Kako da smuvam tipa iz kres-sheme?

za tvoju informaciju pas koji laje obično ne ujeda. A nisam ni anđelčić samo imam neke principe, koje ti očigledno nemaš . A taj što si s njim u kres šemi a zna da imaš dečka i jeste sa tobom zato što ti nikad ne bi bio dečko , a ovako mu je super. Koji bi ludak ušao u vezu sa zauzetom da joj bude drugi?

piskotica:
blacky80:
Citajuci ove postove covek bi pomislio da ovde niko nikad nije prevario momka ili devojku. Ako je stvarno tako ja vam se svima divim.

A ti "mala" sto bi htela da ti j***c bude decko, zaboravi na to. Ako zelis i emotivnu i sexualnu komponentu, resenje ti nije ni u jednom od njih dvojice. Moraces da nadjes nekog treceg.

konacno jedna normalna osoba koja ne vristi zgrozeno kad se pomene prevara :D
skoro sam pomislila da sam promasila forum na kome sam postavila pitanje... :oops:
Ovde ima toliko vrucih tema i perverznih odgovora, a sad su svi postali andjeli... :roll:
Ne devojko... ti ocigledno nisi shvatila da ovde nije problem prevara, vec tvoja drska zelja da tek tako imas ono sto pozelis. Vidis da su ti svi rekli da ne ocekujes, da ti tip iz kres-sheme postane decko. Danas ipak jos uvek vlada shvatanje da ako su dvoje par, momak i devojka, onda tu nema varanja!!! A njemu je i vise nego jasno, da ti mozda nece biti jedni iako ga ti proglasis svojim novim deckom. Mozda on jeste neke yebach, al ima i on svoje emocije i dostojanstvno i ne bi mu bilo milo da zna da je njegova jedina, malo u ovom malo u onom krevetu!

Kad_LupimLupim:
piskotica:
blacky80:
Citajuci ove postove covek bi pomislio da ovde niko nikad nije prevario momka ili devojku. Ako je stvarno tako ja vam se svima divim.

A ti "mala" sto bi htela da ti j***c bude decko, zaboravi na to. Ako zelis i emotivnu i sexualnu komponentu, resenje ti nije ni u jednom od njih dvojice. Moraces da nadjes nekog treceg.

konacno jedna normalna osoba koja ne vristi zgrozeno kad se pomene prevara :D
skoro sam pomislila da sam promasila forum na kome sam postavila pitanje... :oops:
Ovde ima toliko vrucih tema i perverznih odgovora,

sad su svi postali andjeli... :roll:
Ne devojko... ti ocigledno nisi shvatila da ovde nije problem prevara, vec tvoja drska zelja da tek tako imas ono sto pozelis. Vidis da su ti svi rekli da ne ocekujes, da ti tip iz kres-sheme postane decko. Danas ipak jos uvek vlada shvatanje da ako su dvoje par, momak i devojka, onda tu nema varanja!!! A njemu je i vise nego jasno, da ti mozda nece biti jedni iako ga ti proglasis svojim novim deckom. Mozda on jeste neke yebach, al ima i on svoje emocije i dostojanstvno i ne bi mu bilo milo da zna da je njegova jedina, malo u ovom malo u onom krevetu!
PS:Ako je ovo rekao muskarac,Svaka cast!!!!

Prvo razmisli da li uopste zelis decka iz kres varijante? mozda je tvoj decko pravi za tebe? jer fantastican sex (decko) je posledica emocija.a kres varijanta odgovor sto ste se udaljili ti i decko. bolje sutni ovoga iz kres seme, a sa deckom popricaj.trazimu podrsku, jer ako je tebi dobro, i njemu je isto fantasticno.ako ljubav neda nekad rezultate, ne gubi se u promiskuitetu.
ako ipak zelih lika iz kres seme, moras traziti njegovo postovanje. odgurni ga malo i dokazimu da je zamenjiv. time ces pokazati svoju snagu. i razmisli da li bi lik iz kres seme(iz njegovog ugla) mogo da ti veruje?

