Kako da znaš da li si muško ili žensko

Koja je razlika između muškog i ženskog načina razmišljanja?

1. Muškarci su logičniji, analitičniji, racionalniji.

2. Žene su intuitivnije, holističke, kreativnije, integrativne.

3. Muškarcima je mnogo teže u vezi sa sopstvenim osećanjima i mogu se osećati veoma ugroženo izražavanjem osećanja u njihovom prisustvu.
vazi za Balkanske žene, kad god sam bio sa Ruskinjama, totalna suprotnost u vezi broja 1, nema histerije, drame, iracionalnog ponasanja, postuje te kao muškarca

Da li bi ozenio Ruskinju?
naravno, imam neki osecaj a bio sam sa vise da se mnogo vise trude i da te posutuju i razumeju kao muskarca, trudi se da te razume i prilagodi se u odnosu na nase zene, pri tom opet je svoja i ima stav, opet za razliku od nasih zena, koje vode nagoni, nema histerije, drame, rasorave oko nebitnih stvari i slicno. Ookazuju emocije a ne ocekuju nista za uzvart, i opet to, njima nije problem ako joj se svidis da pridje prva, a ja volim devojke sa samopouzdanjem, nase zanivetaju a nisu ni svesne koliko su razmazene i pricilegovane.
Sa druge strane su misteriozne, prema strancima hladne a opet sa tome mile i drage osecas se kao centar sveta, njenog sveta. Nema drame, svanja oko nebitnih stvari, zvaocanja i slicno, sve kompromis

Poslednja izmena:
Ruskinje i ukrajinke su top liga za ove naše jadnice. Nešto stvarno nije u redu sa ženama na ovom podneblju.
Naravno, polupano do bola, procitaj izmenjenu poruku :) Al ima objasnjenja mi smo proceo nit smo liberalni ko nor Skandinavci, nit smo tradicionalni ko nasi oretci, tako da ne zna se ko oije ko plaća, Ukrajine su *****, veoma lake zene, mozda su takve i Ruskinje sa juga, al ne znam necu da gresim dusu, bio sam uglavnom sa Rusikinjama sa severa, ine su TOP. Moska, Kaljinigrad, Petersburg

Tako da da, imam mnogo prijateljica iz bivse Juge, i Madjarica i Nemica jer sam iz Novog Sada, nisu one normalane, imaju neka očekivanja idealizovanje, razmazeno ponasanje, uključujući npr moju majku i sestru, Ruskinje imaju mnogo zrdravije musko zensko svhavtanje, samo ocekoju malo oostovanja i saosecanja a zauzvrat daju sve. Nema glumatanja, i sve dolazi iz srca a ne i ocekivanja, kalkulacija, nagona itd, a opet imaju stav i mnogo se vise osecas da znas na cemu si sa njma, nase zene nemaju samopouzdanje, al zato to ocejuju id muškaraca, sto je bljak

Definitivno se genetika promenila u 500 godina pod turcima. Takva debilna ponašanja sam i kod turaka video jer stalno imam poslovni kontakt. Misli jedno, dogovori drugo a hoće treće!
pa sad to ne znam moji su bili Srbi u Dalmaciji pod Italijanima 😃 Al da fo je taj mentalitet, mada i Turkinje su za ove nase pojam, one gledaju muskarca kao Boga

haha da, al bilo dobro dok nam nisu rekli aj za Srbiju 😅🤣 zene rade muskarci oiju vinu i igraju karte, one italija ske briskule
Ili se bočaju pa niko nisakim ne priča mesec dana, oni su šou živi :lol: danas smo baš gledali što je muškarac bez brkova od ante tomića :rotf:

Hrvatice su isto prva liga ove sa severa razume se. Slavonke, zagrepčanke zagorke onako mogu da prođu. Istru nisam radio. Verujem da su top lux :kafa:

Ili se bočaju pa niko nisakim ne priča mesec dana, oni su šou živi :lol: danas smo baš gledali što je muškarac bez brkova od ante tomića :rotf:

Hrvatice su isto prva liga ove sa severa razume se. Slavonke, zagrepčanke zagorke onako mogu da prođu. Istru nisam radio. Verujem da su top lux :kafa:
😂😂😂O, Hrvatice, brate to fetiš 😃 Ja radio u Medjimirju, umalo glavu ne izgubih, malo mesto svi se znaju, ja smuvam cerku od nekog baje, nisam smeo izaci iz kuce posle 😃 Al da, imao sam i neku plavusu iz Zagorja, Marija Bistrica, al neslavno završilo rekla mi posle kad se udala imao si svoju sansu, a ja je zvao samo na piće 😃 spustila me muski
A radio sam i u Dalmaciji, dole kod Dubrovnika, tu sam isto imao jednu, i ista prica, ja se zaljubim ona kao ne mogu da ostavim ovo sve i dodjem u Novi Sad.
Za Istru ne znam ni ja, imam tamo ujaka, ustavru ne on je u Rijeci, al iskreno Istra mi je top za ziveti, inace jos jedna prica bio sam letos na svadbi u Zagrebu, i i nista ja znao ide. na svadbi teretana max ore svadbe, a zenila se sestra od tetke, i ja smuvam kumu 😅 znaci ono vojna tajna, i smesna situacija, ja prolazim izasao da pusim, ona kao auu, prokomentarisla, ja kad sam cuo bio u fazona veceras si moja 😃

Back