L
judi, ovo jeste vrhunski debilno pitanje, ali me zanima kako devojka moze navesti tipa sa kojim je u kres semi [/u](bas zestokoj) :wink: da pozeli vezu sa njom... nije bas konvencionalna varijanta, i fale mi ideje - jer se mi i inace kresemo, izlazimo i provodimo prilicno vremena zajedno... 8)
(a on pri tom misli da sam totalno neemotivna jer imam decka)
thanks unapred!
nesto u poslednje vreme dobijam tripove da nije sve u seksu... :shock:
judi, ovo jeste vrhunski debilno pitanje, ali me zanima kako devojka moze navesti tipa sa kojim je u kres semi [/u](bas zestokoj) :wink: da pozeli vezu sa njom... nije bas konvencionalna varijanta, i fale mi ideje - jer se mi i inace kresemo, izlazimo i provodimo prilicno vremena zajedno... 8)
(a on pri tom misli da sam totalno neemotivna jer imam decka)
thanks unapred!
nesto u poslednje vreme dobijam tripove da nije sve u seksu... :shock:
)

...tesko je,tesko je...kad si malo sje8an kao sto si ti na primer...qaraj se sa obojicom,pa sa ovim se svedi na fantastican sex,a sa ovim malo i popricaj posto te razume,ali nije mi jasna jedna stvar-da nisi mozda ocekivala drugo misljenje od njega,drugacije od tog kojeg ima sad?!Pa ne samo da treba da misli da si bezosecajna i boli te za veze(kao sto je verovatno podsvest u tebe,rom memorija),vec si srecna sto te i dalje prca,ja bi te licno cimao kad mi se priqara...ili mojim ortacima...pa se malo druzimo,a onog trenutka kada bih swrsio,ne bih mogao da te gledam.
ops: