Kako da ubedim roditelje da uzmemo psa?

whitenicky:
Hehehhehehe :)))))) koji ste vi likovi palite se na moje lude postove :))))))))) !!!!!!!Pa ja sam poznat po zajebanciji , izvinite sto sam se malo zezao sa vama ,ali bas ste mi bili svi cool sa tim avatarima od kucnih ljubimaca !!!!!
Ниси нам познат ни по чему а ни занимљив! Пази да не напујдам мачиће на тебе, а и да случајно не угазиш у она силна г .... којих просто има свуда! Тутањ!

Mackic:
Pazljivo pogledaj moj avatar posto ce to biti poslednje sto ces u zivotu videti....xexexe :twisted:
laughing-smiley-014.gif

Који хумор, о чему ти причаш?
У реду је ако имаш став, и у реду је ако га изнесеш, али немаш право никога да осуђујеш зато што има другачији став од тебе. Твоје је да ли ћеш некоме да помогнеш, али не и да провоцираш људе просипањем неких небулоза. И онда се чудиш ....
Њено је да ли ће да држи пса у стану, и ако је способна да му пружи све оно што му треба (негу, пажњу, љубав, шетње, игру), у чему је, онда, проблем? Нема свако кућу у селу, кућу на плацу, двориште, двориште и увек извикано двориште! Јел` због тога неко треба да буде доживотно ускраћен за срећу коју може да подели са својим љубимцем?
Лепо су ти навели разумне одговоре зашто неке расе нису за двориште, а неке за стан. Какве то има везе са псећим изметом и са минама на ћошку, никад ми неће бити јасно.
Мислим да би овде требало да престанемо да расипамо своје драгоцено време и енергију усмеримо на неке паметније ствари (или одговоре).

A o cemu ti pricas ?!?!?!? Sta ti si ovde kao izvor pameti na forumu ?!??! S tobom se ne treba raspravljati jer vidim da u zivotu nikoga ni nemas sem kucnog ljubimca. Sto se tice pseceg izmeta , to te pogadja jer znas i sama da svog kucnog ljubimca vodis da vrsi nuzdu napolju , a nije ti palo na pamet da uzmes kesu i taj izmet bacis u korpu , zar ne .... kulturo !!!!

whitenicky:
A o cemu ti pricas ?!?!?!? Sta ti si ovde kao izvor pameti na forumu ?!??! S tobom se ne treba raspravljati jer vidim da u zivotu nikoga ni nemas sem kucnog ljubimca. Sto se tice pseceg izmeta , to te pogadja jer znas i sama da svog kucnog ljubimca vodis da vrsi nuzdu napolju , a nije ti palo na pamet da uzmes kesu i taj izmet bacis u korpu , zar ne .... kulturo !!!!
Јеси ли сигуран у то што тврдиш????? Да ти скинем маглу са очију, "брижна душо", ја имам 2 деце, породицу, пријатеље, а ПСА не! А шта ти имаш, културо моја? Јел скупљаш ти за својим љубимцима?
Буди ти извор памети на овом форуму, ако имаш шта паметно да кажеш! Ја нисам и нећу да будем. Само не трпим прозивке и глупирања на овом подфоруму!

Mislim da je najveci problem u tome sto se vas dvoje uopste, ali uopste niste razumeli. Whitenicky se sali na neki svoj, mnogima ovde neshvatljiv nacin. Ljudima ovde ocigledno to uopste nije bilo smesno, a on je nastavio da insistira i onda je Milly bila isprovocirana. Ajde sad, mir mir, svi smo "ljubimci ljubitelja", pa nek razgovor krene nekim normalnijim tokom.

A ova devojcica sto hoce psa ima nekoliko opcija> da besomucno insistira na tome da dobije ljubimca, da ga jednostavno donese pa kud puklo, ili da nastupi naoruzana studijama kako ljubimci poizitivno uticu na razvoj tinejdzera, osecanja odgovornosti, kako je manja verovatnoca da se okrenu narkomaniji ili izvrse samoubistvo ako imaju ljubimca jer znaju da su nekom potrebni.... ok, preterujem, ali nesto u tom pravcu.

У реду је, "страсти" су се смириле! Whitenicky ме је подсетио на једног форумаша, "krvolok", па ... Идемо сад по нормали.
Пудлала, одлични предлози за девојчицу ... даље више нема шта да се каже. Има неколико алтернатива, па нек сама одлучи шта ће да уради.
Било би ок да нам се јави и напише шта је урадила!