inspirion:
Prvo razmisli da li uopste zelis decka iz kres varijante? mozda je tvoj decko pravi za tebe? jer fantastican sex (decko) je posledica emocija.a kres varijanta odgovor sto ste se udaljili ti i decko. bolje sutni ovoga iz kres seme, a sa deckom popricaj.trazimu podrsku, jer ako je tebi dobro, i njemu je isto fantasticno.ako ljubav neda nekad rezultate, ne gubi se u promiskuitetu.
ako ipak zelih lika iz kres seme, moras traziti njegovo postovanje. odgurni ga malo i dokazimu da je zamenjiv. time ces pokazati svoju snagu. i razmisli da li bi lik iz kres seme(iz njegovog ugla) mogo da ti veruje?
:idea: :idea: :idea: :arrow:
BRAVOOOOO!!! 8) 8) 8)

pa dobro, ako baš mora.. a što ti lepo ne ostaviš prvo dečka . pa onda ovom iz kres šeme kažeš da si se ustvari plašila da ostaneš sama , i da ti je veza bila skroz loša , a ustvari sve vreme želiš da budeš sa njim. Pa lepo da vidiš jel on s tobom čisto iz sexa ili se možda i on nada nečem drugom. Ako je ovo prvo, moli dečka za oproštaj, a ako je drugo srećno. Mada mrzim što savetujem kako da možda izmanipulišeš nešto.

Fosil:
piskotica:
zato sto mi se posle godinu ipo dana veza svela samo na fantastican sex.
nazalost, tip sa kojim sam u kres semi mi pruza vise podrske i razumevanja od decka. jel treba bolji razlog

Čekaj malo. Koji služi za kres a koji za emotivni urnebes. Ja sam malo stariji pa izgleda da ne mogu da te pratim.

Mislim da si blizu srzi problema- to sto imam decka je manje bitno, problem je sto sam usla u kres-semu (ni prvi ni poslednji put), ali sam se ovog puta zajebala i pocela da se emotivno vezujem za tipa iz kres seme. :cry:
Zapravo, tip sa kojim sam u kres semi nas odnos naziva "ortacima koji se kresu", sto i nije cudno, obzirom na kolicinu i kvalitet zajednickog vremena..
Malo sam se vise zeznula u proceni- mislila sam da ce sve ostati samo na sexu

hazard:
pa dobro, ako baš mora.. a što ti lepo ne ostaviš prvo dečka . pa onda ovom iz kres šeme kažeš da si se ustvari plašila da ostaneš sama , i da ti je veza bila skroz loša , a ustvari sve vreme želiš da budeš sa njim. Pa lepo da vidiš jel on s tobom čisto iz sexa ili se možda i on nada nečem drugom. Ako je ovo prvo, moli dečka za oproštaj, a ako je drugo srećno. Mada mrzim što savetujem kako da možda izmanipulišeš nešto.

Nije ti losha ideja... :wink:
Imam i olaksavajucu okolnost- tipu koga varam ne bih se nikada vratila posle raskida (nadam se da nece opet pasti u depresiju i pokusati da se ubije- zvuci glupo, ali iako emotivno ne padam na te stvari, kad je pokusao (i skoro uspeo), nije mi bilo svejedno, i ostali smo zajedno)
Totalno mi nije jasno sta ovom tipu iz kres seme znaci "ortaci koji se kresu" varijanta... sa strane gledano, decko me bez posebnog razloga zove vise puta dnevno, pravi romanticne veceri i sl., ali stalno ostaje 100 puta ponovljena konstatacija da trazi devojku koju ce voleti i koja ce imati barem "cetvorke" (ja nisam ni blizu tih "cetvorki" :cry: )

Gazdarica:
Nakon sto se vece zavrsi, oni me kao muskarci uopste nisu zanimali do nekog novog susreta, kad sam opet bila i dobra drugarica i pazljiva sagovornica i predana ljubavnica...

Da damo savet maloj breskvici.
Nemoj mu nista reci, pojacaj ono podebljano,
jer ti nisi ni krenula kod njega kao emotivno,
krenula si kao zanimljiva i pre svega slatka vockica.
Ako stvorish zavisnika , pa oslobodish zanemarenog decka, u mislima mu otvaras prostor za nove varijante.
Tada kad vidis da se ponesto menja , popustaj polako i emotivno u vase odnose.
I tako prvo mu jedno odgovara, pa onda i drugo i
malo truda i uspeces...

