Ganfajter
Stara legenda
- Poruka
- 84.186
sta ie prob klapsi ?Gdje si to slavio?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta ie prob klapsi ?Gdje si to slavio?
Ko je bre namcor?!
Занимљиво питање. Моје искуство говори да не треба да радиш/м баш ништа, само се залепе као чичак. Ако желе, ако не онда мислим да нема успешног рецепта.Koju taktiku porimenjujete kada hoćete da smuvate Devicu?
Zar je to rascep ličnosti? Čuo sam da je to navodno dobra kombinacija znak/podznak . Ali ako si stručna, prihvatiću tvoje mišljenje.Gde ces dve device na istom mestu, pa to je za pucati u glavu.
Devica Rak? Ti bas imas rascep licnosti
Ljubomorni@Senna @Konj_na_belom_princu ovde nas klevetaju
Salim se, znas kako za device kazu da su hladne a za rakove da su emotivniZar je to rascep ličnosti? Čuo sam da je to navodno dobra kombinacija znak/podznak . Ali ako si stručna, prihvatiću tvoje mišljenje.
jeste jeste ali to nije bitno toliko ima nesto mnogo bitnijeŠta Device smatraju privlačnim?
Inteligencija i duhovitost:
osvaja se prvo i trece mesto - drugo se dobija za ono kad si izgubio prvoŠto moraš biti prvi? U sportu se nagrađuju i drugi i treći i na kraju krajeva važno je učestvovati.
Cak ni device ne znaju tajnu device a ocigledna je. Najmanje se vidi kad je na ocigled.Ni ja kao Devica/Rak nisam uspeo da skontam kako da smuvam Devicu. Primećujem da im se ne sviđam pa neću ni da se trudim da saznam. A ni one meni nisu nikad bile nešto interesantne. Uglavnom, one koje mi se sviđaju, njih su već zauzeli neki OK ljudi.
nisi valjda i ti devica?Nikako. Beži što te noge nose
hiperboleSalim se, znas kako za device kazu da su hladne a za rakove da su emotivni
E, tako je.
Istina je moje drugo ime.
Da se vratimo na djevice. Teško osvojljive.
Vole pedatnost, organizovanost i planiranje.
ne mozeAko je 23. granica kao što kažeš, kako onda 25. može da bude Lav kad je to posle?
lavicJa sam rođena 23.08.
Negdje piše da sam lav, negdje djevica?!
Ne pratim horoskope i sl.gluposti, tako da me puno i ne zanima kojem znaku pripadam.
Zato što ne možeš da se pronađeš ni u jednom ni u drugom znaku. Kilavi lav i ne baš prava devica.Ja sam rođena 23.08.
Negdje piše da sam lav, negdje djevica?!
Ne pratim horoskope i sl.gluposti, tako da me puno i ne zanima kojem znaku pripadam.
Što je nagrdiZato što ne možeš da se pronađeš ni u jednom ni u drugom znaku. Kilavi lav i ne baš prava devica.
Da, možda sam bio suviše realan i netaktičan?Što je nagrdi
Generalno si sourpuss prema ženamaDa, možda sam bio suviše realan i netaktičan?
Ne osećam se tako ali sam zagovornik jednakostiGeneralno si sourpuss prema ženama