Moram jos malo offtopic - gledala sam emisiju na animal planet-u gde su nekoj zeni oduzeli divlje macke koje je drzala u kuci (ali bas divlje macke, tipa za zooloski vrt), i jedan macos je imao ali identicnu saru kao moja macketina :lol: , a +jedan komsija iz zgrade koji se bavi lovom kao sportom ( :evil: ) kad ga je video rekao je nesto u stilu "sta vam je ovo?!?" :lol: :lol: :lol:
Inace macan nije mnogo veliki, ima oko 5-6kg, ali ocigledno izgleda divlje. A iskreno receno dok nije malo omatorio nije se mnogo mazio, retko kad je preo, a oglasao se prekaticno nikad.
Evo necu vise da prekidam temu, samo sam htela da upoznam whitenicky sa onim sto ga ceka.. :lol: 8-)

cisto da se pohvalim tikili meni je uspelo ali na par dana ubedila sam moje sa pricom da pricuvam jedno moje kuce tj da ga iz azila donesem kod nas u stan na par dana kuce je malo visine pikinereza kratkodlako i zuto zenkica preslatka umiljata ali kriminalno prgava mala poznata Dzosla yes!!!! najzad cu imati priliku da im dokazem da mogu da se staram o psu.
moja prica je bila ta da kao trebam da je pricuvam zato sto ne bi trebalo da se pari sa drugim muzijacima koji su tamo jer samo nam jos fale prinove pa kao na par dana dok se ``muzijaci`` ne sterilisu.... hehehh bas sam bed.... kako da stavim dzoslinu sliku ovde???

[kako da stavim dzoslinu sliku ovde???[/QUOTE]

Пошто има доста форумаша који питају како да се поставе слике, ево да објасним.
Имате 2 начина:
1. један је преко сајта http://www.imageshack.us/ . Кликнете на Browse са десне стране, нађете "путању" до слике коју хоћете да учитате, затим кликнете на Host it!, сачекате мало да учита и онда вам прикаже неколико линкова у оквирима. Ако је слика јако велика (изгледаће као мала слика, али кад се кликне на њу, отвара се велика), онда селектујте део са чије стране пише Thumbnail for forums, десни кликом на тај линк, изаберите select all, затим Copy и на крају, одете на Форум, отворите оквир за одговор и урадите Paste у тај оквир (видећете линк). На пример, овако:

Али, ако је слика релативно нормалне величине, онда урадите све ово што сам претходно написала, с` тим што не бирате оквир као горе наведен, већ онај где пише Hotlink for forums, и даље исто (Select all, Copy, Paste), и даље у оквир за одговор.

2. Кликнете на Одговори (на форуму, испод постова), скролујете доле, и кликнете на дугме где пише "СРЕДИТЕ ПРИЛОГЕ", даље кликнете на Browse, опет нађете путању до слике, одаберете слику, кликнете на "СЛАЊЕ" и сачекате мало да учита. Овде постоји ограничење што се тиче величине слике, тако да ћете морати да је "дорађујете", тј. "сецкате", затим клик на "ЗАТВОРИ", и на крају, "ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР".

Ето, надам се да ће вам ово помоћи.

uspela sam jeeeeeeeee
seckala sam je mali milion puta ali eto male dzoslice bice mucno stavljati jos preostalih 19 pasa na saj ali verovatno cu otvoriti moju temu pod naslovom ``moji ludi psici``
pa koga bude zanimalo nek navrne na temu pa nek stavi slike ali to cemo verovatno zajedno ja i dzosla kada budemo dosle u bg
Ljubim vas puno sve najbolji ste

Prilozi

• Dzosla cut.jpg
    Dzosla cut.jpg
    73,4 KB · Pregleda: 10
ej ... sorry sto se nisam dugoo javljala ...
ali zaista nisam mogla,morala sam da brinem o ovoj mojoj maci(koja je sada porasla,i evo upravo mi spava na tastaturi,tako da jedva kuckam)
1zl82na.jpg

1zl83ec.jpg

a pored problema sa macom,stalno sam bila kod drugarice,da bih se brinula i o njenom psu...Posto je ona bila u selu i tako...Bas sam bila u guzvi...Novosti kod mene:smislila sam sta cu da uradim...
Posto je moja maca jos uvek mala(jao jedva kucam sada zbog nje,necu da je pomerim,preslatka je,ali mi mnogo smeta,jedva kuckam),takoda ne mogu odmah da uzmem odraslog psa(ne znam kako ce se sloziti),vec cu uzeti neko stene,a zatim ga doneti kuci i reci kako je jako mali,izgledneo & co,i pitacu da li moze stene da ostane bar na jednu noc.na tu foru sam nabavila prvu macu.Ali mi je sada problem da vidim da li ce se stene i maca slagati.
I sada samo da nadjem stene i da javljam rezultate.A posto sam svo ovo vreme vec cuvala jednog psa,mislim da je moj cale primetio da sam odgovorna & co...

A sada....ovo sto se prepirete preko foruma...Za psa nije mucenje da zivi u stanu.Tj zavisi,koliiko da gazda pazi.Jer ako ga gazda izvodi redovno,igra se sa njim,pusti psa da se napolju istrci i da se izigra,onda to nije ni malo mucenje.Ali ako gazda ne pazi na psa,onda ipak jeste.Znaci ne zavisi to od psa(velicine i rase),vec od gazde.Tako da .....

ooooo hvala bogu macka je ustala...mada sada moram da idem....
a da...sada je legla u moje krilo...jao ubicu je ... ustvari ne mogu da je ubijem,previse je volim....

E meni je uspelo nagovaranje, doduše i mama i tata su ljubitelji pasa ali nisu za držanje psa u stanu. Ja sam krenula sa pričom da neću ništa drugo za rođendan i da sam sad u godinama kad mi je više nego potreban pas i da ću se ja starati o njemu i te pričice. jedva čekam da ga dobijem dokazaću im da mogu da se staram o psu. Obožavam ih !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Back