- Poruka
- 84.931
Autorska, oslanjajući se na lako proverljive činjeniceТема је ауторска или има линк према извору теме ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Autorska, oslanjajući se na lako proverljive činjeniceТема је ауторска или има линк према извору теме ?
Čak i zavese bolje odaberemo dok kod njih to traje čitavu večnostbila je jedna super emisija na diskaveri kanalu o razlici izmedju muskog i zenskog mozga i u kojim situacijama je jedan nacin razmisljanja superiorniji od drugog i vece versa
Votke, nema tamo viskija ili si pobrkala sa pijanim englezima?bolje i Srbin nego flasa viskija pijanog Rusa u glavu
Jesi li oženjen? Jesi li Srbin? Jel ti je majka Srpkinja?
Evo ih, ajkule kreću u akcijusta si ti u horoskopu?
ma jok, mene samo zainteresovalo jel strijelac pošto voli sloobodu. A horoskop mi je novi hobi. Od jučeEvo ih, ajkule kreću u akciju![]()
Koliko mačaka imaš?Tako je.zelen si kao Košutnjak!
Ma uvek nađeš neku manu jeldaTako je.zelen si kao Košutnjak!
Isti slučaj i kod mene..skinem se i pogledam
Једва чекам да упознаш диван, заводљив, неодољив женски мозак... па кад те нагузи својом небитном израслином да ти окице засвијетле!Te izrasline na telu ne moraju da budu čist znak. Mozak je ono što te čini muškim ili ženskim.
ajme bukareЈедва чекам да упознаш диван, заводљив, неодољив женски мозак... па кад те нагузи својом небитном израслином да ти окице засвијетле!![]()
izraslineTe izrasline na telu ne moraju da budu čist znak. Mozak je ono što te čini muškim ili ženskim.
Чиста далматинска смрековина.ajme bukare![]()
to to, imam i ja kuci jednuЧиста далматинска смрековина.![]()
Фетиви.Jesi Dalmos?
Упознали се на зидићу код Гимназије?opamoji su vlaji iz Knina
![]()
hahah tamo gde je bila prugaУпознали се на зидићу код Гимназије?![]()
Muskarci su bolji u svim bitnim stvarima ,znao sam da smo pametniji i bez ove potvrde.Koja je razlika između muškog i ženskog načina razmišljanja?
- Muškarci su logičniji, analitičniji, racionalniji.
- Žene su intuitivnije, holističke, kreativnije, integrativne.
- Muškarcima je mnogo teže u vezi sa sopstvenim osećanjima i mogu se osećati veoma ugroženo izražavanjem osećanja u njihovom prisustvu.
https://www.lupiga.com/vijesti/muskarci-su-pametniji-od-zenaNama rade dve strane mozga,njima ne!