lapsi
Primećen član
- Poruka
- 744
Kladim se da je Bumbar jarac. Da se ne uvrijedi slučajno, odmah da kažem da ne mislim to zbog tvrdoglavosti. U pitanju je intuicija.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Suptilnosti ili stupidnosti? Inače, djevice su suptilne.Mita je poznat po suptilnosti
Sve je moguće ako verujemosuptilne
Hoćeš li ti to suptilno da kažeš da ja lažem?Sve je moguće ako verujemo
Zašto bih tako nešto tvrdila za osobu koju ne poznajem? Ostaje mi samo da ti verujem na reč da si TI suptilna i da govoriš istinu.Hoćeš li ti to suptilno da kažeš da ja lažem?
E, tako je.Zašto bih tako nešto tvrdila za osobu koju ne poznajem? Ostaje mi samo da ti verujem na reč da si TI suptilna i da govoriš istinu.
Najbolje da napraviš jedan CV za udvaračeTeško osvojljive.
Vole pedatnost, organizovanost i planiranje
Ma može i bez konkursa, ako ispunjava uslove.Najbolje da napraviš jedan CV za udvarače
baba pokojna je bila djevica.Obratite pažnju i na sitnice jer Device sve vide
Loša ti je intuicija.Neko se rodi sa slabom intuicijom,a neko sa jakom intuicijom.Kladim se da je Bumbar jarac. Da se ne uvrijedi slučajno, odmah da kažem da ne mislim to zbog tvrdoglavosti. U pitanju je intuicija.
Ali ne previse pametna?Evo ja sam devica i lako me je smuvati, dovoljno je da ženska bude pametna i lepa i da se zaljubi umene.
Ne sme da bude pametnija od mene razume se jer zna se ko je gazda kuće.Ali ne previse pametna?
Slazem se, naci takvu u zenskoj populaciji je kao dobiti na lutriji 30 miliona, nije vrijedno rasprave skoro nemoguce.Ne sme da bude pametnija od mene razume se jer zna se ko je gazda kuće.
Na svaku sreću, takvih je samo 0.04% u generalnoj ženskoj populaciji.
Baba nije bila djevica. Prevarila i djeda i tebe.baba pokojna je bila djevica.
Saginjala se zbog najmanje mrve.
Meni je ta moja baba bila najveci smor od zene
Samo pricala o drugima, i brinula sta ko misli o njoj.
A djeda jadnog za najmanju sitnicu kritikovala. A on po sav dan radi, prevrijedan, i suti.
Nervirala me bas negativom i samo nekom kuknjavom kako nema para bla bla
Ipak mislim da si jarac, bez obzira na intuiciju, Više ne osjećam, sada znam.Loša ti je intuicija.Neko se rodi sa slabom intuicijom,a neko sa jakom intuicijom.
Pa oslobađaj ih. Bićeš junak.Ni ja kao Devica/Rak nisam uspeo da skontam kako da smuvam Devicu. Primećujem da im se ne sviđam pa neću ni da se trudim da saznam. A ni one meni nisu nikad bile nešto interesantne. Uglavnom, one koje mi se sviđaju, njih su već zauzeli neki OK ljudi.
Baba nije bila djevica. Prevarila i djeda i tebe.
Gde ces dve device na istom mestu, pa to je za pucati u glavu.Ni ja kao Devica/Rak nisam uspeo da skontam kako da smuvam Devicu. Primećujem da im se ne sviđam pa neću ni da se trudim da saznam. A ni one meni nisu nikad bile nešto interesantne. Uglavnom, one koje mi se sviđaju, njih su već zauzeli neki OK ljudi.
pa naiace suZašto bi neko muvao Devicu
Gdje si to slavio?pa naiace su
iebotemis