Kako da smuvam tipa iz kres-sheme?

whitelighter:
rafaelica:
Mislim da "ortaci koji se kresu" mogu da predju u jednu jedinu fazu posle toga: " ortaci koji se vise ne kresu, a vise ni nisu ortaci". Na zalost.
A mogu i da ostanu jako dobri ortaci iako se vise ne kresu, sve zavisi gde su stali sa evolucijom :wink: :) 8) :idea:

wooow...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ko je to prestao da voajerise i ukljucio se u diskusiju?
pozz
slazem se u vezi sa evolutivnim stupnjem... nadam se da ga je i on dostigao... :wink:

whitelighter:
rafaelica:
Mislim da "ortaci koji se kresu" mogu da predju u jednu jedinu fazu posle toga: " ortaci koji se vise ne kresu, a vise ni nisu ortaci". Na zalost.
A mogu i da ostanu jako dobri ortaci iako se vise ne kresu, sve zavisi gde su stali sa evolucijom :wink: :) 8) :idea:

Ma nema to veze sa evolucijom, vec sa emocijama koje se jave u 90% slucajeva (kao i u konkretnoj koja je predmet nase teme).

Ako si u kres semi sa "ne-ortakom", pa se jedan primi na pricu a onaj drugi ne, lepo se i lagano izrazilazite i nista nikom, nista nas ne boli.

No sa ortakom (mislim na prijatelja, a ne poznanika) je druga prica. Desi se sex, prvi, drugi i deseti put, svima lepo; jave se emocije sa jedne strane, no onaj drugi bas i ne oseca isto, pa "bila je samo kres sema, da se ispomazemo". Te se vremenom lagano udaljite, pa se onda ponovo zblizite i kao resite da nista sto se desilo nema veze jer ste ortaci. No vasi razgovori vise nisu isti, uvek tu ima nekih dvosmislenih doskocica i peckanja od strane onog "ko je hteo nesto vise", nema vise tolikih poveravanja. E a kad "onaj koji nije hteo" nadje ozbiljnog partnera/vezu, tu se prijateljstvo zavrsava.

Zato kazem da vise nisu ni ortaci, bar ne kao sto su to bili ranije.
Zakljucak: kres seme su OK u odredjenim momentima, no izbegavajte prijatelje.

GrkicD:
Slusaj piskotice, ti jedna obicna NAVLAKUSA i krajnje egoisticna osoba.Sto bre varas decka! Da li si razmisljala da ce ti se to jednog dana vratiti, i to kad se najmanje nadas i od koga se najmanje nadas!Ti definitivno ne shvatas da u prirodi postoji ravnoteza i da ti se sve vrati kao bumerang.Problem kod vas zena je sto se plasite da ne ostanete same neko izvesno vreme posle raskida, pa zato prvo trazite zamenu, a onda sutnete decka kao da nista medju vama nije ni bilo!Taj tvoj * te samo krese i nista vise.Ne mogu da poverujem da mu se i malo svidjas, osim u krevetu. Jer decko je svestan tvoje pozicije i tvog mentalnog stanja.Sta mislis da mi muskarci ne umemo da volimo. Verovatno razmislja da ako sad varas decka sa njim, da ces jednog dana kad vam veza postane emotivna i njega varati sa nekim drugim.To je sasvim logicno. Moze on sada da ti daje podrsku i razumevanje za sve, a to je sve samo da bih te sto duze zadrzao na svom PENISU! Razmisli malo, sem ako nisi seksualno opterecena!

Ovo je najpametniji odgovor do sada koji si mogla da dobijes!!!Sve se u zivotu vraca i decko je totalno u pravu ali bas za sve sto je rekao! Procitaj ovo bar 10 puta pa razmisli sta ces!!!!!! :!: :!:

Mirjanadz:
GrkicD:
Slusaj piskotice, ti jedna obicna NAVLAKUSA i krajnje egoisticna osoba.Sto bre varas decka! Da li si razmisljala da ce ti se to jednog dana vratiti, i to kad se najmanje nadas i od koga se najmanje nadas!Ti definitivno ne shvatas da u prirodi postoji ravnoteza i da ti se sve vrati kao bumerang.Problem kod vas zena je sto se plasite da ne ostanete same neko izvesno vreme posle raskida, pa zato prvo trazite zamenu, a onda sutnete decka kao da nista medju vama nije ni bilo!Taj tvoj * te samo krese i nista vise.Ne mogu da poverujem da mu se i malo svidjas, osim u krevetu. Jer decko je svestan tvoje pozicije i tvog mentalnog stanja.Sta mislis da mi muskarci ne umemo da volimo. Verovatno razmislja da ako sad varas decka sa njim, da ces jednog dana kad vam veza postane emotivna i njega varati sa nekim drugim.To je sasvim logicno. Moze on sada da ti daje podrsku i razumevanje za sve, a to je sve samo da bih te sto duze zadrzao na svom PENISU! Razmisli malo, sem ako nisi seksualno opterecena!