P.S. Da bi ti ovo uspelo moras biti stvarno dobra u seksu i to u onom delu koji njega interesuje.
Mnogo devojaka misle da su dobre u seksu, ali su samo prosecne.
Trud kao lomljenje u struku , grebuckanje, saranje usnama i
zubicima po telu su samo dodaci.
Erotski uvodi i scenografija su isto samo dodaci.
Tajming, iskreno uzivanje , cvrstina , energija , kondicija , tu potrazi kvalitet svoj.

Tuzni_patak:
P.S. Da bi ti ovo uspelo moras biti stvarno dobra u seksu i to u onom delu koji njega interesuje.
Mnogo devojaka misle da su dobre u seksu, ali su samo prosecne.
Trud kao lomljenje u struku , grebuckanje, saranje usnama i
zubicima po telu su samo dodaci.
Erotski uvodi i scenografija su isto samo dodaci.
Tajming, iskreno uzivanje , cvrstina , energija , kondicija , tu potrazi kvalitet svoj.

Pocinjem da se preispitujem... :shock:
Sta je to uopste sushtinski dobra u seksu :?: :?:
(mozda sam u zabludi :roll: )

Slusaj piskotice, ti jedna obicna NAVLAKUSA i krajnje egoisticna osoba.Sto bre varas decka! Da li si razmisljala da ce ti se to jednog dana vratiti, i to kad se najmanje nadas i od koga se najmanje nadas!Ti definitivno ne shvatas da u prirodi postoji ravnoteza i da ti se sve vrati kao bumerang.Problem kod vas zena je sto se plasite da ne ostanete same neko izvesno vreme posle raskida, pa zato prvo trazite zamenu, a onda sutnete decka kao da nista medju vama nije ni bilo!Taj tvoj jebach te samo krese i nista vise.Ne mogu da poverujem da mu se i malo svidjas, osim u krevetu. Jer decko je svestan tvoje pozicije i tvog mentalnog stanja.Sta mislis da mi muskarci ne umemo da volimo. Verovatno razmislja da ako sad varas decka sa njim, da ces jednog dana kad vam veza postane emotivna i njega varati sa nekim drugim.To je sasvim logicno. Moze on sada da ti daje podrsku i razumevanje za sve, a to je sve samo da bih te sto duze zadrzao na svom PENISU! Razmisli malo, sem ako nisi seksualno opterecena!

Gazdarica:
Nisam nikad bila u situaciji da pored veze imam i neku kres shemu...
Ali, moje generalno iskustvo iz kres shema, u kojima sam bila u nekim periodima kad nisam imala veze je ovakvo:
- Kad god sam se ja trudila oko njih, zeleci da ta kres shema preraste u nesto vise, od toga nije bilo nista, jer im takva nisam bila interesantna za vezivanje...
- Onda kad sam u kres sheme pocela da ulazim zato sto sam od tih muskaraca zeljela samo to i nista vise, situacija se potpuno obrnula... Tad su oni bili ti koji su zeljeli da to sto imamo preraste u vezu...
I ne, nisam bila hladna prema njima i pravila se kao da me nista ne zanima... Jednostavno, posvecivala sam im se i trudila se oko njih, ali samo do momenta dok se vrata iza mene ili iza njih ne zatvore...
Nakon sto se vece zavrsi, oni me kao muskarci uopste nisu zanimali do nekog novog susreta, kad sam opet bila i dobra drugarica i pazljiva sagovornica i predana ljubavnica... Dok se opet vrata ne zatvore...
Takav moj stav i ponasanje dovodio je do toga, da oni pozele vezu...
Ali, ebi ga, od toga nije bilo nista, jer sam sad ja bila ta kojima oni nisu bili interesantni...

Ne znam da li ce ti ovo ista pomoci, ali hajde de, nece ni odmoci... :roll:

I agree, i kod mene bese ista situacija.

Samo ne shvatam sta ce ti kres sema ako kazes da imas fantastican seks sa svojim deckom, i da ti je jedino to ostalo.

Ako je vec takva situacija, valjda treba lagano da zavrsavas tu pricu (uz povremen fantastican sex, pa ljudi smo), a da krenes da trazis kombinacije gde ces imati vise od seksa, tj i sve ostalo.

Back