Djoša:Slazem se , pa bolje mu je zavezan za lanac ispred kuce i tako cjeli zivot . Bar je na svjezem vazduhu.
Pas je za dvoriste (da se slobodno krece po istom).
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Djoša:Slazem se , pa bolje mu je zavezan za lanac ispred kuce i tako cjeli zivot . Bar je na svjezem vazduhu.
Po tebi kako ti kazes nijedno kuce ne bi trebalo biti u stanu ali zasto onda vecina pasa u dvoristu stalno pokusavaju da udju u kucu.whitenicky:Znam da cete me sada napljuvati zbog ove izjave , ali po meni je mucenje zivotinje drzati je u stanu ! Oni sto imaju kuce i dvoriste o.k. evo ja imam nemackog ovcara MAX VOM LUXOL ( oni koji idu na izlozbe pasa znace o kom se leglu radi ) i nemackog ostrodlakog pticara ,ali su kod mojih roditelja koji zive u kuci , nisam lud da ih drzim u stanu .... zivotinja voli slobodu kretanja . Najvise volim ujutro kad vidim komsije kako izvode svoje kerove iz stana i oni seru po parku gde se popodne igraju deca . KULTURO MOJA !!!
Da se vratim temi , ako dete tvoji roditelji ne vole zivotinje nikad neces dobiti odobrenje da imas psa u stanu , jedino da oni vide stene i da se zaljube u njega na prvi pogled !
ZeNoN:Po tebi kako ti kazes nijedno kuce ne bi trebalo biti u stanu ali zasto onda vecina pasa u dvoristu stalno pokusavaju da udju u kucu.
Uostalom nemozes civavu ili pekinezera drzati na -20 zimi u boksu
ZeNoN:Po tebi kako ti kazes nijedno kuce ne bi trebalo biti u stanu ali zasto onda vecina pasa u dvoristu stalno pokusavaju da udju u kucu.
Uostalom nemozes civavu ili pekinezera drzati na -20 zimi u boksu
Mackic:@whitenicky
A posebno mi se svidja to sto pse nazivas kerovima, i tu se siris sa imenom svog psa (kao da nekog zanima), + tu raspredas neku pricu o "jadnoj deci koja moraju da gaze po moru gov*na od kerova". Sam si dovoljno rekao o tome sta mislis o psima, prema tome saveti od tebe mislim da nikome ovde nisu potrebni.
whitenicky:znao sam da ce ovako da bude , zato sam i napisao u svom postu unapred vas odgovor , ali zar se tebi svidja kad vidis u parku 10000 gowana od kerova ,a dete tu treba da se igra !!! Ker nego sta ... nesto sam pogresno rekao ?!?!?!:shock:
Milly73:Мислим стварно! Зар и даље треба да полемишемо о месту држања кућних љубимаца и и начину!
Whitenicky, објасни ми једну ствар - зашто ја, и то врло често, налетим на измет, али ЉУДСКИ?!?!? Јел` онда људе да зовем џукелама, керовима или како год хоћеш? А о мокрењу да не причам (јел треба да нагласим да то радите ви, мушкарци?).
Знам за одгајивачницу из кога потиче твој немачки овчар, али веруј ми, то АПСОЛУТНО никога не занима овде. Ако ти твог "кера" бациш у двориште по цео дан, не изводиш га, не проводиш време за њим, играш се, мазиш га, онда је то по мени МУЧЕЊЕ! Боље да га ниси ни узимао, а знаш само да се хвалиш педигреом!
Имала сам ротвајлера у стану и сви који су га знали рекли су да нису видели срећнијег пса. Живот му је био веома квалитетан. И не сећам се да је нешто патио. Увек постоји начин да му надокнадиш "недостатак" дворишта!
Mackic:Znas mnogo mi je manje gadno kad naletim na psece govance (koje usput je 4 puta manje od ljudskog) nego kad mi se "covek" posere pod prozorom, sto se do sada desavalo jedno vreme redovno. I to se taj nije olaksao u travi nego na betonu! To mi je znas mnogo prijatnije, pogotovo kad sunce udari pa pocne da isparava. A jos je bolje kad vidjam taksiste koji ovde dolaze redovno da se olaksavaju, kao da u gradu toalet ne postoji.
Stvarno molim te nemoj da mi pricas o glupostima, o tome kako ne moze da se zivi od pseceg izmeta, jer su to price za malu decu. Kad sam bila manja u dvoristu izmedju zgrada je bilo 7 odraslih pasa, i jos 5-6 kucnih, i nikada nisam ugazila ni u jedno *****, a nesto se ne secam i da sam ih uopste primecivala.
Ogicledno ne provodis dovoljno vremena sa psima pa da znas da vecina pasa to obavlja u nekom zbunju, a ne na ljuljasci ili penjalici ili sl.
I dosta vise te price o jadnoj deci, covece i ja sam bila dete i znam koliko je sta opasno za decu, aman ko da su od svile napravljena pa ce da im pozli ako samo ugledaju govance a kamoli, daleko bilo pu pu, ugaze u njega. A zamisli tek da se sretnu sa psom! Mislim da se od tog soka ne bi oporavila do kraja zivota.
pudlala:Samo nemoj ljubimce da dirash! Ili cemo pustiti pudlice da te pojedu!