Ovo je najpametniji odgovor do sada koji si mogla da dobijes!!!Sve se u zivotu vraca i decko je totalno u pravu ali bas za sve sto je rekao! Procitaj ovo bar 10 puta pa razmisli sta ces!!!!!! :!: :!:
Pa nemora da znaci da se vraca, jer ako onekog ne pogadja to sto ga partner vara sa drugim, onda nemoze da mu se vrati :twisted: A nesto nagadjam da nasoj Piskotici nije mnogo stalo do toga sta joj partner(i) rade u njenom odsustvu.
Piskotice odkud znas da taj tvoj pastuv ne frica jos jedno 3-5 tak'ih kao ti?

*pa ja*:
Fosil:
*pa ja*:
Sto volim vase lazno moralisanje i ogranicen balkanski um :x !

U, *! Vratio se Đenka! Moj um je ograničen i balkanski je. Ako si na mene mislio. Baš me zanima da li je tvoj um neograničen i da li je pirinejski.
Pa batice, ovo se NIJE odnosilo na tebe. Ali ako se osecas prozvanim.....

Dobro, dobro, ne osećam se prozvanim. Ali da sam ograničen, jesam.

piskotica:
Fosil:
piskotica:
zato sto mi se posle godinu ipo dana veza svela samo na fantastican sex.
nazalost, tip sa kojim sam u kres semi mi pruza vise podrske i razumevanja od decka. jel treba bolji razlog

Čekaj malo. Koji služi za kres a koji za emotivni urnebes. Ja sam malo stariji pa izgleda da ne mogu da te pratim.

Mislim da si blizu srzi problema- to sto imam decka je manje bitno, problem je sto sam usla u kres-semu (ni prvi ni poslednji put), ali sam se ovog puta * i pocela da se emotivno vezujem za tipa iz kres seme. :cry:
Zapravo, tip sa kojim sam u kres semi nas odnos naziva "ortacima koji se kresu", sto i nije cudno, obzirom na kolicinu i kvalitet zajednickog vremena..
Malo sam se vise zeznula u proceni- mislila sam da ce sve ostati samo na sexu

E ajd sad ozbiljno. Znači taj je postao značajniji nego što je izgledao u početku. Pa lepo. Počni da se družiš sa njim i van kreveta. Napravi palačinke, kaži da bi rado pogledala neki film, organizuj nešto što ne mora da se svede na seks. Vremenom ćete postati bliski ili ćeš videti da to nije to.

Sad, ako ti ostane upražnjeno mesto za kres-šemu ... mislim nije da sam ja u fazonu ...

Znas sta reci tom iz seme sta ti je na dusi pa ako te zaista shvati zelece da proba nesto zdravije i ozbijnije sa tobom a ako ne bude hteo znaci da te smatra samo za dobro "meso"a kada budes videla sta ce ti on reci i kako ce odreagovati ti onda u skladu sa time organiuj svoj zivot i ostavi bre pre svega tog nesrecnog decka !i ovako i onako ti nista neznaci pa ako se resis te veze imaces ako ne bar cistu savest

piskotica:
Fosil:
piskotica:
zato sto mi se posle godinu ipo dana veza svela samo na fantastican sex.
nazalost, tip sa kojim sam u kres semi mi pruza vise podrske i razumevanja od decka. jel treba bolji razlog

Čekaj malo. Koji služi za kres a koji za emotivni urnebes. Ja sam malo stariji pa izgleda da ne mogu da te pratim.

Mislim da si blizu srzi problema- to sto imam decka je manje bitno, problem je sto sam usla u kres-semu (ni prvi ni poslednji put), ali sam se ovog puta * i pocela da se emotivno vezujem za tipa iz kres seme. :cry:
Zapravo, tip sa kojim sam u kres semi nas odnos naziva "ortacima koji se kresu", sto i nije cudno, obzirom na kolicinu i kvalitet zajednickog vremena..
Malo sam se vise zeznula u proceni- mislila sam da ce sve ostati samo na sexu

Kod mene je situacija još veći urnebes :twisted: , no dobro 8) . Ako ćeš mene da poslušaš, nađi i trećeg. A kod kres-šema, nikad nemoj provoditi puno vremena sa tim momcima inače se uvek zaljubiš :cry: - neko glupo nepisano pravilo - provereno u praksi :wink: . Verovatno će treći biti rešenje, a dok ga ne nađeš, ne diraj uopšte trenutne veze. BTW, pishkotice, da li si sigurna da i tvoj dečko (sa kojim si u vezi), nema neku kres-šemu ili nešto malo više od toga?
Kad si već počela prljavu igru - igraj prljavo do kraja! :lol:

piskotica:
L :idea: judi, ovo jeste vrhunski debilno pitanje, ali me zanima kako devojka moze navesti tipa sa kojim je u kres semi [/u](bas zestokoj) :wink: da pozeli vezu sa njom... nije bas konvencionalna varijanta, i fale mi ideje - jer se mi i inace kresemo, izlazimo i provodimo prilicno vremena zajedno... 8)
:cry: (a on pri tom misli da sam totalno neemotivna jer imam decka) :cry:
thanks unapred!
nesto u poslednje vreme dobijam tripove da nije sve u seksu... :shock:

