M
mala plava
Gost
Kako da saznam da li me voli?Ja sam mu priznala da ga volim.
ops:Inace idemo u istu skolu i isto smo godiste
:shock:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hihi..... jeste... al' mozda se oni i poznaju malo bolje?? :?SisaDaPimp:Hahaha mislim ahahaahahaahahaha jbt samo onako kazes nekom da ga volis.. E dete da nekom kazes da ga volis moras da ga upoznas, al na pravi nacin, ti si se zaljubila u njegov izgled ili sta vec, a ne volis ga.. Da zavolis nekog treba dobro da ga znas, da znas sve njegove lose strane kao i one dobre, i uprkos tome da ti srce kuca kao ludo kad osetis dodir, cujes svaku rec, jednostavno kad je dodir te osobe sve sto te drzi tu.. Ljubav je nesto mnogo vise od tog sto ti pricas, tako da mi te vase ljubavne izjave idu malo zesce na ckura..
JAO!Odakle ti znash kolko se oni znaju????SisaDaPimp:Hahaha mislim ahahaahahaahahaha jbt samo onako kazes nekom da ga volis.. E dete da nekom kazes da ga volis moras da ga upoznas, al na pravi nacin, ti si se zaljubila u njegov izgled ili sta vec, a ne volis ga.. Da zavolis nekog treba dobro da ga znas, da znas sve njegove lose strane kao i one dobre, i uprkos tome da ti srce kuca kao ludo kad osetis dodir, cujes svaku rec, jednostavno kad je dodir te osobe sve sto te drzi tu.. Ljubav je nesto mnogo vise od tog sto ti pricas, tako da mi te vase ljubavne izjave idu malo zesce na ckura..
Ne znam sta da ti kazem!mala plava:Kako da saznam da li me voli?Ja sam mu priznala da ga volim.ops:Inace idemo u istu skolu i isto smo godiste
mala plava:Vama je sve smesno i glupo a?Pa on i ja se znamo 10 godina.Kad sam mu rekla da ga volim,cutao je,nista nije rekao!!!![]()
mala plava:Kako da saznam da li me voli?Ja sam mu priznala da ga volim.ops:Inace idemo u istu skolu i isto smo godiste
sigurno??DevouredSoul:mala plava:Kako da saznam da li me voli?Ja sam mu priznala da ga volim.ops:Inace idemo u istu skolu i isto smo godiste
Uberi cveticj i chupkaj latice....
Znash ono 'voli me, ne voli me... voli me, ne voli me..."
Cveticji NIKAD ne greshe. NIKAD!
mortishaaa:sigurno??DevouredSoul:mala plava:Kako da saznam da li me voli?Ja sam mu priznala da ga volim.ops:Inace idemo u istu skolu i isto smo godiste
Cveticji NIKAD ne greshe. NIKAD!da ja probam????? :shock:
![]()
![]()
SisaDaPimp:Ma pazi navatas stonogu odneses mu i kazes jel tako da ona ima 101 nogu, ako kaze ima znaci da oseca naklonost prema tebi i da te voli, ako kaze ne nego 100 znaci da je divljak budala manijak kreten i da te NE VOLI.. 8)
Keeper:mortishaaa:sigurno??DevouredSoul:mala plava:Kako da saznam da li me voli?Ja sam mu priznala da ga volim.ops:Inace idemo u istu skolu i isto smo godiste
![]()
![]()
pa zar ti posle svega treba cvetic?ops: 8)
hehe....Keeper:mortishaaa:sigurno??DevouredSoul:mala plava:Kako da saznam da li me voli?Ja sam mu priznala da ga volim.ops:Inace idemo u istu skolu i isto smo godiste
![]()
![]()
pa zar ti posle svega treba cvetic?ops: 8)
Sjajno,aj sad aplauz za nashu Sisu!aaaaaaaa:SisaDaPimp:Ma pazi navatas stonogu odneses mu i kazes jel tako da ona ima 101 nogu, ako kaze ima znaci da oseca naklonost prema tebi i da te voli, ako kaze ne nego 100 znaci da je divljak budala manijak kreten i da te NE VOLI.. 8)
Genijalno!
Ovo gore sam bila ja!Ko...da je to nekoga briga..Anonymous:Sjajno,aj sad aplauz za nashu Sisu!aaaaaaaa:SisaDaPimp:Ma pazi navatas stonogu odneses mu i kazes jel tako da ona ima 101 nogu, ako kaze ima znaci da oseca naklonost prema tebi i da te voli, ako kaze ne nego 100 znaci da je divljak budala manijak kreten i da te NE VOLI.. 8)
Genijalno!![]()
![]()
Koje gore?Miss_worms:Ovo gore sam bila ja!Ko...da je to nekoga briga..Anonymous:Sjajno,aj sad aplauz za nashu Sisu!aaaaaaaa:SisaDaPimp:Ma pazi navatas stonogu odneses mu i kazes jel tako da ona ima 101 nogu, ako kaze ima znaci da oseca naklonost prema tebi i da te voli, ako kaze ne nego 100 znaci da je divljak budala manijak kreten i da te NE VOLI.. 8)
Genijalno!![]()
![]()
Savetnica:Ej, Siso, jel ti na ovom podforumu dodjes kao neki iskusan mangup?![]()
Ucis decu zivotu8)
Pa "anonimus"Moram da idem...Posalji mail kad stignes..Extreme_Girl:Koje gore?Miss_worms:Ovo gore sam bila ja!Ko...da je to nekoga briga..Anonymous:Sjajno,aj sad aplauz za nashu Sisu!aaaaaaaa:SisaDaPimp:Ma pazi navatas stonogu odneses mu i kazes jel tako da ona ima 101 nogu, ako kaze ima znaci da oseca naklonost prema tebi i da te voli, ako kaze ne nego 100 znaci da je divljak budala manijak kreten i da te NE VOLI.. 8)
Genijalno!![]()
![]()
![]()
Extreme_Girl:Koje gore?Miss_worms:Ovo gore sam bila ja!Ko...da je to nekoga briga..Anonymous:Sjajno,aj sad aplauz za nashu Sisu!aaaaaaaa:SisaDaPimp:Ma pazi navatas stonogu odneses mu i kazes jel tako da ona ima 101 nogu, ako kaze ima znaci da oseca naklonost prema tebi i da te voli, ako kaze ne nego 100 znaci da je divljak budala manijak kreten i da te NE VOLI.. 8)
Genijalno!![]()
![]()
![]()
SisaDaPimp:Bas si mi ti zanimljiv...Extreme_Girl:Koje gore?Miss_worms:Ovo gore sam bila ja!Ko...da je to nekoga briga..Anonymous:Sjajno,aj sad aplauz za nashu Sisu!aaaaaaaa:SisaDaPimp:Ma pazi navatas stonogu odneses mu i kazes jel tako da ona ima 101 nogu, ako kaze ima znaci da oseca naklonost prema tebi i da te voli, ako kaze ne nego 100 znaci da je divljak budala manijak kreten i da te NE VOLI.. 8)
Genijalno!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma voli vas Sisa![]()