Kako da znaš da li si muško ili žensko

Koja je razlika između muškog i ženskog načina razmišljanja?

1. Muškarci su logičniji, analitičniji, racionalniji.

2. Žene su intuitivnije, holističke, kreativnije, integrativne.

3. Muškarcima je mnogo teže u vezi sa sopstvenim osećanjima i mogu se osećati veoma ugroženo izražavanjem osećanja u njihovom prisustvu.
:lol: i ovo je pravo osvezenje :rotf:

pod 3. stavka za detaljniju analizu, ne moze samo ova recenica :D

3. Muškarcima je mnogo teže u vezi sa sopstvenim osećanjima i mogu se osećati veoma ugroženo izražavanjem osećanja u njihovom prisustvu.

Тема је ауторска или има линк према извору теме ?

Nama rade dve strane mozga,njima ne!

Ruskinje i ukrajinke su top liga za ove naše jadnice. Nešto stvarno nije u redu sa ženama na ovom podneblju.
Moguće da nisu u redu muškarci sa ovog podneblja :mrgreen: I samo da napomenem, ako ja napišem da su muškarci jadnici, kako ćeš to shvatiti? Da ne bude feminaci vlada forumom kada budem obrisala takve postove...

naravno, imam neki osecaj a bio sam sa vise da se mnogo vise trude i da te posutuju i razumeju kao muskarca, trudi se da te razume i prilagodi se u odnosu na nase zene, pri tom opet je svoja i ima stav, opet za razliku od nasih zena, koje vode nagoni, nema histerije, drame, rasorave oko nebitnih stvari i slicno. Ookazuju emocije a ne ocekuju nista za uzvart, i opet to, njima nije problem ako joj se svidis da pridje prva, a ja volim devojke sa samopouzdanjem, nase zanivetaju a nisu ni svesne koliko su razmazene i pricilegovane.
Sa druge strane su misteriozne, prema strancima hladne a opet sa tome mile i drage osecas se kao centar sveta, njenog sveta. Nema drame, svanja oko nebitnih stvari, zvaocanja i slicno, sve kompromis
sta si ti u horoskopu?

tako da, definitivno preporučujem da nadjes Rusikinju, ja sam imao 19 godina kad sam prvi out rekao, moja zena nikad nece biti Srpkinja, to je sve polupano, tad sam bio sa nekom Poljakinjom, upoznali se u Bugarskoj na moru, a i ono bilo i Cehinja itd, shatish koliko smo poluoani, i muskaeci plaćenici i zene razmazene
Jesi li oženjen? Jesi li Srbin? Jel ti je majka Srpkinja?

Nekom je lako da odgovore na pitanje u naslovu, nekom teško, a nekom, bogami zayebano.

Back