CURO, TI SI IZGLEDA MLADA I NEIZIVLJENA. U TOME NARAVNO NEMA NISTA CUDNO. NEMAS IZGRADJEN IDENTITET PO PITANJU EMOTIVNOG VEZIVANJA. GODINAMA CE I TO DOCI, NE BRINI. TEBI SE SAMO CINI DA SI ZALJUBLJENA U TOG TIPKA IZ KRES VARIJANTE. SHVATICES JEDNOG DANA DA JE PRAVA ZALJUBLJENOST SAMO ONA KAD SE BUDES OSECALA PRLJAVO PRED SAMOM SOBOM I VOLJENOM OSOBOM AKO I POMISLIS NA NEKOG DRUGOG, A KAMOLI DA SA NEKIM DRUGIM ODRADIS "KRES VARIJANTU". MOZDA TI TO IZGLEDA GLUPO I NEMOGUCE SAD KAD OVO CITAS ALI NECES ZNATI DA JE TAKO DOK NE OSETIS NA SVOJOJ KOZI, DOK TO NE DOZIVIS. JA SAM DOZIVIO I MOGU TI RECI DA JE OSECAJ PREDIVAN, DIVNIJI NEGO PRESKAKATI IZ JEDNE POSTELJE U DRUGU.

piskotica:
:twisted: ma sigurno je on umocio u nesto sa strane...
znam sigurno da se kresnuo sa jednom devojkom i znam da je pokusavao sa jos tri, ali mu nije uspelo...
Ako je stigao do 3-5 prevara, a da ja ne znam- svaka mu cast ! :lol:
8) ne ljutim se 8)

Što ne kažeš da je toliko "prosta" situacija? Poznati štos, imam momka/devojku, to je stabilna veza :lol: :lol: :lol:
Samo uživaj Piskotice, potpuno te podržavam :!:

:arrow: ...mislim da imam samo jedno da ti kazem jos,a ovo je stvarno bez ikakve lose namere i vredjanja,pa ti shvati kako treba ili kako se vec pronadjes ili ne pronadjes u tome,ali ti si stvarno u zescim govnima i mislim da ti tema tipa kako da mi kres varijanta postane decko(nikako,odmah da ti kazem,samo se zaludjujes bezveze,pogotovo ako vec zna da varas stalnog decka)nije ni blizu prioriteta,vec to sto se taj tvoj stalno samoubijao,pa se ti vratila i ostala s njim zato sto je hteo da se zvekne-extremno glupo sa tvoje strane i odluka koja ce da te sje8e ako te vec nije sje8ala.
A to,likovi koji hoce da se zveknu ako ih riba ostavi,ma treba im pomoci da se zveknu,takve ***** i govna kukavicka i ne trebaju da zive...pa nema nista lepse kad devojku ponovo osvojis jednim divnim pokusajem samoubistva...jos ako probas i nju da ubijes,e pa koja bi odolela!!Bre,bolesno... :!:

piskotica:
:twisted: ma sigurno je on umocio u nesto sa strane...
znam sigurno da se kresnuo sa jednom devojkom i znam da je pokusavao sa jos tri, ali mu nije uspelo...
Ako je stigao do 3-5 prevara, a da ja ne znam- svaka mu cast ! :lol:
8) ne ljutim se 8)

Pa sto onda trazite zajedno...? Mislim, stvarno mi nisu jasne neke stvari ovde, mozda zato sto sam mlada, ne znam.
Ako se varate, ocigledno se ne volite;
zasto onda lepo i ne raskinete?

Tema od samog pocetka sadrzi obilje nelogicnosti i nepovezanosti.
Prvo, "varamo se a zajedno smo" :?:
Drugo, "hocu vezu sa njim, kresemo se toliko dugo a on se ne pomera ni mm dalje od sexa" :?: Sta je pa on? sex masina? :?: :?: :!:
Trece, velika je steta sto jos uvek postoje takve devojke i sto mnogi, na osnovu njih i njihovih prica, generalizuju ostale.
Tebi, curo, zelim puno srece u svemu ovome. A vi momci, razmislite malo. "Odlican" primer da se vidi ko sta i od koga zeli u vezi, kres semi i ljubavi.

Sta da ti kazem nego da si ti jedna obicna dronfulja, stvarno sramota, pa mi se ljudi od zivotinja razlikujemo, jer znamo da procenimo sta valja, a sta ne valja. Ocigledno neki od nas imaju samo ljudski obilk, a zivotinjski instikt upravlja njima, ma to nije ni zivotinjski instikt, kod njih je barem jasno da nema vernosti, a ovde lazes decka! SRAMOTA ja stvarno molim druge muskarce, da ne generalizuju zene na osnovu ovih izuzetaka, i ja sam muskarac i sretao sam takve, ali takve i zavrse gde i trebaju, ko bi jos hteo da radi ista sa takovm devojkom. Ovde cu da prekinem, jer bih ovako mogao ceo dan!!!

Back