pudlala
Primećen član
- Poruka
- 790
raspolazemo eskadronom smrtonosnih lion-clip pudli.
tutanj!
tutanj!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ниси нам познат ни по чему а ни занимљив! Пази да не напујдам мачиће на тебе, а и да случајно не угазиш у она силна г .... којих просто има свуда! Тутањ!whitenicky:Hehehhehehe ))))) koji ste vi likovi palite se na moje lude postove )))))))) !!!!!!!Pa ja sam poznat po zajebanciji , izvinite sto sam se malo zezao sa vama ,ali bas ste mi bili svi cool sa tim avatarima od kucnih ljubimaca !!!!!
Mackic:Pazljivo pogledaj moj avatar posto ce to biti poslednje sto ces u zivotu videti....xexexe
pudlala:raspolazemo eskadronom smrtonosnih lion-clip pudli.
tutanj!
Mackic:Pazljivo pogledaj moj avatar posto ce to biti poslednje sto ces u zivotu videti....xexexe
Ne znas kako je moj macan opasan, kucov ga se plasi. 8-)
Milly73:Ниси нам познат ни по чему а ни занимљив! Пази да не напујдам мачиће на тебе, а и да случајно не угазиш у она силна г .... којих просто има свуда! Тутањ!
А ти си постао прави смор!whitenicky:al si opasna !!!
nemoj samo macice da pustas :wink:
Milly73:А ти си постао прави смор!
Јеси ли сигуран у то што тврдиш????? Да ти скинем маглу са очију, "брижна душо", ја имам 2 деце, породицу, пријатеље, а ПСА не! А шта ти имаш, културо моја? Јел скупљаш ти за својим љубимцима?whitenicky:A o cemu ti pricas ?!?!?!? Sta ti si ovde kao izvor pameti na forumu ?!??! S tobom se ne treba raspravljati jer vidim da u zivotu nikoga ni nemas sem kucnog ljubimca. Sto se tice pseceg izmeta , to te pogadja jer znas i sama da svog kucnog ljubimca vodis da vrsi nuzdu napolju , a nije ti palo na pamet da uzmes kesu i taj izmet bacis u korpu , zar ne .... kulturo !!!!