suprotnom krsimo subotu...potpuno isto kao sto je slucaj i kad bi radili u toku subote !
ne sme subotom da ga nema, za ostale dane džehova prašta.Pa što si zabušavao juče? Bio ponedeljak ceo dan.
okle tiotišao malo da deluje![]()
Da.Jesu li apostoli ikad koristili Tetragramaton u svojim spisima?
JS nisu lenje sluge...ja jesam...А остали ЈС дају мјењачима таланте и умножавају их?
Зато си ти својевољно одлучио да иступиш из друштва бољих од себе и не желиш да се приклониш нигдје друго, јер су и сви остали закопали повјерено благо и сви су лење слуге?
Dokazi?
Kula se temelji na Pismu...u kuli lagari da, sve se ispunjava
Hijerarhija koju iznose je dokaz...Dokazi?
То није доказ. Има ли гдје у НЗ да се користи ЈХВХ?Hijerarhija koju iznose je dokaz...
Hrist je ispod Oca...
Da.То није доказ. Има ли гдје у НЗ да се користи ЈХВХ?
Gdje onda u NZ rukopisima ima JHVH?Da.
Ko je Bog Avramov Isakov i Jakovljev?
Taj Bog je vaskrsao Hrista...
Taj Bog je poglavar Hristu...
ti ih reklamiras ne vadis ih iz ustaManje JS propagande. Jehova Bog nije nigdje nestao samo mi ne trebamo do besmisla pominjati to ime koje je ionako pogrešno.
Što to smeta što vas volimo?ti ih reklamiras ne vadis ih iz usta
ali ok nek svi znaju da su JS pravi hriscani
Farisejština izbrisala iz SZ u novom po razrađenoj šemi i veoma preciznije...Gdje onda u NZ rukopisima ima JHVH?
Znači u NZ nema. Sto onda vi insistirate na nečemu čega kod apostola nema?Farisejština izbrisala iz SZ u novom po razrađenoj šemi i veoma preciznije...
Shvati da Bog ne može nestati...
''Blagosloven koji ide u ime Gospodnje''....
Jes malo sutra...
''Blagosloven koji ide u ime Jehovino''....
Bog može nestati u tekstu i nigde više...Znači u NZ nema. Sto onda vi insistirate na nečemu čega kod apostola nema?