bird again
Veoma poznat
- Poruka
- 11.690
Da ne kuvas caj samaUglavnom, jedva čekam da me neko (lako) smuva, da se udam i da ništa ne radim
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ne kuvas caj samaUglavnom, jedva čekam da me neko (lako) smuva, da se udam i da ništa ne radim
Jok samo sise i dupeNe biraš, a?
Da mi ga Rosita pravi i poslužujeDa ne kuvas caj sama
Nismo baš tako strašni.Obratite pažnju i na sitnice jer Device sve vide
Ti sigurno nisiNismo baš tako strašni.
Ne ruši mi vjeru u ljubav!!Evo ja sam devica i lako me je smuvati, dovoljno je da ženska bude pametna i lepa i da se zaljubi umene.
Za razliku od ostalih Zodijaka koji uglavnom smatraju inteligenciju i duhovitost neprivlačnimŠta Device smatraju privlačnim?
Inteligencija i duhovitost:
A mi im jb t celu ekonomiju drzimo, si videlaJa lijena??
Da sam Bogdo..
A jos smo i odane...Ne ruši mi vjeru u ljubav!!
Ti si neosvojiv jer voliš svoju ženu!
Devicu u horoskopu ili onu koja još nije..Koju taktiku porimenjujete kada hoćete da smuvate Devicu?
Ajde za raka postaviKoju taktiku porimenjujete kada hoćete da smuvate Devicu?
Zato što je još uvijek nevina i naivna, pa može sve da prođe.Zašto bi neko muvao Devicu
Moze!Ali da odgovorim ajde ovako - kažeš da je uvek u pravu, žestoko vodiš računa da si čistunac i da je sve na svom mestu, ne lažeš ni pod koju cenu.
Veliko slovo nisam napisala zbog nemačkogZato što je još uvijek nevina i naivna, pa može sve da prođe.
Nego?Veliko slovo nisam napisala zbog nemačkog
Da naglasim astrološki smisao.
GlupostSumnjam da slučajno dvosmisleno zvuči.
Evo ja sam djevica u horoskopu. Doduše na granici.
Stidljive su i teško ih je smuvati. Vole svoju suprotnost, znači galamdžiju, otvorenog, animatora, preduzetljivog, nonšalantnog....
Mita je poznat po suptilnostiSumnjam da slučajno dvosmisleno zvuči.
I ja se pitam! Može li objašnjenje?зашто је девица великим сковом написано