Kako Da Vam Verujem

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Hero

Buduća legenda
Poruka
35.019
Kako da verujem vama muskima,puni ste fazona I trikova,a mi naivne se izgubimo u vasem sarmu...Naucicu sve vase trikove:lol:
Bile su to njene reci vise manje :lol:

Odg je bio.. Iskreno Nikako !!

Mislite li da je to bio grubo s,moje strane..mozda je bilo bolje slagati je.

Kako da verujem vama muskima,puni ste fazona I trikova,a mi naivne se izgubimo u vasem sarmu...Naucicu sve vase trikove:lol:
Bile su to njene reci vise manje :lol:

Odg je bio.. Iskreno Nikako !!

Mislite li da je to bio grubo s,moje strane..mozda je bilo bolje slagati je.

niko nije naivan i msm da su zene namazanije od muskarca tj pre ce zenan da provali kad je lik radi nego obrnuto..

- - - - - - - - - -

Jadnice, male naivne, nista one meni ne znaju. :D

a dok se okre es osto si bez gaca:lol:

- - - - - - - - - -

i mislim takodje da zena brzo provali ko hoce samo da je povali a ko oce duzu vezu,a muskarci su po mom nekom misljenju naivniji i cesto ne kontaju kad ih riba koristi(tj imaju vise vere u zenski rod nego zene u muski,il im je ego poveliki igledaju na zenu kao n slabini pol koji im ne moze nista).

cico maco dodji imam lepe čokld,dodji malo da se ošećeriš:(

- - - - - - - - - -

deluje kao da ima spanaća u njoojjjjjj

- - - - - - - - - -

ciccc cicccc

- - - - - - - - - -

jel ćeš da budešc jedina maca koju bobika volije?

niko nije naivan i msm da su zene namazanije od muskarca tj pre ce zenan da provali kad je lik radi nego obrnuto..

- - - - - - - - - -

a dok se okre es osto si bez gaca:lol:

- - - - - - - - - -

i mislim takodje da zena brzo provali ko hoce samo da je povali a ko oce duzu vezu,a muskarci su po mom nekom misljenju naivniji i cesto ne kontaju kad ih riba koristi(tj imaju vise vere u zenski rod nego zene u muski,il im je ego poveliki igledaju na zenu kao n slabini pol koji im ne moze nista).

imala si h dosta.:lol:

Otkrivanje toga da li nekome možeš da veruješ je zanimljivo samo po sebi jer je samo mali delić otkrivanja drugog.
Ne vidim razlog zašto bi smo odmah i sada zahtevali odgovor jer takvog odgovora i nema dok do njega ne dodješ sam.

Otkrivanje toga da li nekome možeš da veruješ je zanimljivo samo po sebi jer je samo mali delić otkrivanja drugog.
Ne vidim razlog zašto bi smo odmah i sada zahtevali odgovor jer takvog odgovora i nema dok do njega ne dodješ sam.
dok ne dodjes sam u sobu sa njih dvoje:lol:pa se jurite po sobi,evo msm da je hero skakao kroz prozor,vise se nesecam od svih njegovih bajki koja li je stvarna:lol::mrgreen:(i dal toga ima uopste:lol:)

ne znam sta pitas al znam da ja nikom zivom ne vjerujem

Back